AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
I meni je okej da počne Krunić, onaj nesretni Diaz k'o nešta i napravi kad uđe sa klupe, odnosno bude manje loš nego kad igra od prve.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Jedva čekam stresove večeras. 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- OldFashioned
- Kontakt:
Likewise.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Kako vazna utakmica veceras, nadam se da ce momci dobiti ma bilo kako. Ako se uzme pobjeda titula je nadomak vitrine 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
OFFICIAL Milan XI vs. Verona:
Maignan; Calabria, Kalulu, Tomori, Theo Hernandez; Tonali, Kessie; Saelemaekers, Krunic, Leao; Giroud
Sastav kao što je i najavljen danas. Forza Milan!
Maignan; Calabria, Kalulu, Tomori, Theo Hernandez; Tonali, Kessie; Saelemaekers, Krunic, Leao; Giroud
Sastav kao što je i najavljen danas. Forza Milan!
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Dakle, Ante, Zlatan, Diaz i Bennacer ako zagusti. Dobre opcije sa klupe. Svaki igrač može biti ključan u ovom dijelu sezone.
1-3 za nas, imam neki osjećaj. Leao, Giroud i Theo.
1-3 za nas, imam neki osjećaj. Leao, Giroud i Theo.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
0-1 vise preferiram nego 1-3, mreza netaknuta uvijek vise to 
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kad se samo sjetim izmišljenog penala za njih u prvom dijelu sezone, kad je Kalinić udario Romagnolia i dosuđen penal. Inače bi završilo 4-1, najmanje. Drugo poluvrijeme ih Milan pregazio, sve nedostatke defanzive su iskoristili. Nadam se da će im i večeras defanziva biti u haosu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- OldFashioned
- Kontakt:
Rade danas zabija.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Utisak je da nam je bolji dio ofanzive večeras ostao na klupi, vidjet ćemo kako će to izgledati na terenu. Ono što je dobro, a čemu smo se svi nadali, jeste to da u zadnjih par utakmica imamo skoro sve igrače na raspolaganju što je stvarno veliki plus.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- muha milanez
- Kontakt:
Sretno nam 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Momci neka nam je da srećom u vjerovatno najvažnijem meču u zadnjih 10 godina. Pobjedom bi stavili jednu ruku na pehar.
- OldFashioned
- Kontakt:
Verona je cijela crveno crna !!!
Uhh ne znam da sam ikad gledao tekmu Verone da je ovako stadion bio krcat i naelelteisan
Hajmo momci obradujte nas
Hajmo momci obradujte nas
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kapitenuuuuuuuuuuuuu mooooooj
Samo da offside ne bude 
Mrš u pm.
Mrš u pm.
Zadnja izmjena: Maestro^^, dana/u 08 maj 2022, 21:04, ukupno mijenjano 1 put.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Steta
- OldFashioned
- Kontakt:
BUDUĆI CAPITANOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.