Ne vjerujem da Memija ima 7.000 eura u Zrinjskom. Vjerovatno ima 7.000 ali u km, to bi bilo realno, sto je ipak 2-3 puta vise nego sto mu je Zeljo mogao ponuditi. Kao slabiji igrac u Danskoj Superligi nisam siguran da je dobivao 7.000 eura, a gdje je razlika u troskovima i sve ostalo.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑10 maj 2022, 13:37Otp.tako sto si napisao.Vi oko 2000 KM,Zrinjski hladno 6-7k€+ekipa koja je prvak i igrat ce dosta jake Evropske utakmice.Realno gdje ce momak odbiti.Ljubav na stranu i on prvo mora o sebi misliti i sebe obezbjeditiMamba21 je napisao/la: ↑10 maj 2022, 08:22Ne znam jel tačno mi smo mu nudili 2000-3000KM, Zrinjski je dao 12.000 - 15.000KM.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑10 maj 2022, 07:39Izvinite na upadu
Znam 100% provjereno da Memija trenutno ima u Zrinjskom 5x vise nego sto ste mu vi nudili.
Imao je zelju da se vrati kod vas,vjerovatno nije nista previse trazio ali kad je uletio Zrinjski sa neuporedljivo vecom ponudom tu nije bilo dvojbe.Fkt preogromna je razlika u plati
Momak je tražio jedino da mu se stan obezbjedi blizu stadiona, pa je Ivković odlučio da mu nije potreban.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 10 maj 2022, 14:06, ukupno mijenjano 2 puta.
Dzesi Tesla nisam te prepoznao,sve neki inteligentni ovdje pisu. Jel vi fskat mislite da ste pametni ?DobojskiManijak je napisao/la: ↑10 maj 2022, 13:57raspravljati sa Hulaopkom je isto kao da raspravljaš sa Ramizom Max-om.
Isti nivo intelegencije i obojica navijaju za Torpedo
Da zanemarimo naše osjećaje i gledamo kroz prizmu sporta, sada iz ove vremenske distance Memija je napravio odličan potez. Otišao za veći novac u bolju ekipu, odigrao više nego korektno, bio standardan i na kraju osvojio i titulu.
Sta rade igraci zelje i sarajeva kad napuste iste?
Odu u Zrinski i osvoje titulu
Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
Znaci Memija u zelji..
Nakon pola sezone:Utopio se u sivilo jer ko ne bi.." Idi otkud si doso kad skontam koga smo mi molili da dodje, da je bogdo u Zrinski otiso"
Ex "invincible"
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
-
OdbrambeniOP
- Kontakt:
Ja ne znam sta si citao i u kom kontekstu,ako si bilo sta drugo razumio osim "zalog i perspektiva za buducnost Zelje" ja ti ne bih dodijelio ni guljenje krompira,nece mi biti ponizenje krompirat ako sam pogrijesio kod ovih omladinaca ali ponavljam ti,Zeljo samo od omladinaca moze imati hajra u buducnosti sta god napravili na sportskom polju,to je taj respekt,necu ni da ti vrijeďam intiligenciju,vidim da je dovoljno niska pa nema smisla,ali sigurno ostali nabrojani nece Zelji donijeti kinte ukkjucujuci veterane i Stilica kojeg si izdvojio,sacekaj malo pa ces vidjeti,dok nakupe duga,kad pocnu jedan,pi jedan,dizati sidro i prijetiti koje kakvim tuzbama,vrijeme ce pokazati,zivi bili .....,Hulahopka je napisao/la: ↑10 maj 2022, 13:36Ti pišeš o respektu a nema koga nisi popljuvao,zamisli frajer hraka Stilica. Idi guli krompir jadan ne bio..
Koliko ti lupas zamisli šta ti pišeš da neko pita Memijinu mamu,nivo srednjoškolca prvi ,drugi razred..
Zamisli on meni piše kako trebam imati respekta prema djeci jer su u klubu 10 godina a on nema respekta prema treneru koji je čitav život uz Zelju,znaš li ti jadan ne bio šta pises? Koju količinu gluposti ti navaljas redovno..?
Memijina mater hoda oklo i prica sama o tome koga god poznaje.
