Najvažnije je da se Liga prvaka osigurala
AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- muha milanez
- Kontakt:
Re: AC Milan
Polako, još je devet bodova u igri. Inter već danas igra svoju utakmicu, ako dobiju eto pritiska na naše. Ne znaš šta je gore, ako komšije nekim čudom kiksaju, smijem se kladit da bi naši našli način da to propuste
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Ne sviđaju mi se ovi amerikanci i njihovo uplitanje u prodaju, samo oil money brate moj. 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Saelemaekers is on his way to leave Milan. Milan is aware that a team outside Italy is interested and is ready to make an offer

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
RedBird, zapravo Liverpoolov FSG, ne radi baš klasično američki u fudbalu, poput Glazera i sličnih. Jbg, nije ni arapski, al nije ni toliko loše.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
- Romagnoli13
- Kontakt:
Mediji su bacili novo ime u opticaj, Joao Felix
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- OldFashioned
- Kontakt:
No thanks. Pojela bi ga italijanska taktika i stoperi.
Ja sam ubijeđen da je prodaja već riješena ali da se čeka sa službenom objavom zbog mira u kući, ipak se borimo za scudetto 3 kola do kraja.
Ja sam ubijeđen da je prodaja već riješena ali da se čeka sa službenom objavom zbog mira u kući, ipak se borimo za scudetto 3 kola do kraja.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Moguće da ste upravu u vezi sa prodajom, odnosno da je u pitanju mir u kući pred završnicu sezone, samo onda novinari unose bespotrebnu nervozu sa licitiranjem datumima kada će pasti neki potpis vezan za tu prodaju.
Nadam se da je to u pitanju, vidjet ćemo.
Nadam se da je to u pitanju, vidjet ćemo.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ne sviđaju mi se ti amerikanci jer mi se čini da će nastaviti identičnim putem kao Elliott, a takvo je mišljenje i većine ljudi koji prate Milan.
Elliott je bio ok solucija, ali kratkoročno, kao prva pomoć i da se stane na noge. Dugoročno nije dobra solucija, ako se misliš ozbiljno vratiti na evropsku scenu.
Elliott je bio ok solucija, ali kratkoročno, kao prva pomoć i da se stane na noge. Dugoročno nije dobra solucija, ako se misliš ozbiljno vratiti na evropsku scenu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
I ja sam uvjeren da je to riješeno i da se čeka samo kraj sezone. Jer svi su sad fokusirani 150% samo na zadnja 3 meča. Sve ostalo može sačekati. Uvjeren sam da nas par dobrih vijesti čeka krajem maja, ne samo što se tiče prodaje već i dovođenja igrača. No, osaburimo još malo.OldFashioned je napisao/la: ↑06 maj 2022, 14:46No thanks. Pojela bi ga italijanska taktika i stoperi.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
American investment firm RedBird Capital Partners have taken the lead over Bahraini fund Investcorp in the race to purchase Milan from Elliott Management. Negotiations would be at an advanced stage
RedBird’s offer is €1 billion compared to Investcorp’s €1.2 billion bid. However, Elliott prefer RedBird’s offer which offers more guarantees, putting the entire cash figure on the table, while Investcorp proposed a mix between money and equity
The Coordination of Associations for the Defense of the Enviornment and Rights of Users and Consumers (Codacons) have presented an official appeal with the request to the FIGC to replay Milan-Spezia and Spezia-Lazio
Nema od ovoga nista, ali eto nek se nadje
RedBird’s offer is €1 billion compared to Investcorp’s €1.2 billion bid. However, Elliott prefer RedBird’s offer which offers more guarantees, putting the entire cash figure on the table, while Investcorp proposed a mix between money and equity
The Coordination of Associations for the Defense of the Enviornment and Rights of Users and Consumers (Codacons) have presented an official appeal with the request to the FIGC to replay Milan-Spezia and Spezia-Lazio
Nema od ovoga nista, ali eto nek se nadje
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- OldFashioned
- Kontakt:
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Milan - Spezia je trebalo ponoviti odmah u toj sedmici, pogotovo nakon one tragedije sa sudijom koji je plakao zbog grešaka
- Beduin
- Kontakt:
A kad si vidio da se ponavlja utakmica zbog sudijske greske?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Zamisli da to uvedu, kraj nogometa bukvalno
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Romagnoli13
- Kontakt:
Aludiram na objavu iznad i kad je to trebalo uraditi, kad bi postojalo to pravilo.
Kad su naši ljudi potpisivali peticiju da se ponovi utakmica protiv Nigerije.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
- Beduin
- Kontakt:
Što je najgore, ljudi su mrtvi ozbiljni bili i očekivali da će FIFA ponoviti utakmicu ukoliko skupe dovoljno potpisa.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
- Beduin
- Kontakt:
Ne znas sutra odakle veca opasnost prijeti, Simeone, Caprari ili Barak. Oni su im cijeli tim, rekao bih.
Verona postigla 61 gol, isto kao i Milan, a od toga 39 golova ova trojica + 17 asistencija. Strasna statistika ovog tria.
Odbrana im je uzasna i tu je mozda nasa prilika, ali se moramo uozbiljiti i ici na gol vise.
Mi smo trenutno najbolja odbrana lige i sigurno ni Veroni nece biti lahko u napadu, tako da ocekujem Benacera i Tonalia zajedno od prve minute jer ce nam trebati trkaci i da prave tu opstrukciju i brze iznose loptu od Kessia.
Verona postigla 61 gol, isto kao i Milan, a od toga 39 golova ova trojica + 17 asistencija. Strasna statistika ovog tria.
Odbrana im je uzasna i tu je mozda nasa prilika, ali se moramo uozbiljiti i ici na gol vise.
Mi smo trenutno najbolja odbrana lige i sigurno ni Veroni nece biti lahko u napadu, tako da ocekujem Benacera i Tonalia zajedno od prve minute jer ce nam trebati trkaci i da prave tu opstrukciju i brze iznose loptu od Kessia.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Immobile, Zaccagni, Anderson, Abraham, Zaniolo, Morata, Dybala, u tri meča Lautaro, Džeko i Correa, niko se nije naigrao protiv odbrane Milana ove sezone. Ako budu Tomori i društvo na nivou. Očekujem dobar rezultat.
Zadnja izmjena: Romagnoli13, dana/u 07 maj 2022, 20:28, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.