FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Imal ijedan sudija da valja našoj forumskoj zajednici
dajte kani da nađemo kakvu treba pun je energije,ne mora baš biti lijepa u njegovom rangu
-
CrazySouth1987
- Kontakt:
Dobro nam dosao Eldine Diglisicu...Pripremite valzeline za narednu sezonu.
Husic i Mirvic na aparatima 
-
CrazySouth1987
- Kontakt:
Ne bih ja u ovo povjerovao…
-
CrazySouth1987
- Kontakt:
Ma mi sta smo sve prošli frajer i kad napravi press i kaže da je došao kontat ćemo da je Cerić masku stavio
Na tvoje uspjehe strpljivo čekamo!
CrazySouth1987 je napisao/la: ↑09 maj 2022, 13:31Ma mi sta smo sve prošli frajer i kad napravi press i kaže da je došao kontat ćemo da je Cerić masku stavio
Evo uklonili su ovu vijest,nigdje veze
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
Zeljinodijete1921
- Kontakt:
Nije Eldin stigao, ali kako sam već napisao trebao bi biti na sahrani.
Brko iz druge galaksije!
Ovo vec postaje iritirajuce a i ti 1921boy si me poceo nervirat bas,pred svaku nasu tekmu izadje neki clanak oko eldina ili ti dodjes na forum pa hajcas itd,al znaci zadnjih 10 tekmi haman,ne znam kako ti nije dosadilo,sta vise glumis koji ****,ako znas sta reci, a ako se cuva u tajnosti a ti znas nesto onda suti i to je to.
pa nije momak nista rekao ,na ovom su portalu izjavili .Ma sacekati press pa vidjetiEjnur je napisao/la: ↑09 maj 2022, 15:10Ovo vec postaje iritirajuce a i ti 1921boy si me poceo nervirat bas,pred svaku nasu tekmu izadje neki clanak oko eldina ili ti dodjes na forum pa hajcas itd,al znaci zadnjih 10 tekmi haman,ne znam kako ti nije dosadilo,sta vise glumis koji ****,ako znas sta reci, a ako se cuva u tajnosti a ti znas nesto onda suti i to je to.
Kad je press?KANA je napisao/la: ↑09 maj 2022, 15:11pa nije momak nista rekao ,na ovom su portalu izjavili .Ma sacekati press pa vidjetiEjnur je napisao/la: ↑09 maj 2022, 15:10Ovo vec postaje iritirajuce a i ti 1921boy si me poceo nervirat bas,pred svaku nasu tekmu izadje neki clanak oko eldina ili ti dodjes na forum pa hajcas itd,al znaci zadnjih 10 tekmi haman,ne znam kako ti nije dosadilo,sta vise glumis koji ****,ako znas sta reci, a ako se cuva u tajnosti a ti znas nesto onda suti i to je to.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.