NHL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NHL
Let’s go Kings
Quick i Kopi igraci utakmice
Kopi u zadnjih 5 minuta uzeo sve bullije
Kopi 2x stanga inace bi bilo ovo izvjesnije
Da je PP Kingsa bolji bi rekao da idu Kingsi napred ali…
Quick i Kopi igraci utakmice
Kopi u zadnjih 5 minuta uzeo sve bullije
Kopi 2x stanga inace bi bilo ovo izvjesnije
Da je PP Kingsa bolji bi rekao da idu Kingsi napred ali…
dobre guzove ima Belma
- branimir85
- Kontakt:
Ako Oilersi ne prođu ni ovaj put prvu rundu,vidim raspad sistema jer teško da Mcdavid želi trpiti poniženja iz godine
u godini,nadam se da će Kopitar i društvo pomesti Oilerse,kako bi Draisetl igra na SP,Njemci imaju zanimljivu momčad.
u godini,nadam se da će Kopitar i društvo pomesti Oilerse,kako bi Draisetl igra na SP,Njemci imaju zanimljivu momčad.
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Kakvo otvaranje serije Pensa i Rangersa. Kraja nema. 

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- branimir85
- Kontakt:
Preluda tekma,iako sam kasnije vrtio i ostale tekme te malo i NBA,prvi su počeli ,a skoro zadnji su završili.Shesterkin je imao na kraju suludi 79 obrana koje nisu bile dovoljne za pobjedu

Onaj poništeni gol Rangersima za 4-3 mi je dosta dvojben,jer je Kakko gurnut u vratara ,a pitanje je šta je s Rakellom nakon što ga je Lindgren brutalno prosuo po ledu.
Pantere ko pantere ako ništa napunili su dvoranu,a Avsi su ubili tekmu u prvi 15min. Flamse i Starse nisam gledao,a večeras opet duga noć slijedi.
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- akisarajevo92
- Kontakt:
Prenos na SK poceo u 01:00h a zavrsio u 5:50h

ko god prati NHl preporucujem mu sajt nhl66 . ir
stream svih utakmica u full hd i sa odlicnim fps, takodjer su tu i cijele snimke meceva odmah, moze se vracati unazad tokom live prenosa, pauzirati itd.
Don't believe the hype.
- branimir85
- Kontakt:
Nisam izdržao do krajaakisarajevo92 je napisao/la: ↑04 maj 2022, 21:26Prenos na SK poceo u 01:00h a zavrsio u 5:50h
stream svih utakmica u full hd i sa odlicnim fps, takodjer su tu i cijele snimke meceva odmah, moze se vracati unazad tokom live prenosa, pauzirati itd.

Ja koristim godinama onhockey.tv koja je dobra jer daje prijenose razni liga,ali provjerit ću včrs ovu tvoju,jer mi na
laptopu se uvijek okreće jedna tekma,jbga moram sve upratiti

- akisarajevo92
- Kontakt:
ja sam zaspao u trecoj, nego maloprije provjerio kad je prenos zavrsenbranimir85 je napisao/la: ↑04 maj 2022, 21:38Nisam izdržao do krajaakisarajevo92 je napisao/la: ↑04 maj 2022, 21:26Prenos na SK poceo u 01:00h a zavrsio u 5:50h
stream svih utakmica u full hd i sa odlicnim fps, takodjer su tu i cijele snimke meceva odmah, moze se vracati unazad tokom live prenosa, pauzirati itd.![]()
Ja koristim godinama onhockey.tv koja je dobra jer daje prijenose razni liga,ali provjerit ću včrs ovu tvoju,jer mi na
laptopu se uvijek okreće jedna tekma,jbga moram sve upratiti![]()

isprobaj, osim ovoga sto sam naveo lako je hendlati po sajtu, prebacivati sa meca na meca u dva klika, a tu je i live chat pa se moze pratiti u pauzama prepucavanje navijaca iz USA i Kanade

Don't believe the hype.
- branimir85
- Kontakt:
Dovoljno mi je što čitam Hfboards,pa tako će chat sigurno biti ugašen.Ocekujem da veceras Boltsi budi puno bolji nego u prvoj jer su glavni igrači od Vasa na golu do Nikite bili u prvoj previše sloppy.
- branimir85
- Kontakt:
Prvaci se probudili,par sjajni odbrana Vasa, a na drugoj sve pršti od udaraca i isključenja,opet Canesi sjajno koriste svoje šanse,mladi Kochetkov vrlo dobro mjenja Raantu koji je izašao nakon što je Pastrnak naletio na njega.
- akisarajevo92
- Kontakt:
- branimir85
- Kontakt:
Minny isto ima dobru atmosferu za Sjevernoameričke standarde

