AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Hahaha čovjek skrsi Thea i sudija nama dade 2 žuta, jbm ti sve po spisku
Il Club più titolato al mondo!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sandrooooooooooooooooo
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- muha milanez
- Kontakt:
Kakvo vrijeme da se zabije. 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Kad ni sekunde ne sumnjas da ce se vratiti u utakmicu
Sandroo kapitenuuu
Sandroo kapitenuuu
Aaaaaj Tonali duzan si mi potkosuljj. Bravooooo
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Al' kakav korak ima Leao 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ako je neko odigrao loše, onda je to Kessie. Olako gubi duele noćas.
Boda je oke ali tri su želja. Milan bolji za dva gola sigurno ali eto falilo je sreće malo.
Leao bilježi šestu asistenciju u ligi. Nadam se da će i jedan zabiti do kraja.
Boda je oke ali tri su želja. Milan bolji za dva gola sigurno ali eto falilo je sreće malo.
Leao bilježi šestu asistenciju u ligi. Nadam se da će i jedan zabiti do kraja.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
i davide se ko malo sredio. da i on odigra fino nakon koliko dugo.
optimističan sam FM
optimističan sam FM
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- OldFashioned
- Kontakt:
Kruna više napravio za 45 min od Diaza za nekoliko zadnjih utakmica.
Uvest Rebića umjesto Oliviera, nevidljiv je.
Uvest Rebića umjesto Oliviera, nevidljiv je.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Tako, odlicna reakcija nakon primljenog gola, idemo ovo okrenuti i pokazati da smo vrijedni titule
- Romagnoli13
- Kontakt:
Najteže je Kalulu-u i Tomoriju, igraju pod pritiskom suspenzije a moraju čuvati ova tri jako neugodna ofanzivca Verone.
U nastavku ne treba srljati. Mirno odigrati i tražiti pobjedu naravno, ali ako se ne desi i bod je dobar.
Kalkulacije su jasne svima.
U nastavku ne treba srljati. Mirno odigrati i tražiti pobjedu naravno, ali ako se ne desi i bod je dobar.
Kalkulacije su jasne svima.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Ma meni miriše na pobjedu i ubjeđen sam da ce momci izaci sa takvim stavom u drugo poluvrijeme
Sreća pa Tonali spasi stvar na kraju, šteta bi bilo da poslije onakve igre uđeš sa zaostatkom u drugo poluvrijeme. Sad smo opet na nuli, ali uz ovakvu volju i zalaganje se može i mora do preokreta.
Naravno da ni remi nije katastrofa, ali bolje ga čuvati za Atalantu ili Sasulo.
Kad se sjetim prošle sezone i one utakmice protiv Cagliarija koja se morala dobiti da se matematički obezbjedi LŠ i to kako su se svi kolektivno sasrali od straha
ove sezone nebo i zemlja, u svakih zadnjih par utakmica daju 120% i melju protivnike svih 90 minuta. Mislio sam da i dalje nisu mentalno spremni da se upuste u borbu za skudeto, ali sam se prevario.
Naravno da ni remi nije katastrofa, ali bolje ga čuvati za Atalantu ili Sasulo.
Kad se sjetim prošle sezone i one utakmice protiv Cagliarija koja se morala dobiti da se matematički obezbjedi LŠ i to kako su se svi kolektivno sasrali od straha
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Generalno dobro poluvrijeme, što kaže @Romagnoli malo je Kessie mekan u nekim situacijama, ostali su dobri pogotovo prema naprijed.
Ne smijem reći da se ne bih ugrizao za jezik, ali nekako sam uvjeren da ćemo dobiti na kraju.
Ne smijem reći da se ne bih ugrizao za jezik, ali nekako sam uvjeren da ćemo dobiti na kraju.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ne računajući primljeni gol odlično odigrano poluvrijeme
Il Club più titolato al mondo!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kad izađu ovako i odigraju sa puno želje, zalaganja, koncentracije, truda, onda ne može im insan ništa prigovoriti. Problem je kad izađeš i odigraš ispod svakog nivoa.
- muha milanez
- Kontakt:
Gooooollll gooooollll gooooollll
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Daiiiiiiiiiiiiii
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.