FC Bayern München

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

Saurman
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Saurman » 09 maj 2022, 19:13

Ne znam šta će im Mane sa 30g treba uzeti nekoga mlađeg tipa Anthony.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 09 maj 2022, 19:23

Hajde da se spominje Nkunku koji je top u Konzervi ali ovaj lik je macak ala Sabitzer. Ali eto, ako valja neka ga dovedu. :D

Mane je mozda samo prica novinara ili zelja agenta da malo digne cijenu pred potpis eventualnog novog ugovora. Realno je bolje produziti Kuhara nego ovoga platiti plus dati odstetu za Loserpool.

Ako ode Lewat moja zelja je da se dovede Lukaku. :kafa:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 09 maj 2022, 21:32

Moja je da se dovedu igrači koji će trčati i boriti se kao da im je zadnje a ne kriti se i vucarati kao krepane mačke sretni što su izvukli masne ugovore.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 09 maj 2022, 21:37

Bayo je napisao/la:
09 maj 2022, 21:32
Moja je da se dovedu igrači koji će trčati i boriti se kao da im je zadnje a ne kriti se i vucarati kao krepane mačke sretni što su izvukli masne ugovore.
To je kriva uprava i trener koji su ih umazili. Kako je krenulo 20 od 30 najplacenijih igraca ce biti iz Bayerna. Kako se postavis, tako ce te i tretirati. Malo sutra bi mogli ovako prije 10-tak godina. Kod Heynckesa bi oni trenirali vise puta dnevno.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 09 maj 2022, 21:48

Pep ih je naučio igrati, tj. savršenoj taktici uspjeha, kružiti i kružiti pa na kraju dodati krilima na ubacivanje (krila to ne mogu ni da im život ovisi o tome, ali su na osnovu stalne lopte u nogama izvukli ili će masne ugovore,) izmišljanju pozicija na kojima bi igrali, šupljoj obrani koja jedino ne prima ako netko ne dođe u napad i ostalim divoticama a da sve ostane tako pobrinut će se wannabe Pep.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 09 maj 2022, 22:18

Bayo je napisao/la:
09 maj 2022, 21:48
wannabe Pep
To nam je trebao biti prvi red flag.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 09 maj 2022, 22:39

effe_sa je napisao/la:
09 maj 2022, 00:51
Omerbavarac je napisao/la:
08 maj 2022, 20:52
Utakmica protiv Villareala je kopija one protiv Atletiko Madrida kada nas je Grizemann sokirao a ekipa je pri tome igrala svih 90 minuta napadacki i stvarala prilike ali jednostavno se desi noc kada ne ide.
Ne slažem se Omere...Jesmo mi bili bolji. Ali eto ti godinama pratiš Bayern kao ja, pa nađi neku utakmicu gdje smo u sličnoj situaciji bili i kako smo tada nastupili, a kako u ovoj protiv Villareala. Kada govorim o sličnoj situaciji, onda ti govorim po pitanju jačine protivnika. Kada spominješ Atletico i tu je bilo mana u igri, ali s puno više se žara igralo. Ali Atletico je tada pogotovo bio jako kvalitetna ekipa, ekipa koja nije bila puno slabija, skoro da kažemo na nivou s nama. Dovoljno je eto da si Griezmana spomenuo. Pogledaj individualce Villareala i tada Atletica ili samo uporedi Villareal individualno s našom ekipom.
I sada me čudiš, ti si nezadovoljan nastupom ekipe protiv Stuttgarta danas, gdje je rezultatski faktički nebitna utakmica, a zadovoljan si nastupom protiv Villareala. :D I to je baš tada bilo Bayern-like?
Mec protiv Villareala je mene licno podsjetio na vec pomenute utakmice po pitanju naseg protivnika, jer nas niti u jednoj od tih utakmica niko nije nadigrao, naprotiv, protivnik se cijelo vrijeme branio i onda iz kontri ili iz nekih nemogucih situacija postizao golove.

