AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Kakav gol, jes al u k....
mrs u pizduu materinu
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kakve su sreće ovi iz Verone
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- OldFashioned
- Kontakt:
: /
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Zamalo druga asistencija Maignana ove sezone
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
ajde momci trebamo gol sto prije. sjajni su za sad, ogroman pritisak. forzaaaaaaaaaaa
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Krunic igra bas dobro
Hajde momci krunisite ovu bolju igru golom do poluvremena
Hajde momci krunisite ovu bolju igru golom do poluvremena
- Romagnoli13
- Kontakt:
Odličnih 30 minuta. Samo taj gol fali. A bilo je blizu u 2-3 navrata.
Samo završnica fali, nevjerovatno kako su pasivni u odbrani Verona - prošli put kad je neko ovako igrao vs Milana je bio Torino lani kad su popili 7Up. Još uvijek se držim osjećaja prije meča, prvi gol donosi 3 bobe.Romagnoli13 je napisao/la: ↑08 maj 2022, 21:18Odličnih 30 minuta. Samo taj gol fali. A bilo je blizu u 2-3 navrata.
- crvenocrni
- Kontakt:
@edoox
Ovaj post se odnosi na ponudjenu opkladu sa teme Serie A koju edoox nije nikada potvrdio niti javno niti u pp. Citirao je post tek nakon sto su dobro porasle sanse Milanu za titulu pred evo vec sami kraj prvenstva. Ali eto ja necu ispast pi..ica i dalje cu prihvatit opkladu ako je potvrdi prije iduceg kola.
A sto se tice tekme, ovaj Sale pod hitno koju kilu da nabaci i pravac NFL
Eto jbg...
Ovaj post se odnosi na ponudjenu opkladu sa teme Serie A koju edoox nije nikada potvrdio niti javno niti u pp. Citirao je post tek nakon sto su dobro porasle sanse Milanu za titulu pred evo vec sami kraj prvenstva. Ali eto ja necu ispast pi..ica i dalje cu prihvatit opkladu ako je potvrdi prije iduceg kola.
A sto se tice tekme, ovaj Sale pod hitno koju kilu da nabaci i pravac NFL
Eto jbg...
Do 30te minute super igrali, od 30te katastrofa, Verona stvorila par prilika za nekoliko minuta u tom periodu.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Iz ničega realno, druga ozbiljnija akcija i gol
Tako to pretezno i bude, yebite se kad nemozete da pogodite iz 100 sansi
Nista sad nek pokazu od cega su i jesu li kadri za titulu, zapeti i okrenuti ovo
Izvaditi francusko drvo u napadu i ubaciti Rebica.
Kako glupo dobijeni žuti kartoni 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.