Možda si sinoć gledao snimak od prošlog derbija, sinoć niste ni blizu bili ravnopravni.Miljacka je napisao/la: ↑11 maj 2022, 14:58Upravo zvog toga mi je nejasno zašto većina štrumfova koje poznajem ovaj remi (protiv užasnog Sarajeva) slavi kao pobjedu.zeljovac21 je napisao/la: ↑11 maj 2022, 14:36Istina je da Sarajevo nije nista bolje od Zelje, to je pokazala sinocnja utakmica, a pokazuje i tabela.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
OK onda, izgledalo mi je vise kao neko prizeljkivanjeMostarwolf1981 je napisao/la: ↑11 maj 2022, 16:19Pogresnom liku odgovaras, nemam ja nista protiv Sarajeva nego kako je krenulo jos fali da Mirvic digne sidroGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 maj 2022, 16:13Samo se nadajte. Znam da bi ovdje euforija svih klubova bila da se to desi, jadnici![]()
![]()
Moja greska onda, izvinjavam se

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
A Mujakić, sprdao se sa vašim igračima.Meraak1921 je napisao/la: ↑11 maj 2022, 14:56zeljovac21 je napisao/la: ↑11 maj 2022, 14:36Istina je da Sarajevo nije nista bolje od Zelje, to je pokazala sinocnja utakmica, a pokazuje i tabela.
Baš tako, jedino Suljic sto je bolji , ostali igraci nista bolji od nasih
Da se citiram. Dinamo nam i nije nešto u formiobagol je napisao/la: ↑02 sep 2021, 14:12Pitare kupio lik koji poznaje gazdu Youtube-a i oni se odmah nafurali. Prije godinu dana bili bosanski Dinamo, prekucali ligu, idu u grupnu fazu Euro takmičenja, imaju milionske investicije, dolaze pojačanja za koje se otimaju klubovi liga petice, dobili stadion (pod kiriju doduše) i pljas...sve se raspade u 10 dana, zamalo se ugasili. Sad se pojavio lik čije dvije firme (i to nisu samo njegove) napravile promet od 140.000 $ i odmah opet prvaci svemira, Divovi, ko će s nama, opet grupna faza, prepiš.ali ligu i tako ti fazoni...za godinu će opet biti vriska i pomaganje kad skontaju da je Mirvic kopija Cerića i da feninga nema...

-
- Kontakt:
E moj tiobagol je napisao/la: ↑11 maj 2022, 16:26Da se citiram. Dinamo nam i nije nešto u formiobagol je napisao/la: ↑02 sep 2021, 14:12Pitare kupio lik koji poznaje gazdu Youtube-a i oni se odmah nafurali. Prije godinu dana bili bosanski Dinamo, prekucali ligu, idu u grupnu fazu Euro takmičenja, imaju milionske investicije, dolaze pojačanja za koje se otimaju klubovi liga petice, dobili stadion (pod kiriju doduše) i pljas...sve se raspade u 10 dana, zamalo se ugasili. Sad se pojavio lik čije dvije firme (i to nisu samo njegove) napravile promet od 140.000 $ i odmah opet prvaci svemira, Divovi, ko će s nama, opet grupna faza, prepiš.ali ligu i tako ti fazoni...za godinu će opet biti vriska i pomaganje kad skontaju da je Mirvic kopija Cerića i da feninga nema...![]()
![]()
![]()
-
- Kontakt:
Hoće li Tuzla City pustiti gradskom rivalu?
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
-
- Kontakt:
Da. Bolje njima dati bod(ove) nego da ostane Radnik ili Rudar.
Tuzla City / Sloga Simin Han
Preko MY TV, na Koševo ne idem, svinjac više nikad. Prije na onu montažnu tribinu, nego u lavor. Najpoganiji stadion u državiMiljacka je napisao/la: ↑11 maj 2022, 12:47S obzirom da si gradski derbi ispratio preko linka nisam ni mislio da si negdje dalje na gostovanje u životu otišao pa samim tim nisi ni doživio pravi svinjac od stadiona kakvih ima i previše u Bosni i Hercegovini.
Ne tako davno je Grbavica ličila na sve osim stadiona, ali ti to ne možeš shvatiti jer tad nisi ni znao put do iste. Ali nastavi molim te, ti si prototip zatupljenog štrumfa, a takvi su me vazda uveseljavali. Biće mi dosadno kad prestaneš pisati ovdje.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Vratila se na MY TV 

Arena je radila sarajevski a MY TV tzv. mostarski

YEBEM TE lištico!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Trpalo se danas na Slobodu životom, pade kvota na 1,85 a dvoznake ne možeš ni odigratielvirbaljic je napisao/la: ↑11 maj 2022, 16:38Da. Bolje njima dati bod(ove) nego da ostane Radnik ili Rudar.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Treba biti posten i osuditi ponasanje navijaca od sinoc.
Zato jer je gađanje djece i zena topovskim i bakljama previse cak i za pijacare
Zato jer je gađanje djece i zena topovskim i bakljama previse cak i za pijacare

Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
-
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la: ↑11 maj 2022, 16:53Trpalo se danas na Slobodu životom, pade kvota na 1,85 a dvoznake ne možeš ni odigratielvirbaljic je napisao/la: ↑11 maj 2022, 16:38Da. Bolje njima dati bod(ove) nego da ostane Radnik ili Rudar.![]()

Tuzla City / Sloga Simin Han
Dabogda mi izgubili 5-0 puuu za ahireta da treba bod za Dzenet ja ga od vas uzeo ne bi. Bolje ispasti.elvirbaljic je napisao/la: ↑11 maj 2022, 16:38Da. Bolje njima dati bod(ove) nego da ostane Radnik ili Rudar.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Treba li ti Ismir pripomoći, nemoj se stiditi. Il' ti je to oplodio ženu pa si ljutobagol je napisao/la: ↑11 maj 2022, 16:26Da se citiram. Dinamo nam i nije nešto u formiobagol je napisao/la: ↑02 sep 2021, 14:12Pitare kupio lik koji poznaje gazdu Youtube-a i oni se odmah nafurali. Prije godinu dana bili bosanski Dinamo, prekucali ligu, idu u grupnu fazu Euro takmičenja, imaju milionske investicije, dolaze pojačanja za koje se otimaju klubovi liga petice, dobili stadion (pod kiriju doduše) i pljas...sve se raspade u 10 dana, zamalo se ugasili. Sad se pojavio lik čije dvije firme (i to nisu samo njegove) napravile promet od 140.000 $ i odmah opet prvaci svemira, Divovi, ko će s nama, opet grupna faza, prepiš.ali ligu i tako ti fazoni...za godinu će opet biti vriska i pomaganje kad skontaju da je Mirvic kopija Cerića i da feninga nema...![]()
![]()
![]()

Jest, njemu firme sve imaju 140 hiljada prometa imaju, a nekako u nas ulaze. De bolan sam izgasi internet

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Cirkusa u Prijedoru od sudenja
-
- Kontakt:
Rudar ce dobiti Posusje ovako ili onako, pogurat ce ko treba ako zapne.
Nadam se da ce Sloboda uzeti makar bod protiv komsija, valjda bude 1/2 jer ako izgube a Rudar dobije slijedi im grcevita borba za opstanak.
Nadam se da ce Sloboda uzeti makar bod protiv komsija, valjda bude 1/2 jer ako izgube a Rudar dobije slijedi im grcevita borba za opstanak.
Sloboda bi Lahko mogla ispasti. Vico završava...
Jer si JEDAN JEDINI...........
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Drago mi je da je Radnik ispao iz lige, bilo je i vrijeme.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️