Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Euro gol Morate te frljoka Dusana, Inter pogubljen u drugom 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- BuffonGigi
- Kontakt:
Mala pomoc Valerija smetljarima
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Neša radi iz offa, a Ognjen i Nemanja su onako otišli na tekmu. To stoji ali najkraće objašnjenje je: opterećenje.
YEBEM TE lištico!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Igrači Intera izgledaju umorno. Koliko sam uspio upratiti, jer gledam i show De Bruynea.
Simone na putu da ne osvoji ništa.
Simone na putu da ne osvoji ništa.

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- OldFashioned
- Kontakt:
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Umorni od evropeRomagnoli13 je napisao/la: ↑11 maj 2022, 22:24Igrači Intera izgledaju umorno. Koliko sam uspio upratiti, jer gledam i show De Bruynea.
Simone na putu da ne osvoji ništa.![]()

- Romagnoli13
- Kontakt:
Haman da rade na tome da Milan ovjeri scudetto sa bodom u nedjelju. Umorni fizički i psihički na Cagliari koji životom se bori za ostanak. Bit će tu svega.jelle je napisao/la: ↑11 maj 2022, 22:25Umorni od evropeRomagnoli13 je napisao/la: ↑11 maj 2022, 22:24Igrači Intera izgledaju umorno. Koliko sam uspio upratiti, jer gledam i show De Bruynea.
![]()

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
-
- Kontakt:
- TheTruth34
- Kontakt:
Glupan, komotno je mogao crveni dobiti...
Pa i Atalanta mora zapeti protiv nas a kud i kamo su kvalitetniji od CalarijaRomagnoli13 je napisao/la: ↑11 maj 2022, 22:28Haman da rade na tome da Milan ovjeri scudetto sa bodom u nedjelju. Umorni fizički i psihički na Cagliari koji životom se bori za ostanak. Bit će tu svega.jelle je napisao/la: ↑11 maj 2022, 22:25Umorni od evropeRomagnoli13 je napisao/la: ↑11 maj 2022, 22:24Igrači Intera izgledaju umorno. Koliko sam uspio upratiti, jer gledam i show De Bruynea.
![]()
![]()
Il Club più titolato al mondo!
- BuffonGigi
- Kontakt:
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nista ovogodišnja Atalanta nije bolja od Fiorentine i Lazia recimo, što i tabela pokazuje, pa i Verona je tik ispod njih. Oni su u padu, dostigli svoj vrhunac lani i sad padaju polahko. Naravno, i dalje su dobra ekipa ali puna nedostataka ove sezone.
Ostali su bez Gosensa, Zapata povrijeđen veći dio sezone, Iličić otpisan, Malynovski od početka rata u Ukrajini nije ni sjena igrača sa početka sezone, tu je i odlazak Romera.
Uostalom Milan ih je igrom pregazio u prvom dijelu sezone, kad su još i ličili na ekipu iz prethodne dvije sezone.
Ostali su bez Gosensa, Zapata povrijeđen veći dio sezone, Iličić otpisan, Malynovski od početka rata u Ukrajini nije ni sjena igrača sa početka sezone, tu je i odlazak Romera.
Uostalom Milan ih je igrom pregazio u prvom dijelu sezone, kad su još i ličili na ekipu iz prethodne dvije sezone.
- muha milanez
- Kontakt:
Ako ne osvoje kup to bi bio dobar psihološki udarac, to bi vjerovatno bilo to.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Nije da se ne primjeti za koga Valeri navija 
Rom brate logika ti je nigdje veze. Poredimo Atalantu i Callari! Pričaš kako će Interu biti teško protiv Callarija kao da mi igramo protiv odron ekipe kojoj bodovi nisu potrebni.

Rom brate logika ti je nigdje veze. Poredimo Atalantu i Callari! Pričaš kako će Interu biti teško protiv Callarija kao da mi igramo protiv odron ekipe kojoj bodovi nisu potrebni.
Il Club più titolato al mondo!
ovo nije penal, mada je potrebno vise uglova
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 11 maj 2022, 22:39, ukupno mijenjano 1 put.
Sta radi Bonuci 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Hahahahahahaha ja ne vjerujem, pa yebem vam mater cigansku
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.