Ma izbaciti levate iz lige ako je ikako moguce. A ako ne mogu protiv nas ovakvih jos kad se istrosimo u finalu izvuci rezultat koji im treba onda i zasluzuju da ispadnu.Lucas je napisao/la: ↑11 maj 2022, 21:13Dogovoriti se nekako sa njima, 3 boda njima na Koševu, 3 boda nama na Tušnju naredne sezone.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
Ma brate, vidi jednu stvar, iz akademije sad i u narednih godinu-dvije izlaze vrhunski prospekti. 2003, 2004 i 2005, mislim da je i 2006. solidna generacija.kengur je napisao/la: ↑11 maj 2022, 21:19@izdzezveubrazil
1-Ona igra gdje ni jednom ne uputis udarac prema golu se nije mogla gledati. Problem je sto novi SD nije puno ni bio ovdje a ni savjeti mu nisu cemu. Nije Makedonac tako los ali ipak sada izgleda da ovi stari igraci ne zele i ne mogu. Trener nam je najmanja briga
2-U pravu si, neko ga je uzasno savjetovao
3-Ne moze nista za par mjeseci ali izgleda da Kepciji je FKS bio usputna stvar - a nama treba neko permanentno
4-Ako izadjemo u Evropu kroz kup, Mirvic nebi morao baciti silne milione na obicne troskove zivota nego bi to odmah mogao uloziti u akademiju i zapadni nacin skolovanja fudbalera. Zato se prica sa mladima odnosila na duze staze a nikako na 6 mjeseci. Ali mladi su nam jedina varijanta opstanka kao kluba.
Vecinom se slazemo.
Šahinović, Jovašević, Mulalić, Trako, Ališah, dva Ramića, Mešić, Buljubašić, Bijelonja, Đelilbašić, Lamadžema plus još neki, za koje je upitno hoće li imati mjesta u seniorskom fudbalu, ali djeluju ok. Sa ovim igračima nema priče, njima samo treba igranje u seniorima, ništa drugo. Uvjeren sam da bar dvojica mogu napraviti višemilionske transfere, ali neće sigurno ako počneš ublehariti o hiljadu stvari i ne otvoriš im prostor.
1. Hocu.
2. Sto je ovi novi ne "otkreiraju" ?
3. Zato smo doveli ajlu i ostale 34 zene da nas izvade iz pakla.
Ovo zadnje necu komentarisati, jer bi se morao spustiti na nivo usrinog dupelizca.
Svako dobro

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Kako portal Radio Sarajevo.ba saznaje, klub još nije donio odluku o nasljedniku Vasoskog.
Prema prvim informacijama četiri su kandidata - Bruno Akrapović, Dženan Uščuplić, Mirza Varešanović i Faruk Hadzibegić.
Prema prvim informacijama četiri su kandidata - Bruno Akrapović, Dženan Uščuplić, Mirza Varešanović i Faruk Hadzibegić.
Bracu za trenera do kraja, ionako nam je ekipa malo jaca od kisele vode, u rangu Vrbanjuse amateri sa platama iz HNL-a, pos.erem im se u usta od direktorice do golmana.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
E da hoće doći više i taj Faruk, pa ili da jednom za svagda ušutite vi koji mislite da je vrhunski znalac, ili mi koji mislimo da ga je fudbal pregazio prije jedno 20 godina 

Sto je amer ordagic medju igracima to je bruno akrapovic medju trenerima evo 5 godina se priziva po svim portalima
Do smrti odani!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bruno Akrapović je bio trener CSKA kada su pobijedili Romu je li tako?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Trebace bar par godina da se resetuje ono sto je tvoja drolja napravila. Uzasnu je situaciju ostavila.NazorUso je napisao/la: ↑11 maj 2022, 21:281. Hocu.
2. Sto je ovi novi ne "otkreiraju" ?
3. Zato smo doveli ajlu i ostale 34 zene da nas izvade iz pakla.
Ovo zadnje necu komentarisati, jer bi se morao spustiti na nivo usrinog dupelizca.
Svako dobro![]()
Sto se zena tice tvoj jedini problem je sto nijedna nece da te placa i daje ti ekonomske benificije kao Sabra. Nije tebi do kluba. Ti se ko prostitutka mozes kupiti za saku maraka. A ironicno je sto si mene do nedavno zvao sovinistom jer sam imao zamjerke za tvoju Sabru (kao ja sam protiv zena a vidi sada tebe).
Ti mozda mislis da si ti iznad "usrinih dupelizaca" a tu ste vi negdje. Samo sto oni nisu bili placeni da pisu i sire lazi po naredbi kao ti a to je najnizi nivo koji postoji. Oni su samo bili zaludjeni u svog idola a i pucali su tebi kontru. I njemu daleko kuca od zvanicnih funkcija u klubu za sva vremena. Ti si dobro znao sta nam zmija radi ali drage baliji markice pa si pruzio ruku. Zato mi se gadis i ti i ostatak tvog tima. Radili ste protiv kluba za neke mrvice. Za lijeka vam trebalo.
-
- Kontakt:
Nez ali ja mislim da Akrapovic kod nas ne bi bio nista bolji od Sablica i Vasoskog.Ovog drugog i treceg necu ni komentarisati.Dzeno nece da se uozbilji i izganja licencu i kraj.Uredu,postujem i to.Evo ti djeca vodi,sve dok imas rezultate sa juniorima neka te
Faruk