A proradila je sinoć njihova prva lajna ,Kaprizov s hattrckom iako i dalje mislim da Bluzeri imaju veće šanse za prolaz
jer su jako duboki,morat će MAF biti na jako viskom nivou da bi Minny imala šanse.
Uspio sam ispratiti jer je bilo bas napeto a igrao se i NBA.branimir85 je napisao/la: ↑04 maj 2022, 21:20Preluda tekma,iako sam kasnije vrtio i ostale tekme te malo i NBA,prvi su počeli ,a skoro zadnji su završili.Shesterkin je imao na kraju suludi 79 obrana koje nisu bile dovoljne za pobjedu![]()
Onaj poništeni gol Rangersima za 4-3 mi je dosta dvojben,jer je Kakko gurnut u vratara ,a pitanje je šta je s Rakellom nakon što ga je Lindgren brutalno prosuo po ledu.
Pantere ko pantere ako ništa napunili su dvoranu,a Avsi su ubili tekmu u prvi 15min. Flamse i Starse nisam gledao,a večeras opet duga noć slijedi.

I na drugoj su strani golmani briljirali mada sam mislio da Domingue nece izdrzati kad je onako ubacen u vatru. Vidjeti cemo ga veceras s obzirom da starta.
Taj ponisteni mi je bio 50-50 od pocetka. Objasnjenje na kraju je da bi on imao kontakt sa DeSmithom neovisno o tom "guranju" pa su na osnovu toga donijeli odluku.
Za veceras nisam optimista, mislim da se serija seli pri 1-1.
41.21.1.
- branimir85
- Kontakt:
Osim serije Avs protiv Predsa ,sve ostale su mi serije dosta otvorene,sinoć je meni malo poznati Ingram radio čuda na
golu Predsa sve dok ga u OT Makar napokon nije probio. Avs baš izgledaju moćno nakon prve 2 .tekme ,a najvažnije je za njih da su sad svi napokon zdravi,sve osim velikog finala za njih po meni je neuspjeh.
golu Predsa sve dok ga u OT Makar napokon nije probio. Avs baš izgledaju moćno nakon prve 2 .tekme ,a najvažnije je za njih da su sad svi napokon zdravi,sve osim velikog finala za njih po meni je neuspjeh.
Dobar PO, dosta izjednačene serije. Ojlersi iako gol razlika ne govori mogli su vrlo lahko da bude kontra. Quick se naprimo golova sa centra kao nikad do sada.
- branimir85
- Kontakt:
Sinoć samo Bruinsi odbranili domaći teren,M.Smith branio kao Lundqvist iz najbolji dana.
Prvaci u problemu,Lifsare zasluženo vode u seriji,Campbell i niže lajne dobile tekmu.

Prvaci u problemu,Lifsare zasluženo vode u seriji,Campbell i niže lajne dobile tekmu.
- branimir85
- Kontakt:
Kakav povratak Rangersa
SH gol za izjednačenje,čini se da je Letang izgubio pak.

Bolje da sam autogol vidio nego ovo.branimir85 je napisao/la: ↑08 maj 2022, 02:41Kakav povratak Rangersa![]()

41.21.1.
- branimir85
- Kontakt:
jako zabavna tekma za mene neutralcaS-Y-L-A-R je napisao/la: ↑08 maj 2022, 02:45Bolje da sam autogol vidio nego ovo.branimir85 je napisao/la: ↑08 maj 2022, 02:41Kakav povratak Rangersa![]()
SH gol za izjednačenje,čini se da je Letang izgubio pak.![]()

- branimir85
- Kontakt:
Sve serije jako izjednačene po rezultatu osim Avsa i Predsa,ali opet dosta tekmi nije bilo neizvjesno,čini mi se samo 2 OT i oba između Pensa i Rangersa.
Gledam hajlajtse između Kingsa i Oilersa,fino je se tuklo 84 kaznene minute i nevjerovatno je da su ih otpratili bez primljenog gola,Kingsi su bez pritiska uopće ,a dvojcu iz Oilersa opet prijeti izbacivanje u prvoj rundi.
Gledam hajlajtse između Kingsa i Oilersa,fino je se tuklo 84 kaznene minute i nevjerovatno je da su ih otpratili bez primljenog gola,Kingsi su bez pritiska uopće ,a dvojcu iz Oilersa opet prijeti izbacivanje u prvoj rundi.
- branimir85
- Kontakt:
Pensi kad krenu samo trpaju,ni Shest ne pomaže.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.