Automobili, motori...
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Automobili, motori...
Mia San Mia
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Dobili sad u rentu nov Polo automatik , 5 komada . 37 hiljada košta , od opreme ima mjenjač , nema ni yebene obične senzore ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- Marsal
- Kontakt:
Das Auto.bombaysaphire je napisao/la: ↑09 maj 2022, 21:59Dobili sad u rentu nov Polo automatik , 5 komada . 37 hiljada košta , od opreme ima mjenjač , nema ni yebene obične senzore ...
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa klasika, uvijek su bili goli i ruzni.
bombaysaphire je napisao/la: ↑09 maj 2022, 21:59Dobili sad u rentu nov Polo automatik , 5 komada . 37 hiljada košta , od opreme ima mjenjač , nema ni yebene obične senzore ...

meni je ovo gore da ev fabiu uzmes najjaci model skoro 52 milje maraka za fabiu
za te pare ide nova 308, a3 , golf, a o suv da ne pricam
u najjačem paketu opreme digitalna klima im doplata u 2022
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Sunce im kalajisano nisu normalni , ako baš furaš Volkswagen Seat je majkaRobust je napisao/la: ↑09 maj 2022, 22:16bombaysaphire je napisao/la: ↑09 maj 2022, 21:59Dobili sad u rentu nov Polo automatik , 5 komada . 37 hiljada košta , od opreme ima mjenjač , nema ni yebene obične senzore ...
meni je ovo gore da ev fabiu uzmes najjaci model skoro 52 milje maraka za fabiu![]()
![]()
![]()
za te pare ide nova 308, a3 , golf, a o suv da ne pricamnisu normalni svega mi
u najjačem paketu opreme digitalna klima im doplata u 2022![]()
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Sta si ti sve nabacao u tu Fabiju kad si do 52k doguraoRobust je napisao/la: ↑09 maj 2022, 22:16bombaysaphire je napisao/la: ↑09 maj 2022, 21:59Dobili sad u rentu nov Polo automatik , 5 komada . 37 hiljada košta , od opreme ima mjenjač , nema ni yebene obične senzore ...
meni je ovo gore da ev fabiu uzmes najjaci model skoro 52 milje maraka za fabiu![]()
![]()
![]()
Jedan grad, jedna ljubav!
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Ma Das Qrac buraz , teško onome ko kupuje Volkswagena ...Drugi daju kameru nazad i 360 stepeni , ovi ni yebene senzore ... Pa yebena Škoda isporuči Fabiju sa automatskim mjenjačem i kurblomMarsal je napisao/la: ↑09 maj 2022, 22:02Das Auto.bombaysaphire je napisao/la: ↑09 maj 2022, 21:59Dobili sad u rentu nov Polo automatik , 5 komada . 37 hiljada košta , od opreme ima mjenjač , nema ni yebene obične senzore ...
bukvalno samo dodavao sve sto u 2022 treba biti standard i sto kod konkurencije nije doplata od lane assist sistema, zvucnika , kamere za parkiranje,park assist, itd itd preskupi su stvarno sa onim sta nudeGifron je napisao/la: ↑10 maj 2022, 08:47Sta si ti sve nabacao u tu Fabiju kad si do 52k doguraoRobust je napisao/la: ↑09 maj 2022, 22:16bombaysaphire je napisao/la: ↑09 maj 2022, 21:59Dobili sad u rentu nov Polo automatik , 5 komada . 37 hiljada košta , od opreme ima mjenjač , nema ni yebene obične senzore ...
![]()
![]()
![]()
zato nikad manje nije golfova kod nas prodano ko ove godine

Golf je reputaciju gradio na strasnoj pouzdanosti generacija a preko tri decenije su sami vrh u svojoj klasi.
Pouzdanost i dugotrajnost motora, kvalitet karoserije (sem trice) pristupacnost dijelova i razgranata servisna mreza. Pa onda jednostavna konstrukcijska rjesenja etc.
Ljudi su godinama unazad na krovu EU pa tako i za 2021. gdje su prodali preko 205k modela sto je za preko 8k vise od prvog pratioca Peugeota 208.
Da su bezobrazni glede standardne opreme jesu, tu nema price, ali cijene diktira popularnost brenda, bogata istorija, pouzdnost i trajnost polovnjaka...
Prosjecna starost voznog parka Svabije za proslu godinu bila je negdje blizu 10 godina, sto znaci da imamo prilican broj modela i preko 15 godina starosti a to su dobrim dijelom VW. Nije samo u Njemackoj, Golf i Polo su recemo medju top 5 najprodavanijih modela u Britaniji, cak gledamo li godinama unzad itd.
Rezultat prodaje je stvarni pokazatelj nekog uspjeha, unatoc cinjenici sto su medju paprenijim u svojoj kasli. Sad, kada bi razlucio mnoge faktore u okvirima datog cjenovnog ranga, prije Golfa bi izabrao neka tri proizvodjaca ali to ne umanjuje znacaj ovog giganta.
