Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
E jbt hljeb ne mogu vjerovat da se opet ponavlja sve i koji djavo ubacuje Keitu kad imamo ubacaja ko da su nam u napadu Caroll i Benteke

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
FernandoGago
- Kontakt:
Kakva luzerska ekipa. Pobjednički mentalitet davno izgubili.
Zar je moguće ovo napisati? Glupa izjava.FernandoGago je napisao/la: ↑07 maj 2022, 22:46Kakva luzerska ekipa. Pobjednički mentalitet davno izgubili.
-
FernandoGago
- Kontakt:
Mrtva utrka za prvaka, prosipanje bodova 3 kola prije kraja na domaćem terenu, i to sa sastavom kakav imaju na raspolaganju. To malo ko može sebi uraditi.nerkolfc je napisao/la: ↑07 maj 2022, 22:48Zar je moguće ovo napisati? Glupa izjava.FernandoGago je napisao/la: ↑07 maj 2022, 22:46Kakva luzerska ekipa. Pobjednički mentalitet davno izgubili.
Al kakav disasterclass noćas.
Nismo imali rješenje ni za šta. Po ko zna koji put, dupli blok, napuni sredinu i jedino možemo ubacivati. Sto nekad prodje, ali noćas ne. Svaki centarsut loš.
Da se igralo još tri dana ne bi dali gol kako treba i bez nekog odbijanca.
Ovo što su Salah i TAA odigrali noćas u napadu je za zatvora. Sve pogrešno, sve loše, sve sebično.
**** ga Jurgene, što ne uvede Origija?
Nismo imali rješenje ni za šta. Po ko zna koji put, dupli blok, napuni sredinu i jedino možemo ubacivati. Sto nekad prodje, ali noćas ne. Svaki centarsut loš.
Da se igralo još tri dana ne bi dali gol kako treba i bez nekog odbijanca.
Ovo što su Salah i TAA odigrali noćas u napadu je za zatvora. Sve pogrešno, sve loše, sve sebično.
**** ga Jurgene, što ne uvede Origija?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Mozda da jahac deva asistira suigracima u izglednim situacijama, ne bi ni doslo do prednosti Tottenhama prvenstveno.
Ne znam ciji je dupli al glup si ko ****, zadnji put ispustili bodove kod kuce u oktobru protiv Brightona. Standardi.FernandoGago je napisao/la: ↑07 maj 2022, 22:46Kakva luzerska ekipa. Pobjednički mentalitet davno izgubili.
Steta na kraju, lose odiograna utakmica mora se biti iskren..
Ali opet ostaje manje gorak okus, jer je bilo namjanje sansi za osvajanje ovog trofeja...
Idemo po ostala 2, nema vremena za tugovanje..
Ali opet ostaje manje gorak okus, jer je bilo namjanje sansi za osvajanje ovog trofeja...
Idemo po ostala 2, nema vremena za tugovanje..
Očaj živi, Origi bi ih probio punim dobro kažeš @Otelo..Puštanje Kejna neshvatljivo 
Walking on
Walking on
Walk on
Od afcona salah je cisto sranje, asistencije ga vade.
A u finalu da ce da forsira do bola.
Jbg lijepa trka za titulu koja je gotova danas umjesto zadnje kolo.
Brighton pa onda onaj desetkovani lester (salah promasen penal) su tekme gdje je izgubljena titula. Steta za ovu generaciju sto ima najboljeg protivnika sto je engleska vidjela
Brighton pa onda onaj desetkovani lester (salah promasen penal) su tekme gdje je izgubljena titula. Steta za ovu generaciju sto ima najboljeg protivnika sto je engleska vidjela
Ubaciti mentalno najveću picku u ekipi u onakvom momentu pored Origija koji živi i postoji samo za ovakve utakmice, nerazumno.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ma **** ih AFCON vise svake dvije godine nam prekidaju sezonu sa trcanjem po onim africkim livadamaTorres_9 je napisao/la: ↑07 maj 2022, 23:06Od afcona salah je cisto sranje, asistencije ga vade.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Najmanje mi je jasan klop sto ne kaze arnoldu da ne nabacuje svaku loptu kad vidi da ga ne ide centarsut, sebicnost opet na nivou al to je afrika ****, tri presjecene lopte na pocetku 2 pol al sporo brate sporo,sve je islo sporo, svaka iole moguca kontra isla je sporo, jedino opravdanje je da su crknuti i ispuhali, i da jednostavno se vise i dalje ne moze, cuvat se za finale i to je to, to su prioriteti.
CPOJ
Nadam se da nece Klopp na kraju sezone zazalit sto je vec produzio ugovor
Jeste bitna utakmica, ali se ne može svaka utakmica dobiti, igraju svaka 3-4 dana, normalno je da dođe i do jedne loše partije, umora, dekoncentracije... I ovako je slabo ko vjerovao da će Siti da kiksa do kraja, sad je odjednom smak svijeta. Međutim, zašto Siti ne bi i izgubio sutra? Sve je moguće.
Ionako i svim pobjedama nije bilo sigurno osvajanje PL. Bez obzira, LŠ i FA kup se mogu osvojiti i opet će to biti veoma uspješna sezona. A realno je i Siti odigrao prejaku sezonu, i iako ih ne volim nisu baš zaslužili da prođu bez ijednog trofeja ove godine, ali vidjećemo, nadam se da hoće.