Tvoj trener nije pokazao da haje za Zeljinu mladost,van okvira sto mora(NSBIH),da sad ne pucam epitete na tvoj i njegov racun,on pa i ti sigurno necete donijeti Zeljinu buducnost za koju mi svi vapimo a Zelji je nephodan novac.
-
Zeljinodijete1921
- Kontakt:
HAHAHAHAHAHAHAH AFERIMDobojskiManijak je napisao/la: ↑10 maj 2022, 13:57raspravljati sa Hulaopkom je isto kao da raspravljaš sa Ramizom Max-om.
Isti nivo intelegencije i obojica navijaju za Torpedo
Naprijed Željo ljubavi moja !!!
FK ŽELJEZNIČAR
🔵⚪️
🔵⚪️
Nadam se da će ih Edis naložiti večeras, da pronađu motiv u svemu što se izdešavalo proteklih dana i neka im to bude podstrek da grizu gore.
Rezultat i ako ne bude pozitivan ja ću im, lično, halaliti ali samo želim vidjeti borbu. Kod Mulalića je to uvijek bio slučaj u derbijma, pa se tako i večeras nadam sličnom scenariju.
Rezultat i ako ne bude pozitivan ja ću im, lično, halaliti ali samo želim vidjeti borbu. Kod Mulalića je to uvijek bio slučaj u derbijma, pa se tako i večeras nadam sličnom scenariju.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ja mislim da ti nemaš blage veze šta pises Boga mi. Tebe neko da ozbiljno shvati dok pišeš o materi nekog igrača. Bog ti dao pamet. De se skontaj treba li respekt prema igračima pa se vrati. U svakom postu sam sebe demantujes, sta ti je kralju jesi dobar? Piše o omladincima a pljuje Memiju omladinca našeg kluba. Ti si genijalac fakatOdbrambeniOP je napisao/la: ↑10 maj 2022, 15:01Ja ne znam sta si citao i u kom kontekstu,ako si bilo sta drugo razumio osim "zalog i perspektiva za buducnost Zelje" ja ti ne bih dodijelio ni guljenje krompira,nece mi biti ponizenje krompirat ako sam pogrijesio kod ovih omladinaca ali ponavljam ti,Zeljo samo od omladinaca moze imati hajra u buducnosti sta god napravili na sportskom polju,to je taj respekt,necu ni da ti vrijeďam intiligenciju,vidim da je dovoljno niska pa nema smisla,ali sigurno ostali nabrojani nece Zelji donijeti kinte ukkjucujuci veterane i Stilica kojeg si izdvojio,sacekaj malo pa ces vidjeti,dok nakupe duga,kad pocnu jedan,pi jedan,dizati sidro i prijetiti koje kakvim tuzbama,vrijeme ce pokazati,zivi bili .....,Hulahopka je napisao/la: ↑10 maj 2022, 13:36Ti pišeš o respektu a nema koga nisi popljuvao,zamisli frajer hraka Stilica. Idi guli krompir jadan ne bio..
Koliko ti lupas zamisli šta ti pišeš da neko pita Memijinu mamu,nivo srednjoškolca prvi ,drugi razred..
Zamisli on meni piše kako trebam imati respekta prema djeci jer su u klubu 10 godina a on nema respekta prema treneru koji je čitav život uz Zelju,znaš li ti jadan ne bio šta pises? Koju količinu gluposti ti navaljas redovno..?
Memijina mater hoda oklo i prica sama o tome koga god poznaje.
Tvoj trener nije pokazao da haje za Zeljinu mladost,van okvira sto mora(NSBIH),da sad ne pucam epitete na tvoj i njegov racun,on pa i ti sigurno necete donijeti Zeljinu buducnost za koju mi svi vapimo a Zelji je nephodan novac.
Zadnja izmjena: Hulahopka, dana/u 10 maj 2022, 16:05, ukupno mijenjano 2 puta.
