FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Katastrofalna igra s naše strane. Ali kakve prevare su Gasal i Resić, sramota. Čitavu polusezonu nemaju po barem jedan dobar potez, prodor, asistenciju. Bukvalno ništa. I šta ćeš ti očekivati u napadu. Dobro smo i ovih 20ak golova dali.
Željezničar za život cijeli!
Dobra i realna prica Mulalica na press. Imas to sto imas, i njegovo je da izvuce maksimum, sto mislim da i radi. Ako hocemo Zelju za nesto vise, onda nam je potrebno 6-7 igraca kao sto i sam govori. Ekipa i taktika je pravljena u hodu. Ne moze covjek ocekivati vise, kad su vecina igraca dosli koji se i sami nudili, nije to da mi imamo neke vece kriterije pa da trazis igraca, a jednostavno je tako kad nemas budzet. Igra prema naprijed nam je i glavni problem. 26 mrsavih golova, to je u rangu Rudara i Posusja. Leotar kao zadnji na tabeli 24 gola. A to je i jasno kad kao prvo nemas pravog napadaca. Odbrana je sasvim ok, i spadamo u rangu klubova koji ce igrati Evropu.
ExBlueone je napisao/la: ↑11 maj 2022, 08:25Čitam komentare ovdje poslije posljednje tri utakmice i stičem utisak da smo igrali sa Posušjem, Rudarom i Radnikom i od toga dvije kao domaćini a osvojili ukupno 2 boda.
Toliko pljuvanja, omalovažavanja, ismijavanja našeg kluba u ovim količinama odavno nije bilo. Siguran sam da bar 80% "komentatora" nije bilo ni na jednoj od posljednje tri utakmice, a igrali smo da se podsjetimo sa najbolje 3 ekipe u ligi.
Sinoćnja tekma borbena, otvorena, nije bilo rezultatskog pritiska, ali derbi je sam po sebi izazov. U takvim situacijama igrači vrlo često u želji da daju maksimum iskoče sa kolosijeka i odigraju loš meč ili naprave loš potez. Dobro smo se držali do gola, bili smo agilniji, prvih 5-6 minuta dominirali, ali previše smo izašli a realno imaju bržu ekipu. Gol primamo poslije naših loših reakcija i onda smo u knock down-u dobrih 20 minuta. Bez obzira na sve cijelo vrijeme na jugu je špica i definitvno jedno od najboljih naših izdanja.
Drugo je poluvrijeme bilo dosta bolje, dosta sigurnije izgledamo na terenu. Nažalost, sudija bespotrebno sjecka utakmicu, dobro hajd, domaćinsko suđenje je uobičajeno. Nama ne svira nekih očitih 5-6 faulova, njima dosuđuje isto toliko nepostojećih i onda to sve utiče na igrače, jbg, nisu to sad neki mentalni gigatni da ostanu imuni na to. Ipak vidi se na igračima želja da uspiju, da daju gol .
Horde pale baklje u 66. minuti i ja kontam kako bi dobro bilo da ga zabijemo i to još pred njihovom tribinom . . .
Generalno nije bila loša tekma, puno trke, borbe, njima je ova tekma bila vadiona za mnoge stvari što pokazuje i ostavka trenera, nama je bilo bitno da ostanemo neporaženi ako nam je igrački kadar već takav kakav jeste, jbg.
Ne znam šta ste očekivali, nisu igrali PSG - Real.
Na kraju, malo više konkretne pomoći i ljubavi klubu a malo manje šuplje priče.

- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Šta reći…
Bolje pobijediti nego izgubiti, a ni bod nije loš.
Nikad mi za derbi, a i sve ostalo, nije bilo svejednije.
Napustio nas je najveći.
Preteško, tuga velika.
Samo se nadam da je sada malo jasnije zašto nama igra, kako volimo nazvat, gerijatrija.
Nema veze, kao što reče trener, opet će mladi dobijati šansu.
SLAVIT ĆEMO TVOJE IME, DOK U NAMA SRCE BIJE…
Bolje pobijediti nego izgubiti, a ni bod nije loš.
Nikad mi za derbi, a i sve ostalo, nije bilo svejednije.
Napustio nas je najveći.
Preteško, tuga velika.
Samo se nadam da je sada malo jasnije zašto nama igra, kako volimo nazvat, gerijatrija.
Nema veze, kao što reče trener, opet će mladi dobijati šansu.
