ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Kako će jak biti Rim, nismo ni svjesni. 
“We shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills; we shall never surrender.”
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ovaj mali je svojom pojavom napravio bum kao onomad Messi u fudbalu. Sa 19 godina već je bio u stanju proći sve igrače s pola centra i zabiti gol, pa smo se pitali jel može bolje od ovoga, pa onda naniže 91 gol u jednoj godini. Itd itd.. Tako isto Carlos, ove sezone ce uzeti 7-8 trofeja, pa ćemo se pitati i pitamo se jel može bolje? Pa će sigurno biti sezona gdje će uzeti 12-13 turnira, ako ne i više.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Shategabri
- Kontakt:
Statistika kaže da su udarci Zvereva bili brži, jači.
Neće ni trebati ovim tempom igrati ako se ne pojavi neka konkurencija.
Još je on nebrušeni dijamant i ovo je igra djeteta punog snage.
Sad nek povuče bar nekog novog Noleta, Feda i imaćemo novu eru atomskog tenisa.
Koševo Zapad
Kud se ne pojavi 5 godina ranije da izbije koji GS Rafi i Noletu 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Zvjezda je rodjena !
Brojat ce ovaj do 30…
Brojat ce ovaj do 30…
Zadnja izmjena: JoeBleck, dana/u 08 maj 2022, 20:05, ukupno mijenjano 1 put.
Ponovo ce se naci nostalgicari koji ce reci da je u njihovo vrijeme sve bilo najbolje.bodi123 je napisao/la: ↑08 maj 2022, 19:07akisarajevo92 je napisao/la: ↑08 maj 2022, 18:51kada se nakon Alcaraza pojave jos dvojica, trojica slicnih i onaj prime trojke bude djelovao kao druga liga![]()
![]()
Ne bi me čudilo, sport napreduje nonstop tako da nije nemoguće da za 10 godina budemo imali bolju verziju trojke
Ovaj mali je samo dokaz kakvu zestoku konkurenciju su Novak i Rafa imali zadnjih godina, ali eto bitno je Federeru to spocitavati za mnoge titule i brojke koje ima. 
Ovaj mali je najkompletniji igrac od 19 godina imada rodjen.
Da je rodjen u Rogerovu eru , sa 18 godina bi imao 2 GS , sa 19 godina golden slam.
Zamisli konkurencija ti Hewit , Safin, Davydenko i Nalbandian
Imali su jedan drugog kao konkurenciju sto je sasvim dovoljno, ali ni to međusobno dijeljenje GS titula nije sputalo Nadala, a uskoro i Đokovića da posalju Federera na smetljiste historije
Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
- OldFashioned
- Kontakt:
Zašto niste u stanju (pojedinci) voljeti svoje favorite bez minimaliziranja drugih velikih tenisača.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ma glupost, nema konkurencije koja bi ovu trojku zaustavila, bilo je tu odličnih igrača kao što su Tsonga, Ferrer, Berdych, Wawrinka… i ništa nisu mogli.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Šuti, valja i meni bit među tim nostalgičarima kad budem pričao kako je Rafko Rafko, šta će Alcaraz loša konkurencijaTheChief je napisao/la: ↑08 maj 2022, 20:05Ponovo ce se naci nostalgicari koji ce reci da je u njihovo vrijeme sve bilo najbolje.bodi123 je napisao/la: ↑08 maj 2022, 19:07akisarajevo92 je napisao/la: ↑08 maj 2022, 18:51kada se nakon Alcaraza pojave jos dvojica, trojica slicnih i onaj prime trojke bude djelovao kao druga liga![]()
![]()
Ne bi me čudilo, sport napreduje nonstop tako da nije nemoguće da za 10 godina budemo imali bolju verziju trojke![]()
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Pa nisam ni napisao da ce im zbiiti ove godine,ni slijedece,ali da se pojavio prije 5 godina mogao im je izbiti bar po 2,3 do danas
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Alcaraz se povukao iz Rima kako je i najavio u slučaju titule. Nema potrebe za rizikom, zglob je rovit a i umora je nakupio. Pametno rezonuju u timu, Ferero je majstor, sve karte idu u Pariz.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Nail for Real
- Kontakt:
Fedjini apologetici bas nemaju srama
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Rafael Nadal sa 19 godina 6 masters titula, još 1 masters finale, 1 GS titula i ATP broj 2. Aj da te vidimo Carlos Alcaraz Garfia 
Davno sam prevazišao tu klinačku ostrašćenost da bih se spuštao na taj nivo, za razliku od tebe izgleda. Nema potrebe da mi se na taj način obraćaš, osim ako se kultura dijaloga i ti negdje davno niste mimoišli.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 1 gost.