Gdje to pise da je u sastavu za kvalifikacije?Stoper Stuttgarta, Ermin Bičakčić igrat će protiv Bosne i Hercegovine u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2013. godine.
Ermin Bičakčić
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- Principatus
- Kontakt:
Re: Ermin Bičakčić
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
- legenda reala
- Kontakt:
Principatus je napisao/la:Malo pricekajte prije nego sto opalite po momku.
Gdje to pise da je u sastavu za kvalifikacije?Stoper Stuttgarta, Ermin Bičakčić igrat će protiv Bosne i Hercegovine u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2013. godine.
jeli ovo istina
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Istekao je njemu staž u mladoj.szlaja je napisao/la:Dabogda mu Subasic slomio nogu protiv nas
Visca el Višća!
- admir_ze1982
- Kontakt:
Svaka cast kvaliteti svakog pojedinca, pa tako i Bicakcicu.szlaja je napisao/la:Dabogda mu Subasic slomio nogu protiv nas
Ali ako on ne zeli nas, i dres nase domovine, ne zelimo ni mi njega kao ni sve one koji isto ili slicno razmisljaju...
Nama trebaju momci poput Marka opica, Sergeja Barbareza, Emira Spahica i slicni njima, koji ne prave kalkulaciju pri odabiru reprezentacije za koju ce da nastupaju...jer domovina je samo jedna...kakva god da je , nasa je !
Cartman je napisao/la:Vrlo cudno da je prije nekoliko sati bio napisan na stranici njemackog saveza kao jedan od igraca za utakmicu protiv Italije. A sad tu njegovo ime ne pise. Nije valjda da su njemci toliki amateri da su tek sad skuzili da ne moze igrat za njih ni pod razno?
to bi mu bila bozija kazna. i onda Lessy se vraca kuci, a mi mu spremimo jedan veliki K U R A C u usta
Ma kakvi, mi cemo opet jedva cekat da nam se vrati. Kao onaj prosjek prosjeka iz Holandije.noah je napisao/la:Cartman je napisao/la:Vrlo cudno da je prije nekoliko sati bio napisan na stranici njemackog saveza kao jedan od igraca za utakmicu protiv Italije. A sad tu njegovo ime ne pise. Nije valjda da su njemci toliki amateri da su tek sad skuzili da ne moze igrat za njih ni pod razno?![]()
to bi mu bila bozija kazna. i onda Lessy se vraca kuci, a mi mu spremimo jedan veliki K U R A C u usta
A ovaj nema sanse da zaigra za Njemacku cak i da je sve ok po pravilima UEFA-e. Pa Ribery ga je silovao kao crnac japanku. Ono u zivotu nisam vidio.
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Bicakcic je stoper a ne napadacszlaja je napisao/la:Dabogda mu Subasic slomio nogu protiv nas
Mnogo prije ce Subasa zaigrati za BVB o drugi njemacki klub nego ovaj za ELF.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
- Cincinnatus
- Kontakt:
Cartman je napisao/la:Ma kakvi, mi cemo opet jedva cekat da nam se vrati. Kao onaj prosjek prosjeka iz Holandije.noah je napisao/la:Cartman je napisao/la:Vrlo cudno da je prije nekoliko sati bio napisan na stranici njemackog saveza kao jedan od igraca za utakmicu protiv Italije. A sad tu njegovo ime ne pise. Nije valjda da su njemci toliki amateri da su tek sad skuzili da ne moze igrat za njih ni pod razno?![]()
A ovaj nema sanse da zaigra za Njemacku cak i da je sve ok po pravilima UEFA-e. Pa Ribery ga je silovao kao crnac japanku. Ono u zivotu nisam vidio.
Jesi pametan u PM...
Po svemu sudeći bit će da Lessie nije ni napustio kuću, a svi mu već spremili ...noah je napisao/la:Cartman je napisao/la:Vrlo cudno da je prije nekoliko sati bio napisan na stranici njemackog saveza kao jedan od igraca za utakmicu protiv Italije. A sad tu njegovo ime ne pise. Nije valjda da su njemci toliki amateri da su tek sad skuzili da ne moze igrat za njih ni pod razno?![]()
-
Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Lijepo je izjavio za jedne njemacke novine da se odreko bh-drzavljanstva i da zeli igrati za švabe, za to bolje da se lessie ne vraca...RiNo je napisao/la:Po svemu sudeći bit će da Lessie nije ni napustio kuću, a svi mu već spremili ...noah je napisao/la:Cartman je napisao/la:Vrlo cudno da je prije nekoliko sati bio napisan na stranici njemackog saveza kao jedan od igraca za utakmicu protiv Italije. A sad tu njegovo ime ne pise. Nije valjda da su njemci toliki amateri da su tek sad skuzili da ne moze igrat za njih ni pod razno?![]()
Sto se tice Bicakciac, tko od nas zna njegovu privatnu situaciju ? Vecina roditelja ove izbjeglice djece su kompleksasi koji se polustide svoje domovine a djeca su odgojena bez identiteta. Pa ti ljudi i u kuci vjerovatno pricaju Njemacki.
I to postujem i ne iznenadjuje me, imaju ljudi pravo da uzmu ako hoce i Kinesko drzavljanstvo.Imaju isto i pravo da izraze zahvalnost zemlji koja ih je nahranila.
Ali ovakvi likovi mi samo jos vecim prave Pjanica, Ibisevica, Salihovica ... !!!!!!!
U svakom slucaju ako ne bude istina Ermin ce i dalje igrati za nas (kao sto je i do sad igrao). Ako pak ode svabama neka mu je sretno jer su mu sanse da napravi karijeru u Elf'-u koliko nama svima da ove sedmice dobijemo na lotu.
Potpiskimbo je napisao/la: Ali ovakvi likovi mi samo jos vecim prave Pjanica, Ibisevica, Salihovica ... !!!!!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
kimbo je napisao/la:
Ali ovakvi likovi mi samo jos vecim prave Pjanica, Ibisevica, Salihovica ... !!!!!!!
Potpis !
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, adrenaline323, ajaca, al87, Alucard, ANamelessGhoul, aqarius, Atlanta, AzRimiRzA, bavariapivo, Beli98, BIHpatriota, boki86, Bosnjo22, CAGarfia, CHR, Confiance, Cwirek, D97, Daduli, DanijelTZ, darker10, deda, delko, denza, DjaniTarik, Drum, eaglebvb09, Elddar, enobarca, exampLe., farenhajt, feniksptica, FerdinandF, Frankie, Fudo, fukara87, GG3, GIBRA, Goalgetter, greenwood, Grk1234, Hajdeee, HalaMadrid, HariTz, Hazre, IgmanskiVukovi, Iniesta12, invincible1921, James1987, jasmin10, JimmyPage, KockarVicin007, komax, Kylian, lakilone, Lavcina, LeCoq, legendarnadruga, Lekqqq1921, Lynx, Majstorinho, marlostanf1eld, Marokanci58, MaroonBjelave, Matterhorn22, mercurial, Micron, miguelramos, Mocvara1991, Napapijri, nebeskasila, omanovski, Paromlinac, Pensioner26, PeppermintSA, RajvoSa89, rossonero85, SanaBosna, seha77, Shategabri, Shevko, Sheyi, signalidunapark, Slobodanpad1945, Soba, soccerfan, StevieG8, Sveti, TETRAPAK, tobaccos, unavita, Venom, VensanKasel, Wilshere10, Wlad55, xinxee, Zgemboo89, Zglavkar i 948 gostiju.