Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Penal na Adabayoru morao je ovo svirati pa mi smo R.Madrid 
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- Los_Blanos2
- Kontakt:
"Manu" Adebayor 4-1
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- Nail for Real
- Kontakt:
Oooo djes' Blanco sta ima?Blanco je napisao/la:Mi smo ˝najomrazeniji tim˝ et sta smo
jbg ali je tako
Ronaldo propustio odlicnu priliku za hat-trick.
EDIT: Adebayor
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Kakav crni Dzeko mi smo na dobitku dok oni cekaju golove Dzeksona
Manu sikce..3 tekme 2 gola
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 06 feb 2011, 20:55, ukupno mijenjano 2 puta.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ja sudije levata , boze sacuvaj.
CR7 odlučio počastiti Sociedada za rođendan.
Barem ste primili gol
Barem ste primili gol
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.
HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
I to samo jednu poceo..
Kako dobro izgledamo sa Kakom i Ozilom.. Mislim da kad bi Kaka bio u pravoj formi bio bi vazniji od CR-a
Kako dobro izgledamo sa Kakom i Ozilom.. Mislim da kad bi Kaka bio u pravoj formi bio bi vazniji od CR-a
- Nail for Real
- Kontakt:
Odlicna utakmica, bolju nismo mogli pozeljeti. U prvom dijelu smo ih razvalili, akcije su se redjale jedna za drugom i to je rezultiralo visokim vodjstvom. U drugom malo slabiji tempo, promasili smo nekoliko sansi a ni sudije nisu dobro obavile posao, jer smo mogli da imamo bar 2 penala. No sta je tu je, bitno je da smo ponovo na -7 i da je Ronaldo povratio formu.
Kad smo kod igraca, svidjela mi se ova kombinacija sa Ozilom na krilu i Kakom u sredini. Jeste da gubimo na brzini po toj desnoj strani sa Ozilom ali to se i ne primijeti kada ostatak tima igra dobro kao u prvom poluvremenu. Kaka je sjajno igrao i pocinje on polako da se vraca svojim starim navikama. Adebayor iznenadjujuce dobro se sporazumijeva sa saigracima, bio je odlican, na kraju i postigao gol. Vise od njega nismo ni mogli da trazimo. Ronaldo se vratio. Bio je fantastican, dao je 2 gola, nije puno sutirao, igrao je za tim. Ozil malo slabije odigrao na poziciji krila, vidi se da nije pretjerano brz, ali sve u svemu zadovoljan sam i njime.
Xabi i Lass dobro odradili posao nazad, nemam zamjerki.
Odbrana je djelovala dobro, cak i kad je Albiol usao. Jedini los igrac je bio Marcelo. Nije bogzna sta uradio prema naprijed a nazad je ostavljao mnogo prostora. Jednostavno prelos. Ostali su bili solidni, cak i Arbeloa koji je postigao autogol. Osim te greske, bio je besprijekoran.
Malo me ljuti nonsalantnost u fazi odbrane, tj. ne ide se na igraca koji je prisao vec 2o-tak metara od gola, mnogo se prostora ostavlja ispred njega. To mi se ne svidja. Jace ekipe bi iskoristile taj nas nedostatak.
Kad smo kod igraca, svidjela mi se ova kombinacija sa Ozilom na krilu i Kakom u sredini. Jeste da gubimo na brzini po toj desnoj strani sa Ozilom ali to se i ne primijeti kada ostatak tima igra dobro kao u prvom poluvremenu. Kaka je sjajno igrao i pocinje on polako da se vraca svojim starim navikama. Adebayor iznenadjujuce dobro se sporazumijeva sa saigracima, bio je odlican, na kraju i postigao gol. Vise od njega nismo ni mogli da trazimo. Ronaldo se vratio. Bio je fantastican, dao je 2 gola, nije puno sutirao, igrao je za tim. Ozil malo slabije odigrao na poziciji krila, vidi se da nije pretjerano brz, ali sve u svemu zadovoljan sam i njime.
Xabi i Lass dobro odradili posao nazad, nemam zamjerki.
Odbrana je djelovala dobro, cak i kad je Albiol usao. Jedini los igrac je bio Marcelo. Nije bogzna sta uradio prema naprijed a nazad je ostavljao mnogo prostora. Jednostavno prelos. Ostali su bili solidni, cak i Arbeloa koji je postigao autogol. Osim te greske, bio je besprijekoran.
Malo me ljuti nonsalantnost u fazi odbrane, tj. ne ide se na igraca koji je prisao vec 2o-tak metara od gola, mnogo se prostora ostavlja ispred njega. To mi se ne svidja. Jace ekipe bi iskoristile taj nas nedostatak.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
cestitke na pobjedi
kiksace barca negdje 100% i eto sanse
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
Rutinska pobjeda,drago mi je da je Mou ubacio Canalesa u igru 
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Drago mi je zbog Adebayora. Ja sam siguran da taj momak može izbaciti i Benzemu i Higuaina iz prve postave ako
Mou nastavi forsirati 4-5-1 ( 4-3-3 u napadu ) .
- Nail for Real
- Kontakt:
I ja mislim tako. Higuian vise nece biti isti nakon ove povrede. Zao mi momkaOTNYS_YNWA je napisao/la:Drago mi je zbog Adebayora. Ja sam siguran da taj momak može izbaciti i Benzemu i Higuaina iz prve postave ako
Faraon iz Visokog je napisao/la:cestitke na pobjedi
'El Di Stéfano del siglo XXI no es Messi, es Cristiano'
Si, la verdad
Si, la verdad
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
- Donnie Darko
- Kontakt:
nisam znao da je di stefano bio choker.Portillo je napisao/la:'El Di Stéfano del siglo XXI no es Messi, es Cristiano'
Si, la verdad
'El Maradona del siglo XXI es Messi'
[youtube][/youtube]
:ugeek:
[youtube][/youtube]
:ugeek:
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.
HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
Takvih "Maradona" golova ima koliko god hoces, i nije Messi jedini da je nesto takvo uradio.
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Drugovi ja neznam sta ovi ljudi rade na nasoj temi..Zar nema nista na temi Barca
postavljaju koje kakve klipove itd..
Ovo je tema REAL MADRID C.F.
Stvarno upravu je @Harisonn trebalo bi naplacivati ulaz na ovu temu, mozda i ss.ba forum nesto zaradi
Svaki klik na nasu temu (ovim sto nisu Realovci) 100 MB sa krd, svaki post 500 MB koji postave
Ovo je tema REAL MADRID C.F.
Stvarno upravu je @Harisonn trebalo bi naplacivati ulaz na ovu temu, mozda i ss.ba forum nesto zaradi
Svaki klik na nasu temu (ovim sto nisu Realovci) 100 MB sa krd, svaki post 500 MB koji postave
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 06 feb 2011, 22:07, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.