SLAVIT ĆEMO TVOJE IME, DOK U NAMA SRCE BIJE…
MA HAJTE MOLIM VAS
brate i sinoc udjem na forum gdje 95 % ih nije ni bilo na utakmici i pocnu sratiExBlueone je napisao/la: ↑11 maj 2022, 08:25Čitam komentare ovdje poslije posljednje tri utakmice i stičem utisak da smo igrali sa Posušjem, Rudarom i Radnikom i od toga dvije kao domaćini a osvojili ukupno 2 boda.
Toliko pljuvanja, omalovažavanja, ismijavanja našeg kluba u ovim količinama odavno nije bilo. Siguran sam da bar 80% "komentatora" nije bilo ni na jednoj od posljednje tri utakmice, a igrali smo da se podsjetimo sa najbolje 3 ekipe u ligi.
Sinoćnja tekma borbena, otvorena, nije bilo rezultatskog pritiska, ali derbi je sam po sebi izazov. U takvim situacijama igrači vrlo često u želji da daju maksimum iskoče sa kolosijeka i odigraju loš meč ili naprave loš potez. Dobro smo se držali do gola, bili smo agilniji, prvih 5-6 minuta dominirali, ali previše smo izašli a realno imaju bržu ekipu. Gol primamo poslije naših loših reakcija i onda smo u knock down-u dobrih 20 minuta. Bez obzira na sve cijelo vrijeme na jugu je špica i definitvno jedno od najboljih naših izdanja.
Drugo je poluvrijeme bilo dosta bolje, dosta sigurnije izgledamo na terenu. Nažalost, sudija bespotrebno sjecka utakmicu, dobro hajd, domaćinsko suđenje je uobičajeno. Nama ne svira nekih očitih 5-6 faulova, njima dosuđuje isto toliko nepostojećih i onda to sve utiče na igrače, jbg, nisu to sad neki mentalni gigatni da ostanu imuni na to. Ipak vidi se na igračima želja da uspiju, da daju gol .
Horde pale baklje u 66. minuti i ja kontam kako bi dobro bilo da ga zabijemo i to još pred njihovom tribinom . . .
Generalno nije bila loša tekma, puno trke, borbe, njima je ova tekma bila vadiona za mnoge stvari što pokazuje i ostavka trenera, nama je bilo bitno da ostanemo neporaženi ako nam je igrački kadar već takav kakav jeste, jbg.
Ne znam šta ste očekivali, nisu igrali PSG - Real.
Na kraju, malo više konkretne pomoći i ljubavi klubu a malo manje šuplje priče.

Izvini ali ne mogu se upotpunosti sloziti s tobom. Sam je dovodio igrace zimus, tjerao igrace, odlucivao ko ce na pripreme a ko ne, sam ih bira i za utakmice... Ovo je pokusaj nekog slucajnog sastavljanja ekipe i treniranja strogoce i gradjenja ega. Doveo je dva napadaca, dva iz OP mu nisu ni u planu, a defanzivni veznjak mu igra spica. Taktika nije pravljena u hodu jer mi nemamo taktike citavu sezonu. Okej, nerealno je ocekivati taktiku od purgera ili Mulalica, ali realno je nema. Slozio bih se s ovim da smo uzimali daj sta das, ali evo ti mi reci da li bi radije uzeo Osmanovica, Resica, Fataija, Vucenovica, Cerimagica, Sehica, placao im (ne znam kolike su im plate bas svima) recimo u prosjeku 1500 KM i pola od njih da minute ne dobiju kako treba, ili bi radije dao sansu momcima koji su prosli OP, placao ih 500 KM, pa mozda neko i zablista?Tristan10 je napisao/la: ↑11 maj 2022, 09:29Dobra i realna prica Mulalica na press. Imas to sto imas, i njegovo je da izvuce maksimum, sto mislim da i radi. Ako hocemo Zelju za nesto vise, onda nam je potrebno 6-7 igraca kao sto i sam govori. Ekipa i taktika je pravljena u hodu. Ne moze covjek ocekivati vise, kad su vecina igraca dosli koji se i sami nudili, nije to da mi imamo neke vece kriterije pa da trazis igraca, a jednostavno je tako kad nemas budzet. Igra prema naprijed nam je i glavni problem. 26 mrsavih golova, to je u rangu Rudara i Posusja. Leotar kao zadnji na tabeli 24 gola. A to je i jasno kad kao prvo nemas pravog napadaca. Odbrana je sasvim ok, i spadamo u rangu klubova koji ce igrati Evropu.
