Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Joj mulalica koji krkan u pm. Mi smo u svojim redovima za vrijeme turaka imali izleta, ali ovaj je bas sirovina 

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Zašto pitaju nešto orangutana Edisa, novinar ga ne može ništa pitati.
kakav je ovaj gabela konj...
ne pamtim neprofesionalniji rad od ovoga razgovora sa mulalicem poslije utakmice sada na areni!
ne pamtim neprofesionalniji rad od ovoga razgovora sa mulalicem poslije utakmice sada na areni!
-
- Kontakt:
Pomozi sirotu na svoju sramotu . Dadnes beskućnicima stadion da igraju , pokloniš im gol i opet se ne znaju ponasat . Možeš ti sa sela i medjugorja al ne mogu oni iz vas . Lijepi je bilo da svi koji podržavaju ovaj politicko - fasisticki klub imaju priliku vidit o kakvoj sorti debila se radi
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Gledao sam prvo poluvrijeme oba derbija do neka doba, pa sam odlucio gledati samo Velez vs Zrinjski. Nakon valjutanja i prekida postala je utakmica krajnje dosadna.
Puno bolja utakmica u Mostaru i definitivno se u tom gradu ove godine igra najbolji fudbal. Suđenje je bilo dobro, ponasanje igrača sasvim pristojno za derbi, treneri normala izjave, pravo dobar derbi i uredu za gledanje. Navijanje ne bih komentarisao.
Puno bolja utakmica u Mostaru i definitivno se u tom gradu ove godine igra najbolji fudbal. Suđenje je bilo dobro, ponasanje igrača sasvim pristojno za derbi, treneri normala izjave, pravo dobar derbi i uredu za gledanje. Navijanje ne bih komentarisao.
-
- Kontakt:
Edis je glup ko kc pa da je milion puta Željovac.
- OldFashioned
- Kontakt:
LeonProfessional je napisao/la: ↑10 maj 2022, 22:19Edis je glup ko kc pa da je milion puta Željovac.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Reci reci reci kome je 2. poluvrijeme
Šta je tebi konfuznooo
Naćiiii...
Čekaj čekaj okej okej...
Svašta nešta.
A nisam prenio jel
Ukupna slika, nije to loše.
Onaaaj jaa
6 dana nije treniralo dijete.
Da skratimo, nije to loše.
Ne budalesat, polāko
Nemojte zamjerit.

Šta je tebi konfuznooo

Naćiiii...
Čekaj čekaj okej okej...
Svašta nešta.
A nisam prenio jel

Ukupna slika, nije to loše.
Onaaaj jaa

6 dana nije treniralo dijete.
Da skratimo, nije to loše.
Ne budalesat, polāko

Nemojte zamjerit.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Na mostarskom derbiju između Zrinjskog i Veleža, navijači Zrinjskog su poslali sramotnu poruku.
Na tribinu su uoči početka utakmice okačili zastavu NDH, a tokom utakmice su počeli pjevati: “Nema više Veleža, ni Staroga mosta, srušile ga ustaše, ‘ajmo Herceg-Bosna”, prenosi N1.
Promicatelji europskih vrijednosti . Pozdravljam sve iz BiH pogotovo iz Sarajeva koji podržavaju ove , i Dabogda vam u kući bili svima koji ih podržavate .
Zato ovi momci nikad neće preci Spanski trg , a ono sto turisti obilaze gledaju i slikaju , oni mogu samo preko Google Maps.a
Na tribinu su uoči početka utakmice okačili zastavu NDH, a tokom utakmice su počeli pjevati: “Nema više Veleža, ni Staroga mosta, srušile ga ustaše, ‘ajmo Herceg-Bosna”, prenosi N1.
Promicatelji europskih vrijednosti . Pozdravljam sve iz BiH pogotovo iz Sarajeva koji podržavaju ove , i Dabogda vam u kući bili svima koji ih podržavate .
Zato ovi momci nikad neće preci Spanski trg , a ono sto turisti obilaze gledaju i slikaju , oni mogu samo preko Google Maps.a
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Na našoj sam strani, gdje ćeš agresivno odmah.

