Asmir Begović
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Asmir Begović
Pa **** nije ni on jedini, evo i Dzeko, Rahimic, Besic, Ibricic i neki jos nece igrat?!

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
PAMETAN
Iako Sušića podržavam ovdje je napravio grešku izjavom da je Džeki bolje da igra derbi protiv Manchestera nego da putuje za SAD. Samim tim je dao i ostalim šansu da kažu da ne dolaze. Znači ako može Džeko ostati u klubu, što Begović ne bi mogao. Nema te priče ovaj dao više za reprezentaciju i ostalo po meni je to ovako. Ali sačekajmo da vidimo šta će biit, ovo je još friško 
Trebinjci su posebna sorta ljudi, odnosno neljudi!
Naravno ima izuzetaka ali Begovic je tipicni Trebinjac, a to nije dobro za BiH i bh. navijace.
Naravno ima izuzetaka ali Begovic je tipicni Trebinjac, a to nije dobro za BiH i bh. navijace.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Cuj Begson odbio.da nisu vodene ospice sad u pitanju.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Ja ne znam koji bi to razlog mogao biti, haj da mu je ko dzeki vazna utakmica i da se momak treba priviknuti, ali on NE ZELI igrati za reprezentaciju, ona mu sluzila kao promocija na pocetku, sad ko ih ****...Goalgetter je napisao/la:Prvo cekam razlog, pa cu mu onda yebat sve po spisku.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
-
jasko_juve
- Kontakt:
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Ma pametan lik... 
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
-
deni_m1312
- Kontakt:
Asmir je gledao jednu epizodu Seherzade tako da ga je zaboljela dusa i onda je opravdano otkazao Susicu ccc
Vala i nije ga baš nešto ispromovisala, jer nije se naigrao u reprezentaciji. A i ne vjerujem da bi od*ebao reprezentaciju već sa 23 godine starosti.Fk_zeljo_1921 je napisao/la: Ja ne znam koji bi to razlog mogao biti, haj da mu je ko dzeki vazna utakmica i da se momak treba priviknuti, ali on NE ZELI igrati za reprezentaciju, ona mu sluzila kao promocija na pocetku, sad ko ih ****...
100% sportski i krajnje opušten potpis
Drago mi je sto je odbio poziv , a volio bih da i ubuduće odbija . Par tekmi je bio rezerva , a na golu nam stoji Hasagić koji je **** trenutno (onakav go primit protiv Albanije
) . Sad kad je posto popularniji u Engleskoj i kad mu je krenulo , odma' je Sušiću i narodu stalo do Begovića.
- Goalgetter
- Kontakt:
Nemam rijeci. Razocaran sam 
-
jasko_juve
- Kontakt:
jaro moj tako ti je inace u zivotu,ako si dobar,dobar si,u zvijezdama si,na posterima ovo ono a kad si los ko te za sta..ha ja ..boom.dll je napisao/la:Drago mi je sto je odbio poziv , a volio bih da i ubuduće odbija . Par tekmi je bio rezerva , a na golu nam stoji Hasagić koji je **** trenutno (onakav go primit protiv Albanije) . Sad kad je posto popularniji u Engleskoj i kad mu je krenulo , odma' je Sušiću i narodu stalo do Begovića.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Jos dva krazamka i jedan zausnjak.Ni Tulic ga vise nebi pozvao.RiNo je napisao/la:Vala i nije ga baš nešto ispromovisala, jer nije se naigrao u reprezentaciji. A i ne vjerujem da bi od*ebao reprezentaciju već sa 23 godine starosti.Fk_zeljo_1921 je napisao/la: Ja ne znam koji bi to razlog mogao biti, haj da mu je ko dzeki vazna utakmica i da se momak treba priviknuti, ali on NE ZELI igrati za reprezentaciju, ona mu sluzila kao promocija na pocetku, sad ko ih ****...
Kaze vjezba curling za svaki slucaj,zlu ne trebalo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Vidi se da decko smatra svoju zemlju
tj.repku smatra cirkusom .
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Nisam razumijo, hoceli Sehic dobit poziv umjesto Asmira ili? 
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Goalgetter
- Kontakt:
Dok Pandza ide kod Mravca nociti, Besic putuje za Berlin, a Nadarevic takodje pati zbog vadenja vize, on komotno hladi muda u Engleskoj. E neces jarane. Pape ce ga sigurno sankcionisati.
Ovdje je najveci krivac susic.
Jednostavno, u reprezentaciji se nesmije nikome popustati.
Ako moze dzeko propustiti, mogu i drugi..
Mislim da je dzeki mnogo lakse izboriti mjesto u timu nego begovicu, jer golman je golman.
Ako ne brani jednu utakmicu, mjenja ga zamjena, i ako se dokaze ostaje na golu.
Jednostavno ova nam utakmica u americi nije trebala..mislio sam da nemoze bit gore, a ko zna sta ce sad bit
Jednostavno, u reprezentaciji se nesmije nikome popustati.
Ako moze dzeko propustiti, mogu i drugi..
Mislim da je dzeki mnogo lakse izboriti mjesto u timu nego begovicu, jer golman je golman.
Ako ne brani jednu utakmicu, mjenja ga zamjena, i ako se dokaze ostaje na golu.
Jednostavno ova nam utakmica u americi nije trebala..mislio sam da nemoze bit gore, a ko zna sta ce sad bit
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Pa ja ga ne bi vise nikada zvao da mi je iz oka ispao 
- Evil Genius
- Kontakt:
s obzirom da ne bi ni branio (jer inace grije klupu dok keno skida albansku paucinu s gola) ne vidim u cemu je velika frka 
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
Trenutno korisnika/ca: AlenHalilovic, Beduin, Goalgetter, KarlMarx, MostarReds22, Rio12345, rossonero85, rukometubih23, Scholl, tuzlanskinacin i 84 gosta.