Ionako i svim pobjedama nije bilo sigurno osvajanje PL. Bez obzira, LŠ i FA kup se mogu osvojiti i opet će to biti veoma uspješna sezona. A realno je i Siti odigrao prejaku sezonu, i iako ih ne volim nisu baš zaslužili da prođu bez ijednog trofeja ove godine, ali vidjećemo, nadam se da hoće.
Ponosan sam na ovu ekipu šta god bilo na kraju.Napokon da se borimo na svim frontovima do maja a pritom već jedan trofej u dzep imamo.Žao mi je što Origi nije ušao tamo oko 80 ali eto boze moj.City svakako ne bi kiksao do kraja i da smo mi dobili sve do kraja,pogotovo nakon ispadanja u srijedu.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Ljudi su se branili vrhunski, nema tu šta. Bolji u skoku bili, bolji u duelu. Dubok i siguran blok, punjenje sredine. Ograničili su igru na mali prostor i tjerali nas na ubačaje, koje nismo mogli da pogodimo.
Rijetke situacije u kojima bi pronašli prostor kroz sredinu su završavale šutem u blok ili gubitkom lopte zbog sebičnosti. Conte je taktički dobio meč.
City - dva boda
Chelsea - dva boda
Tottenham - dva boda
Šest bodova iz šest mečeva sa ekipama iz trenutnog top 4...
Salaha neću ni komentirati.
Rijetke situacije u kojima bi pronašli prostor kroz sredinu su završavale šutem u blok ili gubitkom lopte zbog sebičnosti. Conte je taktički dobio meč.
City - dva boda
Chelsea - dva boda
Tottenham - dva boda
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
A jbg i ti mecevi s top4 kad zbog Citya i njegovih rezultata u svaki moras uci sa preduslovom da ne smijes izgubiti.Otelo je napisao/la: ↑08 maj 2022, 08:08Ljudi su se branili vrhunski, nema tu šta. Bolji u skoku bili, bolji u duelu. Dubok i siguran blok, punjenje sredine. Ograničili su igru na mali prostor i tjerali nas na ubačaje, koje nismo mogli da pogodimo.
City - dva boda
Chelsea - dva boda
Tottenham - dva boda
Ma nosi u ****. Evo trenutno imamo 83 boda.
93. - 84b
94. - 92b
95. - 89b
-----------igrala se 42 meča-----
96. - 82b
97. - 75b
98. - 78b
99. - 79b
2000. - 90b
2001. - 80b
2002. - 87b
2003. - 83b
2004. - 90b
2005. - 95b
2006. - 91b
2007. - 89b
2008. - 87b
2009. - 90b
2010. - 86b
2011. - 80b
2012. - 89b
2013. - 89b
2014. - 86b
2015. - 87b
2016. - 81b
2017. - 93b
2018. - 1000b
2019. - mislim da znate
2020. - 99b
2021.- 86b
Sa tri pobjede imali bi 92 boda i samo četiri puta ne bi bili prvaci. U '94 imali bi isto bodova kao United, ali bolju gol razliku.
U zadnje četiri sezone ćemo imati tri puta više od 90 bodova i jednu titulu...
Imat ćeš dva boda više od Arsenala u sezoni bez poraza i ostati ćeš bez titule. Dan te ****.
93. - 84b
94. - 92b
95. - 89b
-----------igrala se 42 meča-----
96. - 82b
97. - 75b
98. - 78b
99. - 79b
2000. - 90b
2001. - 80b
2002. - 87b
2003. - 83b
2004. - 90b
2005. - 95b
2006. - 91b
2007. - 89b
2008. - 87b
2009. - 90b
2010. - 86b
2011. - 80b
2012. - 89b
2013. - 89b
2014. - 86b
2015. - 87b
2016. - 81b
2017. - 93b
2018. - 1000b
2019. - mislim da znate
2020. - 99b
2021.- 86b
Sa tri pobjede imali bi 92 boda i samo četiri puta ne bi bili prvaci. U '94 imali bi isto bodova kao United, ali bolju gol razliku.
U zadnje četiri sezone ćemo imati tri puta više od 90 bodova i jednu titulu...
Imat ćeš dva boda više od Arsenala u sezoni bez poraza i ostati ćeš bez titule. Dan te ****.
Pazi sad vamo,
United je jučerašnjim porazom doveo West Ham u poziciju da se bori za 6. mjesto u EPL, a samim time i izlazak u EL. EL>Konferencijska liga.
West Ham ima 2 tekme manje, danas igraju sa Norwichem koji je već ispao iz EPL. Ako pobjede, otvara im se put ka poziciji br. 6. Sljedeće kolo?
West Ham v Man City.
Zadnja domaća utakmica Čekićara u sezoni. Zadnja domaća utakmica za Marka Noblea u dresu WHU.
United je jučerašnjim porazom doveo West Ham u poziciju da se bori za 6. mjesto u EPL, a samim time i izlazak u EL. EL>Konferencijska liga.
West Ham ima 2 tekme manje, danas igraju sa Norwichem koji je već ispao iz EPL. Ako pobjede, otvara im se put ka poziciji br. 6. Sljedeće kolo?
West Ham v Man City.
Zadnja domaća utakmica Čekićara u sezoni. Zadnja domaća utakmica za Marka Noblea u dresu WHU.
Declan Rice on Mark Noble: "I just wanted to win (against Frankfurt) for him. It wasn't meant to be but we'll make his last game special."
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.