Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Nisam gledo tekmu ali kad god vidim drvo zvano Rabiot, znam kakvu tekmu mogu očekivati. Džaba ti i još 3 Vlahovića kad imaš qurčinu od veznog reda s ovakvim likovima. Meni je recimo ovaj mali Rovela super igrač, baš kad god gledam odigra fino. Ne bi bilo loše to forsirati što više od iduće sez. A i vrijeme je da talijanski top klubovi privremeno odmore od domaćeg tržista, jer nema tu preostalog materijala za vrh lige i rezultate u UCLu. Francuska i španska/portugalska omladina pa opleti, pogotovo ova prva.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Juventus je dominirao 10tak godina kada su milanski klubovi bili u kanalu - na srecu za Seriu A uspjeli su se oporaviti i sada je dosao na red Juve da se oporavlja. Treba postepeno poceti graditi ekipu gdje vec imas igraca koji treba biti superstar (Dusan - mada je sad puno losije djeluje nego kad je tek dosao - vjerovatno psihicnki jos uvijek nije na nivou kluba kakav je Juventus - lahko je biti baja u manjim klubovima ali u top klubovima se sve prati i sve gleda i proziva za najmanje gresku i tu moras psicki biti spreman - nadam se da ga nece saletiti starlete, manekenke i ostale i da postane drug Jovic broj 2). Sve u svemu Juve je kroz historiju pokazao da se brzo oporavlja i izdize nakon problema tako da nas sigurno narednih godina ocekuje jako zanimljiva Seria A i ako bi bilo srece da ulete kakvi jaki investitori i da dodje lova u Seriu A mogle bi se opet vratitit 90te i pocetak 2000tih - ja licno ne bih imao nista protiv.
Objektivno govorim cijelo vrijeme da nije sudjenje odlucilo protivnika ali eto ne mozes ljudima objasniti. Iskreno u prvih 90 min ako gledamo regularni dio utakmice, Juventus je imao svojih na pocetku drugog poluvremena a Inter na pocetku prvog, i to je sve sto su te ekipe uradile za 90 min igre. Drugo je sto smo mi mazohisti pa pratimo Calcio ko da nam ocevi i mame igraju tamo.
Juventus ima ogromnih problema sa upravom koja je izgubila kompas vec par godina unazad. Pri tome dodas trenera koji je vise u stanju da nastavi sa dobrom ekipom dalje nego da sam udara temelje, onda dobije ovaj fijasko. Iskreno De Ligt nicim nije dokazao vrijednost svog obestecenja, ali kad jedan Maguier kosta koliko kosta onda kosta i De Ligt sigurno koliko je placen. No Juventus ima drasticne probleme u svakoj liniji, ali po jedan WC igrac u vezi i odbrani bi drasticno promijenili stvari (ne mislim tu na Pogbu jer je njemu bitnija frizura nego kako igra). Nedved i novi sportski direktor Cherubin ili kako se vec zove sigurno nece znati pojacati ekipu, a Max sigurno ne zna odabrati dobrog igraca jer mu je Marotta u prvom stintu pravio ekipu.
Sto se tice sudjenja. Prvi penal je relativno smijesan, ali to je ono sto ja kazem, greske kao onaj penal na Kvadradu prosle godine ce se nastaviti idalje jer naprosto sudije ili ravnaju neke svoje racune ili su prosto neznalice (mada mislim da je vise ovo drugo). Taj video nad Belottijem je svakako penal, mada iskreno meni su neki penali previse Soft i sudija ide u detalje sada. Ali npr penal kao onaj drugi nad De Vrijom je cist penal i meni je cudno da odmah nije dosudio, do je onaj prvi nad Martinezom sa velikim uvjerenjem dosudio pak. Pomalo defektno i poremeceno iskreno. Najvise sto me nervira je to sto sudije nemaju kriterijuma za faulove, neke soft faulove sviraju u 16 m (ili podmetanje guzice i upadanje alla Pazzini ili ti ga Dybala, Kvadrado) a nekad u sredini terena pustaju igru iako je ocit faul.
- Shategabri
- Kontakt:
Ne znam jesi upratio, on je sezonu prije finala kupa okarakterisao uspješnom

Lagano se obezbijedila LP, tu je core ekipe za naredne sezone, kao ovaj tim će rasti.
Koševo Zapad
Dzeki treba kip ispred Grbavice napravit,jos jedna sjajna sezona za jednog od najboljih igraca sa ovih prostora i jos jedan trofej.
Jos samo ligu da osvoji i da kompletira i englesku ,njemacku i italiju
Jos samo ligu da osvoji i da kompletira i englesku ,njemacku i italiju
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Juve nema toliko lošu ekipu, koliko loše igra, eto toliko za jutarnje vijesti.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Inter sretnji s sudjenjem i na kraju je to prevagalno…
Prvi penal nigdje veze, a Brozo je trebo dobiti drugi zuti. Ali sta sbbKbb …
Cestitam interu
Prvi penal nigdje veze, a Brozo je trebo dobiti drugi zuti. Ali sta sbbKbb …
Cestitam interu
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Stil.
Sto se tice Maxa, kaze da ge je udario neko s klupe intera. Na to dobija crveni.
Sto se tice Maxa, kaze da ge je udario neko s klupe intera. Na to dobija crveni.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Mi mislili crveni zbog divljanja
a ne zbog udaranja ( ako se udaranje moze nazvati kad ti neko stane na nogu prilikom slavlja slucajno )
Ali kako vodi ekipu i treba da ga udaraju na svakom koraku

Ali kako vodi ekipu i treba da ga udaraju na svakom koraku

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ma oni ako rijese bekove i sredinu moglo bi nesto biti od njih,malo njima fali ali to malo kosta 400 milionaShategabri je napisao/la: ↑12 maj 2022, 08:27Ne znam jesi upratio, on je sezonu prije finala kupa okarakterisao uspješnom![]()
Lagano se obezbijedila LP, tu je core ekipe za naredne sezone, kao ovaj tim će rasti.

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Je li tako druže?

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- HuseinKapetan9
Nema smisla dati allegriju milionsku odstetu ako ce kao zamjenu dovesti jos goreg treneramessilla je napisao/la: ↑12 maj 2022, 02:30Pa bolje i Pirla da vrate. Bar znas sta mozes ocekivati.HuseinKapetan9 je napisao/la: ↑12 maj 2022, 02:21I da mu dadnu otkaz,nemaju koga dovesti za zamjenu
Jedino da vrate Pirla![]()
Patrice Evra is the player with the most UEFA Champions League final losses- 4.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Prvi penal olako dosuđen. Brozović morao fasovati crveni zbog izbijanja lopte.
Juve nakon preokreta stao sa igrom prema naprijed i to im se obilo na kraju o glavu.
Zadnji put kad Juve nije osvojio ništa,Inter je uzeo kup a Milan skudeto. Just sayin'
Juve nakon preokreta stao sa igrom prema naprijed i to im se obilo na kraju o glavu.
Zadnji put kad Juve nije osvojio ništa,Inter je uzeo kup a Milan skudeto. Just sayin'

Kako se Valeri sinoc krece bez lopte,strasan igrac 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Chiellini kaže da je bolji tim pobijedio a ovi još uvijek kmeče na sudiju
. Kad se sjetim do prije 2 godine kako su se bahatili i nas ostale zvali kmečavci a gle čuda oni u porazima još gori

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Na svakoj strani ima svega.Ne mozes sve staviti u isti kos.Ako cemo realno Milanisti su i najrealniji i normalniji na ovom forumu.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.