Edis trazi alibi i znao sam da ce nakon izgubljene Europe potencirati pricu kako se mladim igracima daje sansa, a do Zrinjskog taraba. Nije on kriv sto je doveden, on radi na nacin na koji zna, koliko zna i kako misli da treba, sve je to okej, ali je uzasno dvolican, manipulativan i teski populista. Iz njegovih press konferencija se da zakljuciti da je kolicina vlage u zraku i Goran iz Rodoca koji je gledao tekmu na TV-u kriv, samo on ne. Ovo sto si ti napisao je bas Edisov fazon (od sad te zovem Sablja

Kakav god da je, Edis je mnogo bolji trener od Ivkovića.
Naravno da je tako kako sam i napisao, 80% ti diktira budzet i uslovi rada, a 20% ti je tvoja sposobnost da "potrefis" nekog bas jeftinog igraca koji je igrati za 1500 km, i koji ce nekim cudom vise pokazati. Zimus nas je napustilo 5 standardnih igraca. Nisam siguran da se to desilo drugoj ekipi u nasoj ligi, barem od ovih koji imaju neke ambicije. Od igraca koji su dosli, sledeci su se pokazali od neke koristi: Cocalic, Stilic, Galic, i Hodzic. Najvise ova prva dva. Evo ja cu iz svog dzepa dati 2000 km mjesecno, a da mi nadje napadaca kvaliteta Haskica, Krpica. A kolike su njihove mjesecne plate? I naravno dodatno imas ogranicenje vremena da se to sve realizuje.Corcaigh je napisao/la: ↑11 maj 2022, 13:28Izvini ali ne mogu se upotpunosti sloziti s tobom. Sam je dovodio igrace zimus, tjerao igrace, odlucivao ko ce na pripreme a ko ne, sam ih bira i za utakmice... Ovo je pokusaj nekog slucajnog sastavljanja ekipe i treniranja strogoce i gradjenja ega. Doveo je dva napadaca, dva iz OP mu nisu ni u planu, a defanzivni veznjak mu igra spica. Taktika nije pravljena u hodu jer mi nemamo taktike citavu sezonu. Okej, nerealno je ocekivati taktiku od purgera ili Mulalica, ali realno je nema. Slozio bih se s ovim da smo uzimali daj sta das, ali evo ti mi reci da li bi radije uzeo Osmanovica, Resica, Fataija, Vucenovica, Cerimagica, Sehica, placao im (ne znam kolike su im plate bas svima) recimo u prosjeku 1500 KM i pola od njih da minute ne dobiju kako treba, ili bi radije dao sansu momcima koji su prosli OP, placao ih 500 KM, pa mozda neko i zablista?Tristan10 je napisao/la: ↑11 maj 2022, 09:29Dobra i realna prica Mulalica na press. Imas to sto imas, i njegovo je da izvuce maksimum, sto mislim da i radi. Ako hocemo Zelju za nesto vise, onda nam je potrebno 6-7 igraca kao sto i sam govori. Ekipa i taktika je pravljena u hodu. Ne moze covjek ocekivati vise, kad su vecina igraca dosli koji se i sami nudili, nije to da mi imamo neke vece kriterije pa da trazis igraca, a jednostavno je tako kad nemas budzet. Igra prema naprijed nam je i glavni problem. 26 mrsavih golova, to je u rangu Rudara i Posusja. Leotar kao zadnji na tabeli 24 gola. A to je i jasno kad kao prvo nemas pravog napadaca. Odbrana je sasvim ok, i spadamo u rangu klubova koji ce igrati Evropu.
Edis trazi alibi i znao sam da ce nakon izgubljene Europe potencirati pricu kako se mladim igracima daje sansa, a do Zrinjskog taraba. Nije on kriv sto je doveden, on radi na nacin na koji zna, koliko zna i kako misli da treba, sve je to okej, ali je uzasno dvolican, manipulativan i teski populista. Iz njegovih press konferencija se da zakljuciti da je kolicina vlage u zraku i Goran iz Rodoca koji je gledao tekmu na TV-u kriv, samo on ne. Ovo sto si ti napisao je bas Edisov fazon (od sad te zovem Sablja) i ono kako on hoce da predstavi situaciju sto je samo djelimicna istina
Jedino gdje Mulalic bas supljira jeste da smo mi bili blizi drugog gola a Malic i Kosoric razvukli igru ko hodza teraviju. Kakvi mi i drugi gol 

Ulaz za sve aktivne članove na utakmicu s Radnikom bit će besplatan, kao jedan od benefita članstva za 2022. godinu. Navijači će na ulazu skenirati QR kod sa članske kartice ili kontroloru Kluba pokazati e-mail sa potvrdom o članstvu za 2022. godinu. Ulaz za aktivne članove moguć je na južnu, istočnu i sjevernu tribinu. U prodaji će se po uobičajenim cijenama naći ulaznice za južnu, istočnu, sjevernu i zapadnu tribinu. Ulaz za djecu do 12 godina je besplatan.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ako u Želji dođe do promjena nakon ove sezone, dobijemo investitora ili kako već se ta osoba naziva, koji odluči da uozbilji klub, teško da bi Edis imao mjesta kao šef struke zajedno sa Joldićem kao pomoćnikom. Ali treba biti pošten da se u ovakvoj situaciji čovjek bori, pokušava nešto, svi znamo da nije neki kapacitet, ali treba cijeniti njegov trud ako ništa.
