Topnik nema promil sanse.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑07 maj 2022, 23:34U slučaju Topnikove pobjede, dopustit ću ti da pišeš s mog acca, nema brige.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Sad ce jos vise biti opsjednut svojim brojkama, mogu mislit koliko ce tek sutat u prazno
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
De ba nadji kakav avatar za onog Bogalja Smitha,da mu se smijem cijelu sljedecu godinu
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Mi se izvinjavamo
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- HuseinKapetan9
James je defanzivno 2 puta bolji od TAAfukara87 je napisao/la: ↑07 maj 2022, 22:50Pa koliko TAA ima asistencija a koliko RJ joj strucnjaka, pojma vi nemate
Patrice Evra is the player with the most UEFA Champions League final losses- 4.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.
Osvojili kup, mislim da ces ostalo povezat sadCipiripiblicblic je napisao/la: ↑07 maj 2022, 23:03Možeš li mi objasniti taj sistem?
Koliko se sjećam, rekao si da ste bili pobjednici prošle godine, a sada ste 3. liga. Možda sam nešto krivo ubrao jer mi nema logike ovo.
Strpljen - spašen.
Ovo doduše ne vrijedi za nas Topnike.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Znači nisi na Telekomu
Bićeš banovan za 20 sekundi.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑07 maj 2022, 23:34U slučaju Topnikove pobjede, dopustit ću ti da pišeš s mog acca, nema brige.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
E ybg sad bega, nije računica nego neki moj zaključak.
Vi imate igrati sa 2 ekipe kojima je svaki bod zlata vrijedan i tu očekujem da kiksate.
Ma da ne treba negativno razmišljati, uzimate Spurse i sljedeće sezone u LP. Bayern freut sich
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
-
ANamelessGhoul
- Kontakt:
Smijesno je i pomislit da ce Liverpool dobit finale LP. Realu se poklopilo sve a i u finalima znamo da su bukvalno nepobjedivi. 3-1 za real u finalu nazalost
Pretjerujete oko TAA. Klopp igra sistem u kojem bekovi u napadu igraju mozda i kljucnu ulogu. Vidi se po asistencijama. Normalno je da igra u odbrana trpi.
S druge strane kod Pepa bekovi igraju totalno sekundarnu ulogu u napadu. Akcenat je na krilnim igracima i podrsci iz veznog reda, KDB i Bernardo. Zbog toga jedan Walker ima snagu da drzi defanzivu na nivou tokom citave tekme. Cancelo ima strasan napadacki potencijal ali i za njega je max do 30m od gola. Rijetko probija i centrira. Pogotovo jer igra kontra nogom. Zinchenko vise vremena provede u liniji sa Rodrijem nego kod kornera da ubaci ostru loptu.
S druge strane kod Pepa bekovi igraju totalno sekundarnu ulogu u napadu. Akcenat je na krilnim igracima i podrsci iz veznog reda, KDB i Bernardo. Zbog toga jedan Walker ima snagu da drzi defanzivu na nivou tokom citave tekme. Cancelo ima strasan napadacki potencijal ali i za njega je max do 30m od gola. Rijetko probija i centrira. Pogotovo jer igra kontra nogom. Zinchenko vise vremena provede u liniji sa Rodrijem nego kod kornera da ubaci ostru loptu.
4-IN-A-ROW
Vjerovao ili ne, i Arsenalu je svaki bod bitan do kraja isto kao i tim ekipama. Postoji neki mit o ekipama koje se bore za opstanak koje nemaju potporu u realnosti
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- HuseinKapetan9
Nije ovo ni sjena one ekipe madrida iz proslostiANamelessGhoul je napisao/la: ↑08 maj 2022, 00:04Smijesno je i pomislit da ce Liverpool dobit finale LP. Realu se poklopilo sve a i u finalima znamo da su bukvalno nepobjedivi. 3-1 za real u finalu nazalost
A pool ima najboljeg trenera na svijetu na klupi,nije anceloti izazov za Jurgena
Patrice Evra is the player with the most UEFA Champions League final losses- 4.
Samo me interesovalo kakav je proračun, ništa drugo.
I oni isto tako imaju dvije utakmice u 3 dana, plus ako ćemo se voditi tom logikom, Barnlija u istoj situaciji, kojeg ne vjerujem da će dobiti.
Mada, u kakvoj su formi ovi tvoji zadnjih par utakmica, mogli bi se i vi komotno zabrinuti.
Kako težak trening Brightona danas
Veliš Kanselo do 30 metara...emir_ je napisao/la: ↑08 maj 2022, 00:17Pretjerujete oko TAA. Klopp igra sistem u kojem bekovi u napadu igraju mozda i kljucnu ulogu. Vidi se po asistencijama. Normalno je da igra u odbrana trpi.

Slabo ti i svoju ekipu poznaješ, koliko mi se čini, a nekamoli druge. Ti si više Vedin tip, rezultaticom i lagano, ko će gubiti vrijeme na gledanje fudbala kada možeš doći nakon dva sata na forum i napisati da ste opet nekoga dobili.
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Neka Vedo sutra gleda. Dat ću ja link za stream ako bude trebalo.
Čitam post i kontam da li da mu objasnim da nije tako i odustanem jer znam da ne vrijedi kad je momak rezultati com navijač.bega_afc je napisao/la: ↑08 maj 2022, 00:55Veliš Kanselo do 30 metara...emir_ je napisao/la: ↑08 maj 2022, 00:17Pretjerujete oko TAA. Klopp igra sistem u kojem bekovi u napadu igraju mozda i kljucnu ulogu. Vidi se po asistencijama. Normalno je da igra u odbrana trpi.
Slabo ti i svoju ekipu poznaješ, koliko mi se čini, a nekamoli druge. Ti si više Vedin tip, rezultaticom i lagano, ko će gubiti vrijeme na gledanje fudbala kada možeš doći nakon dva sata na forum i napisati da ste opet nekoga dobili.![]()
Bolje je naglasit da je United od title cotendera došao do dubokog očaja gdje se ekipa raspada igrački i emotivno pred punim teatrom noćnih mora pa i danas kod galebova.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.