Samo se nadam da se mahala i igracki klanovi koji su uspjeli jos jednog trenera otjerati nece nista pitati u vezi odabira novog trenera
Faruk

Samo se nadam da se mahala i igracki klanovi koji su uspjeli jos jednog trenera otjerati nece nista pitati u vezi odabira novog trenera
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 11 maj 2022, 21:58, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Na ss.ba i na zvaničnoj UEFA stranici piše da je on bio trener.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑11 maj 2022, 21:47Ne. Vodio je Plovdiv protiv Mourinhovog Tottenhama, vodili su, ali su na kraju taj meč izgubili sa 2:1.
''Bruno Akrapović na klupi CSKA stigao je do velike pobjede nad Romom u šestom kolu grupne faze Europa lige.''
''Akrapović srušio Romu, Peljtina perfektna utakmica u Sofiji''
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ja ne znam sta vidite u faruku. Iskreno njega bi volio vidjeti kao SD a nikako kao trenera. Uvijek mi je bila želja mnrki mlad trener sa napadačkom filozofijom ali ih izgleda nema ni na mapi
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Ozbiljan problema je sto vecina ovih fudbalera nece iduce sezone nositi dres FKS i jednostavno svejedno im je kako ce ova sezona zavrsiti. Pakaši od igrača
-
- Kontakt:
Ima onaj sef Regensburga ako je Zlatan Bajramovic nedostizan ali eto davno mi napisase da je on kao nemoguc jer je anamo njihov....nidje veze
Pravi sef za nas!
- hotonjskimaher
- Kontakt:
Nije budala iz cvajte dolazit ovdje na nase pasnjake . Samo moze nazadovati u karijeri , mislim plata ovdje bi mu bila bolja nego tamo ali opet ...Ahmoveliki je napisao/la: ↑11 maj 2022, 22:07Ima onaj sef Regensburga ako je Zlatan Bajramovic nedostizan ali eto davno mi napisase da je on kao nemoguc jer je anamo njihov....nidje veze
Pravi sef za nas!
Maroon Brothers 1946
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Mersad SelimbegovicAhmoveliki je napisao/la: ↑11 maj 2022, 22:07Ima onaj sef Regensburga ako je Zlatan Bajramovic nedostizan ali eto davno mi napisase da je on kao nemoguc jer je anamo njihov....nidje veze
Pravi sef za nas!
Ali nema boga da dodje, nije lud da fin posao u cvajti ostavi da mu istok yebe mater za 2 tekme. Mislim da je igrao za kone, ne znam za koga navija.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Kako vam se čini Rusmir Cviko ? Naše je dijete, radio je do sada u Kini (dvije godine i kusur), vodio dva kluba u tamošnjoj drugoj ligi. Mislim da bi prihvatio, bez obzira što je 4 godine bio desna ruka Amaru Osimu kod kona.Čuo sam da je veoma fudbalski obrazovan i pametan, belgijska škola.
'vako se nesposobni balijanderi brane, pa kazu "eh ovdje je bio rat, treba vremena", umjesto da priznaju da su nesposobni. Tako i ova sadasnja ekipa nesposobna, trazi izgovore u nekome ko vise nije tu. Okruzio se Ismir neznalicama i zalizanim carsijskim propalitetima, al nece balija da to prizna, iako Ismir priznaje...kengur je napisao/la: ↑11 maj 2022, 21:48Trebace bar par godina da se resetuje ono sto je tvoja drolja napravila. Uzasnu je situaciju ostavila.
Sto se zena tice tvoj jedini problem je sto nijedna nece da te placa i daje ti ekonomske benificije kao Sabra. Nije tebi do kluba. Ti se ko prostitutka mozes kupiti za saku maraka. A ironicno je sto si mene do nedavno zvao sovinistom jer sam imao zamjerke za tvoju Sabru (kao ja sam protiv zena a vidi sada tebe).
Ti mozda mislis da si ti iznad "usrinih dupelizaca" a tu ste vi negdje. Samo sto oni nisu bili placeni da pisu i sire lazi po naredbi kao ti a to je najnizi nivo koji postoji. Oni su samo bili zaludjeni u svog idola a i pucali su tebi kontru. I njemu daleko kuca od zvanicnih funkcija u klubu za sva vremena. Ti si dobro znao sta nam zmija radi ali drage baliji markice pa si pruzio ruku. Zato mi se gadis i ti i ostatak tvog tima. Radili ste protiv kluba za neke mrvice. Za lijeka vam trebalo.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Dave, Gomis99, NeSamSafetee i 66 gostiju.