Dosta nas je možda onako navijački srcem mislilo da možemo nekako izboriti Evropu ali jasno je svakome ko je iole uključio razum da je uspjeh ne dovesti se u situaciju da nam prijeti opstanak i dobiti licencu za takmičenje u narednoj sezoni. Bonus koji smo dobili je i dva derbija bez poraza uz pobjedu na Grbavici, što je s obzirom kolika je trenutna razlika u platežnoj moći komšija i nas ogroman uspjeh.
Svi smo svjesni da ovaj Željo sa Edisom na čelu i ovakvim timom na terenu nema neku perspektivu, ali dok god smo u ovakvoj situaciji, a svi znamo da živimo od mjeseca do mjeseca i zavisimo od dobre volje ljudi i firmi kojim dugujemo novac da nas ne tuže, Edisu i igračima treba skinuti kapu.
Dosta nas je možda onako navijački srcem mislilo da možemo nekako izboriti Evropu ali jasno je svakome ko je iole uključio razum da je uspjeh ne dovesti se u situaciju da nam prijeti opstanak i dobiti licencu za takmičenje u narednoj sezoni. Bonus koji smo dobili je i dva derbija bez poraza uz pobjedu na Grbavici, što je s obzirom kolika je trenutna razlika u platežnoj moći komšija i nas ogroman uspjeh.
Svi smo svjesni da ovaj Željo sa Edisom na čelu i ovakvim timom na terenu nema neku perspektivu, ali dok god smo u ovakvoj situaciji, a svi znamo da živimo od mjeseca do mjeseca i zavisimo od dobre volje ljudi i firmi kojim dugujemo novac da nas ne tuže, Edisu i igračima treba skinuti kapu.
- svrakino1921
- Kontakt:
Ma meni nije jasno kod Mulalica samo što izmislja toplu vodu. Vidis da Hodzic kao napadač je isto kao daBendera staviš na zadnjeg veznog bukvalno. A pri tome si doveo dva napadača,kakvi god da su po vokaciji su napadači. Ne moze niti jedan igrač,pogotovo napadač za 6,5 minuta uraditi.
Počni utakmicu s Zecom ako nećeš s crnim i Vucenovicem pa ga kasnije zamijeni. To je logicno rijesenje,da ti sutra niko ne može prigovoriti. Ovako je tvrdoglav,pri tome nema rezultate, a Boga mi ni igra nije kakva osim par prvih utakmica.
Kaže da je bilo još vremena pobjedili, a ne kaže da je u 1pol trebao gubiti s 3 razlike. Mani se satrologije,navlaci gnjev na sebe a sere bez razloga.
Počni utakmicu s Zecom ako nećeš s crnim i Vucenovicem pa ga kasnije zamijeni. To je logicno rijesenje,da ti sutra niko ne može prigovoriti. Ovako je tvrdoglav,pri tome nema rezultate, a Boga mi ni igra nije kakva osim par prvih utakmica.
Kaže da je bilo još vremena pobjedili, a ne kaže da je u 1pol trebao gubiti s 3 razlike. Mani se satrologije,navlaci gnjev na sebe a sere bez razloga.
Zadnja izmjena: Hulahopka, dana/u 11 maj 2022, 14:25, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Kakva reakcija Galica kod prvog gola...Zec vise nije za termina.
od A do ZDejan1921 je napisao/la: ↑11 maj 2022, 14:08Ako u Želji dođe do promjena nakon ove sezone, dobijemo investitora ili kako već se ta osoba naziva, koji odluči da uozbilji klub, teško da bi Edis imao mjesta kao šef struke zajedno sa Joldićem kao pomoćnikom. Ali treba biti pošten da se u ovakvoj situaciji čovjek bori, pokušava nešto, svi znamo da nije neki kapacitet, ali treba cijeniti njegov trud ako ništa.