Sto se nas tice, uvijek je tu bilo zelje i zara ali je cesto realizacija izostajala.

Sto se boldiranog tice, nismo vjerovatno na istim talasnim duzinama jer ja niti u jednom momentu nisam spomenuo da sam zadovoljan igrom protiv Villareala a to se vjerovatno moze i naci, a pogotovo rezultatom.
Ja sam ovdje cesto znao kritikovati nastup i pristup ekipe kao i Juliana zbog svoje tvrdoglavosti.

Iako se nagledalo svega i svačega u ovoj sezoni, ne bi trebali klonuti duhom i odustati od ove ekipe, bilo je i bolnijih poraza, meni licno 99 je najgora pa onda Chelsea pa Inter...
Bundesliga je napisao/la:
08 maj 2022, 23:40
08 maj 2022, 20:52
Po meni je najveci krivac Nagelsmann
A ko je doveo Nagelsmanna? Salihamidzic. Kakvi bolan bolji potezi. Covjek ide iz bruke u bruku. Bayern se treba prvo njega rijesiti. To im treba biti primarni cilj. A Nagelsmannu je svakako noga ako jos jednu sezonu ovako odradi. Cisto sumnjam da ce ga prije toga otpustiti zbog odstete i duzine ugovora.
Jos jednu godinu ce svi dobiti ili barem do nove godine, sve zavisi od nastupa u tom periodu kao i od nastupa sportskog sektora tokom ljetnog prijelaznog roka.
Salihamidzic ce sigurno imati pametnije poteze jer sada ima Neppea sa sobom koji je dosta odmjereniji i ne pojavljuje se toliko u medijima.
On je nasao Daviesa i Musialu iako ih je Hasan uspio dovesti i obecati im odgovarajuci projekat.
Zbog ova dva igraca Hasan ima najveci kredit kod glavesina.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 09 maj 2022, 22:46

Sto se Manea tice, mozda naprave kakvu trampu, svakako imamo Gnabrya koji ne zeli novi ugovor.

Treba vidjeti imamo li kakvih opcija za zamjenu sa Lewom.

Gravenberch je po nekim novinarima vec zavrsena stvar a i ja vjerujem da ce tako biti.
Ugovor do 2027, 4.5 miliona po sezoni sto je svakako predobar deal.

Gotivan igrac pravo.

Sto se omladine tice, ako Nagelsmann promijeni taktiku po pitanju tih igraca onda ocekujem sljedece sezone Wannera, Sieba i Tilmanna kao igrace koji ce dobiti najvise minuta.

Richards se vraca sa posudbe kao i Mai koji je mnogo stagnirao jer nije nista igrao u Werderu.
Singh ce takodjer biti opcija za prodaju.
Zirkzee je mozda najveca nepoznanica, licno bih mu dao Motingove minute.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

HuseinKapetan9

Post Postao/la HuseinKapetan9 » 09 maj 2022, 22:55

Jel iko ikako gledao tog Ryan Gravenberch,osim na youtubu :) ?
Patrice Evra is the player with the most UEFA Champions League final losses- 4.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 09 maj 2022, 23:56

09 maj 2022, 22:39

Iako se nagledalo svega i svačega u ovoj sezoni, ne bi trebali klonuti duhom i odustati od ove ekipe, bilo je i bolnijih poraza, meni licno 99 je najgora pa onda Chelsea pa Inter...
Ma daleko od toga da treba očajavati, jer kod nas se brzo stvari promijene nabolje i to je ono pozitivno. A naravno nije ova ekipa tako davno sve osvojila, pa nekada i čudi što se ovdje brzo upadne u neku vrstu prevelikog nezadovoljstva. A svi bi više trebali znati da se ipak kod nas problemi brzo rješavaju. Ali ove stvari što sam navodio i ta nedovoljna volja, pa i ispadanje protiv protivnika od kojih smo jači se ne može tako lako praštati, jer nije nam svojstveno kao klubu.

