Sinoć su izgleda imali neko slavlje u Špici, valjda se otrijezne do utakmice večeras.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PapirnaMarka
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Mislim da bi i Durex pozavidio koliko k..tona ima na jednom mjestu, kao sto ima na ovom forumu.
Navodno rezervisali cijeli klub i prizemlje UNITICA, tako sam čuo od par ljudi.Mirvićevi tjelohranitelji i obezbjeđenje bili raspoređeni okolo.PapirnaMarka je napisao/la: ↑10 maj 2022, 11:11Sinoć su izgleda imali neko slavlje u Špici, valjda se otrijezne do utakmice večeras.![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Šta su jeli, zna li se štaLucas je napisao/la: ↑10 maj 2022, 11:29Navodno rezervisali cijeli klub i prizemlje UNITICA, tako sam čuo od par ljudi.Mirvićevi tjelohranitelji i obezbjeđenje bili raspoređeni okolo.PapirnaMarka je napisao/la: ↑10 maj 2022, 11:11Sinoć su izgleda imali neko slavlje u Špici, valjda se otrijezne do utakmice večeras.![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Volim kad se raja hajnca na sjever, moglo bi večeras jako fino biti posjećena sjeverna tribina VEDRAN PULJIĆ.
SVI NA SJEVER
SVI NA SJEVER
12. igrač kluba iz Titove 38b
MortemHz je napisao/la: ↑10 maj 2022, 11:33Šta su jeli, zna li se štaLucas je napisao/la: ↑10 maj 2022, 11:29Navodno rezervisali cijeli klub i prizemlje UNITICA, tako sam čuo od par ljudi.Mirvićevi tjelohranitelji i obezbjeđenje bili raspoređeni okolo.PapirnaMarka je napisao/la: ↑10 maj 2022, 11:11
Sinoć su izgleda imali neko slavlje u Špici, valjda se otrijezne do utakmice večeras.![]()
1946
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Allahu dragi, ima li kraja ovom cirkusu? Ja ne znam vidi li ovo Mirvić, ali svaki dan novo blamiranje i kaljanje ugleda Kluba.
Ovo je pravio neko ko je sinoc sam zaduzio 2 boceGalileoGalilei je napisao/la: ↑10 maj 2022, 11:44Allahu dragi, ima li kraja ovom cirkusu? Ja ne znam vidi li ovo Mirvić, ali svaki dan novo blamiranje i kaljanje ugleda Kluba.
Do smrti odani!
Sjever 500-800
Istok 2500
Zapad 3000
To očekujem otprilike, jbg...
Istok 2500
Zapad 3000
To očekujem otprilike, jbg...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sjever - 1500
Istok - 2000
Zapad - 2000
Jug - 1500
Istok - 2000
Zapad - 2000
Jug - 1500
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
ispade Mirvic nas Mamic 
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Bio prije sahatak u fan shopu ima raje bas , mozda i bude posjeta malo vise od ocekivanog
SVI NA SJEVER ! pustite ostale tribine za derbi, idite sljedecu protiv Slobode na Istok/Zapad, danas svi na maticnu tribinu.
SVI NA SJEVER ! pustite ostale tribine za derbi, idite sljedecu protiv Slobode na Istok/Zapad, danas svi na maticnu tribinu.
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
biti će posjeta ko na zadnjem derbiju na Koševu
Poveo je ovaj put i ženu i curicu i familije jos,nebi valjalo pred rodbinom da ga izdaju igraciPapirnaMarka je napisao/la: ↑10 maj 2022, 11:11Sinoć su izgleda imali neko slavlje u Špici, valjda se otrijezne do utakmice večeras.![]()
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Hoće li biti kakva koreografija večeras aBd?
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Taman ovo Mirviću dobro došlo, ako ne osvojimo kup i bude drvlje i kamenje medija na klub i upravu, njega ove legende što ih je pozvao sinoc, u medijskim istupima nece dirati.
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
Dosao sad u fs da uzmem 2 istoka, hladno mi naplatise 27km. Kaze jednu mozes na clansku, drugu puna cijena. Reko opet je to 25km, hoce frajr da se bije sa mnom, ja ne mogu da vjerujem ko nama predstavlja klub. Ako je fino pisalo sa clanskom 10km, sta bezveze jedu gov*a.