-
- Kontakt:
Približavaju nam se 2 vrlo bitna događaja. Subota - komemoracija, ispraćaj i sahrana naše najveće legende te ponedjeljak - prvenstvena utakmica protiv Radnika koja simbolično počinje u 19:21h u čast našeg Ivice.
Mislim da je suvišno pričati o važnosti. Uradili smo toliko dobrih stvari ove godine kao grupa navijača te vas ljubazno molim da sve svoje obaveze podredite ovim datumima kako bi na dostojanstven način odali počast našem Ivici.
SVI K'O JEDAN! ZA NAŠEG IVICU!!!
Mislim da je suvišno pričati o važnosti. Uradili smo toliko dobrih stvari ove godine kao grupa navijača te vas ljubazno molim da sve svoje obaveze podredite ovim datumima kako bi na dostojanstven način odali počast našem Ivici.
SVI K'O JEDAN! ZA NAŠEG IVICU!!!
Zadnja izmjena: SudoHusika, dana/u 11 maj 2022, 14:31, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli!
Cirkus od derbija i igre, nula bodova. Edis nije nigdje rekao da smo mi bili blize drugom golu nego da je imao osjecaj da bi ga mi zabili da je bilo jos vremena. Gasal i Galic jucer da bog sacuva. Pet puta gledam njihov gol i reakciju Galica i ne mogu vjerovati nikako sta je on uradio. Cirkus. Poceli smo sa devetoricom jer Gasal i Resic nisu postojali na terenu. Pic.ke i jedan i drugi.
Ne mogu razumjeti taj mentalni sklop da covjek od 37 godina ima vecu zelju od 15-16 godina mladjeg igraca. Ako je njima okej federalna liga, onda razumijem i sve mi je jasno. Tuzno je sto on mora ubaciti Bekrica i Zeca da mi malo proigramo.
Nadam se da ce im neko objasniti vaznost i simboliku ove iduce utakmice jer oni nisu dovoljno pametni da sami skontaju.
Ne mogu razumjeti taj mentalni sklop da covjek od 37 godina ima vecu zelju od 15-16 godina mladjeg igraca. Ako je njima okej federalna liga, onda razumijem i sve mi je jasno. Tuzno je sto on mora ubaciti Bekrica i Zeca da mi malo proigramo.
Nadam se da ce im neko objasniti vaznost i simboliku ove iduce utakmice jer oni nisu dovoljno pametni da sami skontaju.
-
- Kontakt:
Ja Edisu ne sudim puno,jer sam svjestan sta imamo u ekipi. Jedino sto mu ja zamjeram,je da si svjestan da ces napraviti nesto tek kad ti udju ovi sa klupe. E sad ako ti Zec igra vise od 2 mjeseca ,znaci da moze poceti ili odigrat vise od 30 minuta. Jedino ako nema neko ogranicenje da ne smije vise od toga.
Armin Hodzic je neko ko ne moze biti napadac bez obzira sto ima on i snagu i nesto u glavi,nema kretnje osim sto se moze zagradit i vratit loptu.
Krila uzasna,ne vrijedi pominjati.
Vezni red pogotovo Mekic,za kojeg sam i prije godinu govorio da ja ne kontam sta raja vide u njemu ali hajde.
Stilicu treba napadac,krila,kolegebu vezi da bi covjek bio to sto jeste.
To je isto da stavis frajera da doji djecu. Eto takva je njegova uloga sa saigracima trenutno.
Ono sto nama igra u prvih 11 vrijedno pomena su Cocalic,Stilic i ponekad se neko pridoda,nekad Hodzic,nekad Galic,Bender,Subasic...
Mi proigramo kad udje Zec i Bekric. I to nije samo sinoc.
Realno vucemo se na ledjima par iskusnih igraca,ovo ostalo je jako lose.
I sta sad covjek Edisu moze nesto posebno reci. Ok ima fula,ali i izvuce cesto na tu borbenost,htijenje,uslovi u kojim radi. Monogi ovi iskusni su tu radi njega.
Treba to sve uzeti u obzir i postovati.
Jako postovati. Realno smo po kvaliteti ispod 7 mjesta. A eto drzimo se na 4 mjestu.
Jos i ko god kaze nesto za Bekrica,pa on ima mjesta u prvih 11 glat. Eto kakva mu je konkurencija.
