Nije Dua loša, ali Camila ima ono nešto.
Tu su mi negdje starija Taylor Swift, Camila i Dua.
Lice, sve oko Camile mi je X factor. Prirodnije mi djeluje. Kad bih morao birati između Cabile i Due za neku vezu (
Emma Stone, Emma Watson, Jennifer Lawrence, Jenna Louise Coleman, Zoey Deschennel, Kristen Bell, Alisson Brie, Karen Gillian, Rashida Jones
Meni nikad nije bila nesto. Ko dijete sam se vise lozio na crtane likove. Raven iz Teen Titansa i Shego iz Kim Possible, zato mi se sad takve cure seru u zivot redovno.
Nisam vala na crtane nikad
8-11 najbolje godine da se zaljubis u sta nacrtano. Pojma nemam koja je meni prva.
Manchester United je najbolji primjer da nije u novcima sve, a vjerujem da je bilo i reprezentativnijih primjera kad neko odudara sa budžetom a ne može dominirati u prvenstvu. Ovo što radi Guardiola sa Cityjem je vrhunski posao. Još kad dovedu Halanda, bojim se da nas nema nigdje.
City dovodi Haalanda i Alvareza to je na trenutnu ekipu dodatnih 20+ golova i jedino podrucje u kojem su se oni mogli pojacati. Ne vjerujem da ce s takvom transfer masinom biti toliki pritisak da se osvoji liga, malo je timova koji mogu parirati takvom nacinu rada. Mi imamo svojih problema sa napadackim trojcem koji ima 30 godina a istice im ugovor, Henderson i Thiago nece postat mladji tako da moraju dugorocno razmisljati i o tome. Mislim da je Klopp ostao jer mu se dopada projekt zbog mladih talenata koje imamo tu Diaz, Eliott, Jones (Torres_9 je napisao/la: ↑10 maj 2022, 02:11Bas me zanima kakav klopp ima plan za narednu sezonu sto se tice epla ili se pak zajebo s produzenjem ugovora jer je mogao otici kao evropski i svjetski sampion xD. City s onom zivotinjom ce biti 30% jaci jbt
Nama treba instant wc klasa u vezi da uleti umjesto hendersona. Na kraju cemo opet produzit djeda i oxa
Jones,milner,ox bas kvalitet za burnley. Keita ok igrac za slabije tekme uz 5 povreda tokom sezone.
izdzezveubrazil je napisao/la: ↑07 maj 2022, 22:58Mozda da jahac deva asistira suigracima u izglednim situacijama, ne bi ni doslo do prednosti Tottenhama prvenstveno.
Koji konjizdzezveubrazil je napisao/la: ↑10 maj 2022, 10:10izdzezveubrazil je napisao/la: ↑07 maj 2022, 22:58Mozda da jahac deva asistira suigracima u izglednim situacijama, ne bi ni doslo do prednosti Tottenhama prvenstveno.
Ni meni nije jasno, znas u kakvoj smo situaciji i za sta se borimo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.