Vidim kasnije šta je u pitanju, nesporazum čisti.

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Ne može vala Turcima primirisat, da je trostruka Sablja.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ma ovdje se samo udaramo, u opštem šaketanju nekad svog dohvatiš nenamjerno. Ali ništa, pokupit zube i igrat dalje

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Malo licemjerno s tvoje strane, budući da ste haveri sa fašistima iz Lišticeopalaopala je napisao/la: ↑10 maj 2022, 22:20Na mostarskom derbiju između Zrinjskog i Veleža, navijači Zrinjskog su poslali sramotnu poruku.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
- svrakino1921
- Kontakt:
Cestitam Opcini Centar na sve boljem i boljem Olimpijskom stadionu
Samo nastavit ulagat
Malo po malo
Mic po mic
I napravit ce se
EDISE DOKTORE
Samo nastavit ulagat
Malo po malo
Mic po mic
I napravit ce se
EDISE DOKTORE
Koja je seljačina Mulalić, ino je za atomske.
Sablja je jedina pozitivna stvar koju vežem za željkana. Svaki njegov nastup mi popravi raspoloženje. 

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Pu yebem ti život, valja ići u Lidl pored onog golubarnika.
Igrači će odmah na trening.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Uh kakav derbi,ne znam za komsije ali ja sam ponosan sto Mostar ima ovakvu utakmicu gdje je sve fer i korektno proslo a kvalitet nogometa nikad bolji od taktickog nadmudrivanja dvojice najboljih trenera u ligi pa do trke i zelje,svaka cast za obe ekipe.
Utakmica pokazala da Zrinjski nema sto traziti u europi sa sporim igracima kao Barisic i Savic ,ok za nasu ligu vise nego i dobri ali tromi cim dodje malo brza i okomitija ekipa takodjer minus nedostatak napadaca jer Bilbija u tim utakmicama nece moci sam mada nedostajali su Hadzic,Kamenar,Juranovic ,Bojo pa i Ticinovic sigurno igraci koji mogu nesto ruke dati u europi radi iskustva i kvalitete samo je pitanje tko ce biti zdrav od njih ali pojacanja su neophodna ako se misli nesto uraditi.
Komsije ako izadju u europu pod hitno im treba golman,napadac ako Haskic ostane ok i stoper umijesto Zvonica ili Isica.
Tocno se u danasnjoj utakmici vidilo tko moze pratiti visi rang nogometa a tko ne. Neki se zale na sudiju ali po meni ok sudjenje samo nisam vidio sa suprotne strane jel Barisic bio posljednji igrac kod gol sanse za Velez.
Utakmica pokazala da Zrinjski nema sto traziti u europi sa sporim igracima kao Barisic i Savic ,ok za nasu ligu vise nego i dobri ali tromi cim dodje malo brza i okomitija ekipa takodjer minus nedostatak napadaca jer Bilbija u tim utakmicama nece moci sam mada nedostajali su Hadzic,Kamenar,Juranovic ,Bojo pa i Ticinovic sigurno igraci koji mogu nesto ruke dati u europi radi iskustva i kvalitete samo je pitanje tko ce biti zdrav od njih ali pojacanja su neophodna ako se misli nesto uraditi.
Komsije ako izadju u europu pod hitno im treba golman,napadac ako Haskic ostane ok i stoper umijesto Zvonica ili Isica.
Tocno se u danasnjoj utakmici vidilo tko moze pratiti visi rang nogometa a tko ne. Neki se zale na sudiju ali po meni ok sudjenje samo nisam vidio sa suprotne strane jel Barisic bio posljednji igrac kod gol sanse za Velez.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Sami pristup novinara prvo Vasovski sve normalno (kao što i treba da bude), zatim dolazi Mulalić i prvo se nešto smije, drugo sama pitanja i komentari ispod svakog nivoa
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.