Ne pišite gluposti,te pare nema ni Bilbija.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑10 maj 2022, 13:37Otp.tako sto si napisao.Vi oko 2000 KM,Zrinjski hladno 6-7k€+ekipa koja je prvak i igrat ce dosta jake Evropske utakmice.Realno gdje ce momak odbiti.Ljubav na stranu i on prvo mora o sebi misliti i sebe obezbjeditiMamba21 je napisao/la: ↑10 maj 2022, 08:22Ne znam jel tačno mi smo mu nudili 2000-3000KM, Zrinjski je dao 12.000 - 15.000KM.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑10 maj 2022, 07:39Izvinite na upadu
Znam 100% provjereno da Memija trenutno ima u Zrinjskom 5x vise nego sto ste mu vi nudili.
Imao je zelju da se vrati kod vas,vjerovatno nije nista previse trazio ali kad je uletio Zrinjski sa neuporedljivo vecom ponudom tu nije bilo dvojbe.Fkt preogromna je razlika u plati
Momak je tražio jedino da mu se stan obezbjedi blizu stadiona, pa je Ivković odlučio da mu nije potreban.
Ove sezone su samo Jakov,Bilbija,Ćorluka i Tičinović ,zadržali prošlogodišnje uslove,ostali su svi ispod 5.000KM.
Jedino možda Bašić nakon što je produžio ugovor i golman Čondrić.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Nisi upravu druze..Bojo ima iznad 5000 KM, a kamo li ti bitniji igraci.UBIPITAR je napisao/la: ↑10 maj 2022, 15:25Ne pišite gluposti,te pare nema ni Bilbija.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑10 maj 2022, 13:37Otp.tako sto si napisao.Vi oko 2000 KM,Zrinjski hladno 6-7k€+ekipa koja je prvak i igrat ce dosta jake Evropske utakmice.Realno gdje ce momak odbiti.Ljubav na stranu i on prvo mora o sebi misliti i sebe obezbjediti
Ove sezone su samo Jakov,Bilbija,Ćorluka i Tičinović ,zadržali prošlogodišnje uslove,ostali su svi ispod 5.000KM.
Bojo prešao zimusAzzuri je napisao/la: ↑10 maj 2022, 16:35Nisi upravu druze..Bojo ima iznad 5000 KM, a kamo li ti bitniji igraci.UBIPITAR je napisao/la: ↑10 maj 2022, 15:25Ne pišite gluposti,te pare nema ni Bilbija.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑10 maj 2022, 13:37
Otp.tako sto si napisao.Vi oko 2000 KM,Zrinjski hladno 6-7k€+ekipa koja je prvak i igrat ce dosta jake Evropske utakmice.Realno gdje ce momak odbiti.Ljubav na stranu i on prvo mora o sebi misliti i sebe obezbjediti
MIGRANTI iz METROPOLE!
- MocMahale444
Bilbija ima 10k+ ko iz pic.ke, ovi prosjecni imaju oko 5k ...pa nije 97 da je plata 300 sta vam je ljudiUBIPITAR je napisao/la: ↑10 maj 2022, 15:25Ne pišite gluposti,te pare nema ni Bilbija.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑10 maj 2022, 13:37Otp.tako sto si napisao.Vi oko 2000 KM,Zrinjski hladno 6-7k€+ekipa koja je prvak i igrat ce dosta jake Evropske utakmice.Realno gdje ce momak odbiti.Ljubav na stranu i on prvo mora o sebi misliti i sebe obezbjediti
Ex "invincible"
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
Možda na račun ispod 5000KM, a koliko se uzima ispod stola. To su nenormalne cifre
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
3 sata do derbij,ide li iko ovdje na utakmice jbt,oni pišu satro o plaćama...a blage nemaju..tacno ću prestati ulaziti da čitam ovo nema smisla fakat. Kosevo zove poderimo levate..
ŽELJEZNIČAR: Bender, Malić, Kosorić, Cocalić, Mekić, Gasal, Štilić, Hodžić, Beća, Galić, Resić
Na klupi su: Muftić, Hajdarević, Subašić, Vučenović, Šehić, Drina, Zec, Fatai, Bekrić
Na klupi su: Muftić, Hajdarević, Subašić, Vučenović, Šehić, Drina, Zec, Fatai, Bekrić
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ja ne znam sto ne proba Blazevica na lijevom krilu,on je uradio jedini slalom ove godine.. ionako ne znas ko je gori ha gasal, ha sefkija.
Zamisljam Resica u prvih 11 i neznam šta bi mislio.Sretno igracima i navijacima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.