UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- CROtorious
- Kontakt:
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: UFC
Oliveira vs Chandler za pojas
Poirier vs Gaethje
odmah
Poirier vs Gaethje
odmah
Ko ce ga dobiti ...niko kad ga je nemoguce nokautirat ...kakva brada i kakav borac
kako je Justin lako pao i protiv Khabiba i protiv Charlesa... stvarno poražavajuće, na zemlji ih nije ni oznojio, u 15 sekundi ga riješe
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Brawler obični
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Kako ovaj covjek izvlaci meceve, svaki kao preslikan, na sekundu od poraza i onda preokret 
Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Hebote Charles je postao jedan od jačih udarača u LW diviziji, KO udarac jako dobar.
Dok god mu niko ne smije u gard neće ga niko ni moći zaustaviti, osim. Ako ga ne uspavaju totalno.
Dok god mu niko ne smije u gard neće ga niko ni moći zaustaviti, osim. Ako ga ne uspavaju totalno.
⚜️~⚜️~⚜️
Nekako sam prespavao i propustio i Canela i UFC, evo gledam Chandler-Ferguson, jel moguće da je ovo Toniju uradio? Chandler je opak borac, mogao je dobiti i Oliveiru, a da nije ušao u meč sa Gaethjeom sa ciljem da pruži što bolji show publici, mogao je dobiti i njega. Ne mogu da vjerujem da je Tonija neko ovako ugasio....
Namajunas se usrala kao da se bori protiv Khabiba u najmanju ruku ...najsramotnija predstava od nekog sampiona sto sam gledao ...Esparza joj nabila komplekse kojih se nikad nije rijesila ..
Brazilac se izvukao opet.. Koji nafakas i ono sampion. Njega Makacev uzima u 1. rundi
Veze ti neas realno
Vidjet cemo kad dodje i ako dodje do toga duela, cinjenica je da je Brazilac vec dobio sve najbolje borce iz divizije, a Islam jos nije imao onaj pravi teski test.
Dosta se govorilo o Justinovom hrvanju, a u dvije borbe za titulu je to izgledalo lako za njegove protivnike.
Dosta se govorilo o Justinovom hrvanju, a u dvije borbe za titulu je to izgledalo lako za njegove protivnike.
⚽FK Garaže⚽
- wadethegreat
- Kontakt:
Nesto slicno kao Izzy Romero kada je Izzy osjetio desnicu kubanca.
Rose totalno razocarala sto je najjace ko je gledao posto fight presicu treba biti zabrinut za nju.
Delusional u najmanju ruku.
Pat Berry je tu postao cancer.
Oliveira i pored problema nastavlja da zavrsava protivnike prava odlika sampiona.
Dokle ce to prolaziti vidjet cemo.
Uprati li iko sta Bivol uradi Canelu?
Oliveira je Real Madrid UFCa.
Chandler, Poirier i Gaethje su PSG, Chelsea i City.
Svi su imali priliku da ga završe, međutim očvrsnuo je Oliveira i ne predaje se više tako lako, ovaj put je ušao u meč sa inatom, da pokaže da je najbolji. Mada, realno, nema šta da se inati pravila su pravila, premašio je limit na vagi i tu prije svega treba da krivi sebe.
Iznenadilo me i kako jako udara, u opasnog borca je izrastao. Ali ne mogu da vjerujem da u svakom meču mora da leti na pod bar jednom i obavezno postane bolji nakon što bude povrijeđen.
Sve borce strani, nadam se meču Makhachev-Oliveira. Iako se Makhachev nije borio ni sa kim iz top 5 i bez toga je jasno da je elita.
Chandler, Poirier i Gaethje su PSG, Chelsea i City.
Svi su imali priliku da ga završe, međutim očvrsnuo je Oliveira i ne predaje se više tako lako, ovaj put je ušao u meč sa inatom, da pokaže da je najbolji. Mada, realno, nema šta da se inati pravila su pravila, premašio je limit na vagi i tu prije svega treba da krivi sebe.
Iznenadilo me i kako jako udara, u opasnog borca je izrastao. Ali ne mogu da vjerujem da u svakom meču mora da leti na pod bar jednom i obavezno postane bolji nakon što bude povrijeđen.
Sve borce strani, nadam se meču Makhachev-Oliveira. Iako se Makhachev nije borio ni sa kim iz top 5 i bez toga je jasno da je elita.
Chandler postao najgotivniji borac u cijelom rosteru. Ne mora se ni zayebavati plaho po medijima, svakako svi jedva čekaju njegovu sljedeću borbu.
A kad se samo sjetim hejta kad je došao...
A kad se samo sjetim hejta kad je došao...
Realno. Lik ne sere puno po onim konferencijama, samo nam pruza vrhunske borbe. S kim god da ga pustis znas da ce biti zanimljivo.
A ovaj sto napisa da je Oliveira sreckovic.. Pa sta reci sem roknuti jedan smajli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.