Bekric je spor izgledao prije 5 godina kad se vratio,a sad izgleda kao Zidane pored ovih u vezi i na krilu.
Armin Hodzic je neko ko ne moze biti napadac bez obzira sto ima on i snagu i nesto u glavi,nema kretnje osim sto se moze zagradit i vratit loptu.
Vezni red pogotovo Mekic,za kojeg sam i prije godinu govorio da ja ne kontam sta raja vide u njemu ali hajde.
To je isto da stavis frajera da doji djecu. Eto takva je njegova uloga sa saigracima trenutno.
Ono sto nama igra u prvih 11 vrijedno pomena su Cocalic,Stilic i ponekad se neko pridoda,nekad Hodzic,nekad Galic,Bender,Subasic...
I sta sad covjek Edisu moze nesto posebno reci. Ok ima fula,ali i izvuce cesto na tu borbenost,htijenje,uslovi u kojim radi. Monogi ovi iskusni su tu radi njega.
Jako postovati. Realno smo po kvaliteti ispod 7 mjesta. A eto drzimo se na 4 mjestu.
Jos i ko god kaze nesto za Bekrica,pa on ima mjesta u prvih 11 glat. Eto kakva mu je konkurencija.
Bekric je spor izgledao prije 5 godina kad se vratio,a sad izgleda kao Zidane pored ovih u vezi i na krilu.
Puno se spinaje kad je Edis u pitanju.
Ne smeta Edis kao trener navijacima. 90 % navijaca i simpatizera razumije trenutnu situaciju i da boljeg trenera od njega mozda i nemas. To je sto jeste, tako je kako je.. Isto vazi za igracki kadar. Problem predstavljaju njegove pojave u medijama, arogantne i qurcevite izjave te seljacko ponasanje pred kamerama i mikrofonima. Do sada je neko iz kluba (ha ha) morao mu saopstiti da se pocne bolje ponasat jer je on predstavnik kluba i sef strucnog staba. Ovi performansi nisu za jednog kluba kao sto je Zeljo. Znam da su njegove izjave simpatne za be ha novinare kojim daje materijal za portale i novine ali to toliko rusi ugled, ionako poljuljanog, giganta kakav je Zeljeznicar.
Ne smeta Edis kao trener navijacima. 90 % navijaca i simpatizera razumije trenutnu situaciju i da boljeg trenera od njega mozda i nemas. To je sto jeste, tako je kako je.. Isto vazi za igracki kadar. Problem predstavljaju njegove pojave u medijama, arogantne i qurcevite izjave te seljacko ponasanje pred kamerama i mikrofonima. Do sada je neko iz kluba (ha ha) morao mu saopstiti da se pocne bolje ponasat jer je on predstavnik kluba i sef strucnog staba. Ovi performansi nisu za jednog kluba kao sto je Zeljo. Znam da su njegove izjave simpatne za be ha novinare kojim daje materijal za portale i novine ali to toliko rusi ugled, ionako poljuljanog, giganta kakav je Zeljeznicar.
@igrajlopte 🐦
Potpuno se slaze. Cocalic i Stilic to ti pravi razliku, pogotovo efekat Stilica bi bio veci kad bi imao kvalitetno krilo i napadaca, onda bi se vidio broj asistencija. Sto se tice Mekica, on bi bio back-up igrac kad bi mi imali vece ambicije. Npr back-up igrac za Sadikovica i nista vise od toga. To je njegov realan kvalitet. Ali tesko bez novca, kad se ljudima kaze, evo ti 2500 km mjesecno, a nadji mi napadaca ranga Haskica, Krpica koji ti garantuje neke golove, onda se svako usuti. Ne ide bas ta jednacina. Ja bih najradije volio da dodje investitor pa da dovedes pravog Armin Hodzica u napad, Sadikovica na sredinu i jedno kvalitetno krilo. Sa takva 3 igraca bi bila poprilicno druga prica. I opet treba Bekrica pohvaliti, mislim njegova zelja za igru, energija.BarbareZeljin je napisao/la: ↑11 maj 2022, 15:19Ja Edisu ne sudim puno,jer sam svjestan sta imamo u ekipi. Jedino sto mu ja zamjeram,je da si svjestan da ces napraviti nesto tek kad ti udju ovi sa klupe. E sad ako ti Zec igra vise od 2 mjeseca ,znaci da moze poceti ili odigrat vise od 30 minuta. Jedino ako nema neko ogranicenje da ne smije vise od toga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.