1. HNL
-
- Kontakt:
Re: 1. HNL
Znam, ali možda Dinamovi igrači u glavi budu imali da je gotovo.
Ne treba nadu gubiti, možda i sada Osijek zabije iz prekida neki gol. Male su šanse, ali nakon ovoliko godina, treba se nadati dok nije gotovo.
Ne treba nadu gubiti, možda i sada Osijek zabije iz prekida neki gol. Male su šanse, ali nakon ovoliko godina, treba se nadati dok nije gotovo.
-
- Kontakt:
Šteta.
Ajmo Šibenik. Zadnja nada.
Ajmo Šibenik. Zadnja nada.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Ma ono je smiješno. Drugi start nije ni za žuti, a kamoli za drugi žuti. To je u potpunosti odlučilo utakmicu.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
-
- Kontakt:
Slažem se da nije trebao biti drugi žuti.
Nego, mi u silnim kalkulacijama nismo pohvalili Hajduk kako treba.
Nego, mi u silnim kalkulacijama nismo pohvalili Hajduk kako treba.

-
- Kontakt:
Da je onaj Šibenik od jesenas nadao bih se, ovako tanko
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Ja koliko znam (a moguće da griješim) da vlada prilična netrpeljivost na relaciji Šibenik-Split, ono u smislu rivaliteta gradova kao gradova, pa onda i svega ostalog.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑08 maj 2022, 22:31Da je onaj Šibenik od jesenas nadao bih se, ovako tanko
Hoću reći da je možda moguće da Šibenik spusti gas (nevezano za to što je Dinamo svakako veliki favorit).
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- CROtorious
- Kontakt:
Naravno da vlada kad 90% Šibenčana navija za Hajduk.Raonffa je napisao/la: ↑08 maj 2022, 23:45Ja koliko znam (a moguće da griješim) da vlada prilična netrpeljivost na relaciji Šibenik-Split, ono u smislu rivaliteta gradova kao gradova, pa onda i svega ostalog.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑08 maj 2022, 22:31Da je onaj Šibenik od jesenas nadao bih se, ovako tanko
Hoću reći da je možda moguće da Šibenik spusti gas (nevezano za to što je Dinamo svakako veliki favorit).
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Everyday it seems we're wasting away
Jel ide špalir zadnje kolo na Maksikiru ili ce izbjeci ovako ko Atletico Madrid 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Aha, je kako da ne

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
-
- Kontakt:
To je tolika ljubav da ne smijes prostetati Sibenikom u dresu Hajduka
. Nema sanse da Sibenik u ovakvom stanju uspije uzeti bod Dinamu, to ce Modri vrlo lagano rijesiti
A sto se tice Hajduka, ja sam prezadovoljan sezonom, konacno licimo na ozbiljan klub. Ne sumnjam u Niku, preko ljeta ce se sloziti ozbiljna momcad i ocekujem prije pocetka sezone da ce se reci da se ide na naslov prvaka

A sto se tice Hajduka, ja sam prezadovoljan sezonom, konacno licimo na ozbiljan klub. Ne sumnjam u Niku, preko ljeta ce se sloziti ozbiljna momcad i ocekujem prije pocetka sezone da ce se reci da se ide na naslov prvaka
-
- Kontakt:
Teško, ali ne treba gubiti nadu dok nije gotovo. Drugo mjesto + kup je najbolja sezona od ne znam kada jer smo 2012. zadnji put bili drugi, a 2013. zadnji put uzeli kup. Svi su igrači pod ugovorima minimalno i za sljedeću sezonu po TM-u osim, čini mi se, Katića, Ferra i L. Kalinića. Ne znam kakvi su detalji posudbe, ali mislim da će se neke produljiti ako Hajduk izbori Europu za sljedeću sezonu, tj. već su se produljile.
Nisam znao da su različiti kriteriji za prvi i drugi žuti karton.NisamInSajder je napisao/la: ↑08 maj 2022, 22:06Ma ono je smiješno. Drugi start nije ni za žuti, a kamoli za drugi žuti. To je u potpunosti odlučilo utakmicu.
audere est facere!
-
- Kontakt:
Zadnja domaća utakmica za Hajduk, večeras od 19:00 Istra na Poljudu. Samo pobjeda dolazi u obzir
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Guranje ajduka na max

Bzvz cirkus od penala sto potvrdjuju i sami Hajdukovci na svojoj FB stranici... Penal,drugi zuti karton
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Šteta stvarno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.