Sto se najprodavanijih svjetskih proizvdjaca tice, jedino je trenutno Toyota ispred VW grupacije.
Pouzdanost i dugotrajnost motora, kvalitet karoserije (sem trice) pristupacnost dijelova i razgranata servisna mreza. Pa onda jednostavna konstrukcijska rjesenja etc.
Ljudi su godinama unazad na krovu EU pa tako i za 2021. gdje su prodali preko 205k modela sto je za preko 8k vise od prvog pratioca Peugeota 208.
Da su bezobrazni glede standardne opreme jesu, tu nema price, ali cijene diktira popularnost brenda, bogata istorija, pouzdnost i trajnost polovnjaka...
Prosjecna starost voznog parka Svabije za proslu godinu bila je negdje blizu 10 godina, sto znaci da imamo prilican broj modela i preko 15 godina starosti a to su dobrim dijelom VW. Nije samo u Njemackoj, Golf i Polo su recemo medju top 5 najprodavanijih modela u Britaniji, cak gledamo li godinama unzad itd.
Rezultat prodaje je stvarni pokazatelj nekog uspjeha, unatoc cinjenici sto su medju paprenijim u svojoj kasli. Sad, kada bi razlucio mnoge faktore u okvirima datog cjenovnog ranga, prije Golfa bi izabrao neka tri proizvodjaca ali to ne umanjuje znacaj ovog giganta.
Sto se najprodavanijih svjetskih proizvdjaca tice, jedino je trenutno Toyota ispred VW grupacije.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- bavariapivo
- Kontakt:
hvala ti na informacijiAerials je napisao/la: ↑08 maj 2022, 22:42Ako se ne varam, Remex u Tuzli.bavariapivo je napisao/la: ↑08 maj 2022, 22:39Ima li negdje u Bih, zastupnik za Ford vozila. Trebao bih da radim veliki servis na njemu 30.000 pređenih km... U pitanju su Usk, Distrikt, TK ili PK?
-
TheWeekndXO
- Kontakt:
Posto nisam bas najupuceniji. Koliko kosta obrada diskova otprilike? U pitanju je c5 2009 godiste
Druze neki dan sam prao motor u Fiat Punta (Evo), 2012.godiste, 1.3 dizel 63 kW.
I nakon sto sam oprao motor upalio sam auto i primijetio drugaciji rad, ostavio sam ga da radi da bi se on nakon nekoliko minuta sam ugasio, poslije ga nisam mogao upalit, vergla ali nece da "prebaci". Upale se lampice za ulje i izduvne gasove, prije toga nisu se palile, a i ulje je mijenjano prije 4 mjeseca, od tada presao cirka 6 hiljada kilometara.
Ostavio sam ga da se susi nekoliko dana i jucer je upalio, radio je u leru jedno sat vremena i onda se sam od sebe ugasio. Napomenucu da je sam rad bio drugaciji. Mozes li pretpostaviti sta je u pitanju?
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Moguce sa si stopio neke kontakte, senzore itd.meho-medo je napisao/la: ↑11 maj 2022, 18:07Druze neki dan sam prao motor u Fiat Punta (Evo), 2012.godiste, 1.3 dizel 63 kW.
I nakon sto sam oprao motor upalio sam auto i primijetio drugaciji rad, ostavio sam ga da radi da bi se on nakon nekoliko minuta sam ugasio, poslije ga nisam mogao upalit, vergla ali nece da "prebaci". Upale se lampice za ulje i izduvne gasove, prije toga nisu se palile, a i ulje je mijenjano prije 4 mjeseca, od tada presao cirka 6 hiljada kilometara.
Ostavio sam ga da se susi nekoliko dana i jucer je upalio, radio je u leru jedno sat vremena i onda se sam od sebe ugasio. Napomenucu da je sam rad bio drugaciji. Mozes li pretpostaviti sta je u pitanju?
Kupi kontakt sprej i gdje god imas konektor razdvoji i nasprejaj. Sacekaj 30-ak minuta i upali motor da odradi.
Je li istina ovo?Carina na uvoz rabljenih auta za BiH skocila sa 16% na 35%! Ako je neko mislio uvozit dole nesto da ima.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Spominjali su mi ovo pojedini ljudi što uvoze vozila prije 3 mjeseca,nisam im vjerovao.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Ne mogu izvaditi ključ iz brave paljenja, auto gasim tako što ubacim u brzinu i pustim pedale. Da bih ga upalio moram prvo skinuti klemu pa vratiti. Dobio sam preporuku da odem kod nekog Keme u Hrasnicu pa me zanima da li ga iko poznaje ?
Idemo ovi sa Ilidže moraju znati
Idemo ovi sa Ilidže moraju znati
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Golf 6 12 tfsi
Samo se ugasi u voznji i pise batery
Samo se ugasi u voznji i pise batery
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.