Vivo solo per te
Io non ti lascerò
Sempre con te saró
E non importa se
Io finirò nei guai
Unico amore sei
Non ti ho tradito mai
Oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ali sam strijelce promašio.
Ma kakav crni Gabia njega treba nekom pokloniti. I ja sam slično razmišljao al sljedeće sezone se aBd očekuje nesto vise i u LP a za to je potreban kvalitet i na klupi.meho-medo je napisao/la: ↑08 maj 2022, 22:46Ne znam kakvog ste vi misljenja ali po meni dovodjenje Botmana za 30 miliona bi bio los potez. Jednostavno imas Kalulua i Tomorija za prve postave, Romagnoli ako ostane, tu je jos i Kjaer i onda samo dovesti nekog za 10-15 miliona zbog rotacije.
A ako Romagnoli ne ostane onda Gabiju ostaviti.
Još nam tradicionalno ne leže, pogotovo na San Siru, čak pomalo nevjerovatno zvuči da u zadnjih sedam ligaških tekmi kod kuće protiv njih nismo pobijedili.OldFashioned je napisao/la: ↑08 maj 2022, 23:09Raduje što igramo prije njih idući vikend.
Ono što muči je što je Atalanta već duže vremena u katastrofalnoj formi pa sad treba da se izvade par kola za koliko toliko uspješnu sezonu iako ne sumnjam da će Gasperini dobiti otkaz ili otići sam. Mislim da je njegova ekipa dosegla limit.
Da, užasni smo protiv njih na San Siru. Prošle sezone su Kessie i ekipa spasili stvar upravo protiv njih u zadnjem kolu.Raonffa je napisao/la: ↑08 maj 2022, 23:13Još nam tradicionalno ne leže, pogotovo na San Siru, čak pomalo nevjerovatno zvuči da u zadnjih sedam ligaških tekmi kod kuće protiv njih nismo pobijedili.OldFashioned je napisao/la: ↑08 maj 2022, 23:09Raduje što igramo prije njih idući vikend.
Ono što muči je što je Atalanta već duže vremena u katastrofalnoj formi pa sad treba da se izvade par kola za koliko toliko uspješnu sezonu iako ne sumnjam da će Gasperini dobiti otkaz ili otići sam. Mislim da je njegova ekipa dosegla limit.
Od 2016-te smo odigrali sedam utakmica na San Siru, pet neriješenih i dva poraza.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.