Ako poduva scudetto, tu duplu neće niko ni brojati. U Italiji su ta kup takmičenja utješna nagrada i sporedne stvari. I to je tako od pamtivijeka. Bolje jedan scudetto nego 3 uzastopna kupaTheTruth34 je napisao/la: ↑11 maj 2022, 23:36Simone već uživa u duplojRomagnoli13 je napisao/la: ↑11 maj 2022, 22:24Igrači Intera izgledaju umorno. Koliko sam uspio upratiti, jer gledam i show De Bruynea.
Simone na putu da ne osvoji ništa.![]()
![]()
Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: Serie A
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- OldFashioned
- Kontakt:
Valeri vazda usere neku utakmicu. Odličan meč!
Brozovića davno trebao poslati u svlačionicu kao i Cuardada u produžetku.
Prvi penal smiješan, drugi čist za Inter. Onu situaciju kod padanja Vlahovića su mogli barem pogledati, iako na prvu više da nije nego da jeste penal. Ovaj De Ligt je teški kikser igrač!
Brozovića davno trebao poslati u svlačionicu kao i Cuardada u produžetku.
Prvi penal smiješan, drugi čist za Inter. Onu situaciju kod padanja Vlahovića su mogli barem pogledati, iako na prvu više da nije nego da jeste penal. Ovaj De Ligt je teški kikser igrač!
Zadnja izmjena: OldFashioned, dana/u 11 maj 2022, 23:41, ukupno mijenjano 1 put.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Milan ce kiksati obje tekme do kraja
Treba im dat da izvedu sad jedan penal jer su se bacili deset puta a nista
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ovo je brutalna kradja, ali naravno sutra u stampi nece biti ni slova. Ne daj Boze da su uloge obrnute... e bas zato jos vise volim Juve, a vas ostale nabijem na krastavac.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- TheTruth34
- Kontakt:
BuffonGigi je napisao/la: ↑11 maj 2022, 23:42Ovo je brutalna kradja, ali naravno sutra u stampi nece biti ni slova. Ne daj Boze da su uloge obrnute... e bas zato jos vise volim Juve, a vas ostale nabijem na krastavac.

Bile su obrnute u bezbroj navrataBuffonGigi je napisao/la: ↑11 maj 2022, 23:42Ovo je brutalna kradja, ali naravno sutra u stampi nece biti ni slova. Ne daj Boze da su uloge obrnute... e bas zato jos vise volim Juve, a vas ostale nabijem na krastavac.

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Ne bih ih ni ja nešto plaho brojao da obje nisu došle protiv Juventusa. Ovako su zlatne vjeruj miRomagnoli13 je napisao/la: ↑11 maj 2022, 23:40Ako poduva scudetto, tu duplu neće niko ni brojati. U Italiji su ta kup takmičenja utješna nagrada i sporedne stvari. I to je tako od pamtivijeka. Bolje jedan scudetto nego 3 uzastopna kupaTheTruth34 je napisao/la: ↑11 maj 2022, 23:36Simone već uživa u duplojRomagnoli13 je napisao/la: ↑11 maj 2022, 22:24Igrači Intera izgledaju umorno. Koliko sam uspio upratiti, jer gledam i show De Bruynea.
Simone na putu da ne osvoji ništa.![]()
![]()

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Milan će dobiti oba meča i to lakše od očekivanog. Citiraj me za 11 dana.

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Sisak ga điđiTheTruth34 je napisao/la: ↑11 maj 2022, 23:42BuffonGigi je napisao/la: ↑11 maj 2022, 23:42Ovo je brutalna kradja, ali naravno sutra u stampi nece biti ni slova. Ne daj Boze da su uloge obrnute... e bas zato jos vise volim Juve, a vas ostale nabijem na krastavac.![]()
![]()

@romagnoli Vidjećemo. Ništa nije gotovo. Berrardi daje hattrick i Zapata hattrick

Zadnja izmjena: Bobadilla, dana/u 11 maj 2022, 23:46, ukupno mijenjano 1 put.
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
El Fenomeno <3
I neobolio kad igra štopera u napadu.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
kakav je ovo penal **** ti zivot
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Volio bih znati sta je u glavama ljudi u VAR sobi kad ovo gledaju i ne reaguju
Il Club più titolato al mondo!
Ma trofej je trofej, Inzaghi već sada ima odličnu sezonu, ako uzme i Scudetto lik će hladno postati najuspješniji trener Intera uz Mourinha i Mancinija u zadnjih pa možda i 20 godina.
A eto neki bi ga tjerali
A eto neki bi ga tjerali

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Romagnoli13
- Kontakt:
1-0 i 0-1 za kraj sezone. Oba puta LeaoBobadilla je napisao/la: ↑11 maj 2022, 23:45Sisak ga điđiTheTruth34 je napisao/la: ↑11 maj 2022, 23:42BuffonGigi je napisao/la: ↑11 maj 2022, 23:42Ovo je brutalna kradja, ali naravno sutra u stampi nece biti ni slova. Ne daj Boze da su uloge obrnute... e bas zato jos vise volim Juve, a vas ostale nabijem na krastavac.![]()
![]()
@romagnoli Vidjećemo. Ništa nije gotovo. Berrardi daje hattrick i Zapata hattrick![]()

Ne može VAR reagovat kad ga glupi De Ligt udara po nozi. Penal ni za mene nije,al kad ga je glavni svirnuo ne može se poništiti.
Po ovom snimku je više penal nego što nije
Po ovom snimku je više penal nego što nije

Zadnja izmjena: Mago, dana/u 11 maj 2022, 23:56, ukupno mijenjano 2 puta.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Čist penal, lik zamahnuo da šuta loptu. Lahko je ovako na usporenom snimku gledati pa palamuditi.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.