Zaboravljamo činjenicu da nominalno, na papiru, imamo dva napadača, koji su solidno plaćeni, a bukvalno, ne znaju hodati. Ko je barem jednom pogledao trening, jasno mu je o čemu pričam. Jedan prima tri hiljade, drugi dvije i po. Jednog dovela uprava, drugog aminovao Edis. Na godišnjem nivou nas koštaju sto milja. Malo li je... Teška fula.BarbareZeljin je napisao/la: ↑11 maj 2022, 15:19Ja Edisu ne sudim puno,jer sam svjestan sta imamo u ekipi. Jedino sto mu ja zamjeram,je da si svjestan da ces napraviti nesto tek kad ti udju ovi sa klupe. E sad ako ti Zec igra vise od 2 mjeseca ,znaci da moze poceti ili odigrat vise od 30 minuta. Jedino ako nema neko ogranicenje da ne smije vise od toga.
Armin Hodzic je neko ko ne moze biti napadac bez obzira sto ima on i snagu i nesto u glavi,nema kretnje osim sto se moze zagradit i vratit loptu.
Krila uzasna,ne vrijedi pominjati.
Vezni red pogotovo Mekic,za kojeg sam i prije godinu govorio da ja ne kontam sta raja vide u njemu ali hajde.
Stilicu treba napadac,krila,kolegebu vezi da bi covjek bio to sto jeste.
To je isto da stavis frajera da doji djecu. Eto takva je njegova uloga sa saigracima trenutno.
Ono sto nama igra u prvih 11 vrijedno pomena su Cocalic,Stilic i ponekad se neko pridoda,nekad Hodzic,nekad Galic,Bender,Subasic...
Mi proigramo kad udje Zec i Bekric. I to nije samo sinoc.
Realno vucemo se na ledjima par iskusnih igraca,ovo ostalo je jako lose.
I sta sad covjek Edisu moze nesto posebno reci. Ok ima fula,ali i izvuce cesto na tu borbenost,htijenje,uslovi u kojim radi. Monogi ovi iskusni su tu radi njega.
Treba to sve uzeti u obzir i postovati.
Jako postovati. Realno smo po kvaliteti ispod 7 mjesta. A eto drzimo se na 4 mjestu.
Jos i ko god kaze nesto za Bekrica,pa on ima mjesta u prvih 11 glat. Eto kakva mu je konkurencija.
Bekric je spor izgledao prije 5 godina kad se vratio,a sad izgleda kao Zidane pored ovih u vezi i na krilu.
I tu su naši fulali. Da imaš normalnog napadača, vratiš Hodžića na zadnjeg veznog s Mekićem i onda stvari izgledaju drukčije.
Ali, šta je, tu je.