A onako kada se sve ovako malo još jednom pogleda i razmisli, padne mi na pamet da je Nagelsmanova jedna od najvećih grešaka bila što se odrekao usluga, ustvari nije ga zadržao u stručnom štabu Hermana Gerlanda. Gerland je iskusan, poznaje skroz klub, zna kako se postaviti prema ovim igračima, sve je prošao i kao takav bi Nagelsmanu kao mladom treneru pogotovo bio od velike koristi.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Aki187
Kontakt:

Post Postao/la Aki187 » 10 maj 2022, 09:24

09 maj 2022, 18:59
Cuj Mane. Lik ima 30 godina :urnebes:. Ovaj Salihamidzic gori nego sto sam mislio :rol:
Sad Mane kao los? Ima jos 3-4 vrhunske sezone pred sobom, wc igrac. Nazalost najavljivat ce se Mane, De Jong i sl. a dovest cemo igraca tipa Laimer.
Nur der FCB

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 10 maj 2022, 12:43

Aki187 je napisao/la:
10 maj 2022, 09:24
09 maj 2022, 18:59
Cuj Mane. Lik ima 30 godina :urnebes:. Ovaj Salihamidzic gori nego sto sam mislio :rol:
Sad Mane kao los? Ima jos 3-4 vrhunske sezone pred sobom, wc igrac. Nazalost najavljivat ce se Mane, De Jong i sl. a dovest cemo igraca tipa Laimer.
Ko je rekao da je loš? A koja je logika davati igraču od 30 godina višegodišnji ugovor i onda opet nakon par godina tražiti novog napadača. Kakvih ba 3-4 sezone, otkud ti znaš koliko će trajati.

Aki187
Kontakt:

Post Postao/la Aki187 » 10 maj 2022, 13:27

Ne los igrac nego transfer (zavisno od odstete i plate). Vjerujem da ce duze trajati od Comana, kod njega imam osjecaj da bi svaka tekma mogla biti povezana s visemjesecnom pauzom. Mane nije sklon povredama, fantastican igrac. Za osvajanje Lp ti trbaju takvi bas igraci. Naravno kao sto rekoh od nase uprave ocekujem nekog poluigraca iz Leipziga.
Nur der FCB

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 maj 2022, 12:45

Zlaja83
Kontakt:

Post Postao/la Zlaja83 » 11 maj 2022, 22:04

Kakva su očekivanja za ovaj dvojac iz Ajaxa koji je sad već izgledan?
MIslite li da će biti pojačanja koja nam trebaju?

Meni nešto ovaj Mazraui ne izgleda kao neki veliki upgrade u odnosu na Pavarda, možda ofenzivno dadne nešto više od ovoga, ali nazad... ne znam, možda ga nisam puno pratio.
Gravenberch mi se čini kao veći potencijal, ali bi mogao imati problema sa daljim razvojem. Očekujem da će Kimmich i Goretzka kod trenera imati uvijek prednost ako su zdravi, tako da je u najavi veća šansa da doživi sudbinu Renata Sancheza nego da napravi iskorak u karijeri.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 11 maj 2022, 22:49

Čini mi se da je Mazraoui veoma dobro tehnički potkovan za beka.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 12 maj 2022, 11:35

Hasan Salihamidžić's role is now being questioned more and more internally. Brazzo's future (contract until 2023) is uncertain - even an early departure is possible. Apart from Uli Hoeneß, Salihamidžić does not have many supporters left at the club [
@Koch_AZ
,
@Abendzeitung
:kafa:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 12 maj 2022, 13:13

Zategnuti odnosi Nagelsmana i Bracike.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 12 maj 2022, 13:14

Nego da upitam Saurmana, da li se Halland valja iz brda?

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 12 maj 2022, 13:18

Bila je ponuda na stolu od Bayerna što me čudi a tu je bila i veća plata od Lewe.Još ne mogu da vjerujem tj nisam siguran da li su fkt željeli platiti čak i bonuse Raiola/Inge što nije u stilu Bayerna.

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.