pricas nebuloze,ako smo ih dobijali ne mora znaciti da je on kriv jos je 10 igraca na terenusreca je napisao/la:sta ste zapeli za tog jesea ko da je ferdinand pa mi nikog lakse nismo dobijali u ove dvije godine kao olimpica i lakse davali golve odbrani u kojoj je on bio komandant . i on ni u kojem slucaju nebi imao zagarantovano mjesto u nasem timu
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
koliko si ga ti puta gledao pa tvrdis da je takodobar igrac.old school je napisao/la:pricas nebuloze,ako smo ih dobijali ne mora znaciti da je on kriv jos je 10 igraca na terenusreca je napisao/la:sta ste zapeli za tog jesea ko da je ferdinand pa mi nikog lakse nismo dobijali u ove dvije godine kao olimpica i lakse davali golve odbrani u kojoj je on bio komandant . i on ni u kojem slucaju nebi imao zagarantovano mjesto u nasem timu
-
- Kontakt:
dobro , OK , imamo igrace koji mogu (sto ne znaci i da ce ) biti prvaci naše lige...ako je to dovoljno , onda ... mislim , odmah katanac u bravu kluba i gotovo , jer šta nam moze biti više interesantno ...Amar je uzeo sve što se moglo uzeti u BiH - ligu , kup , superkup ,...mission acomplished...
ako se hoce da Zeljo stalno napreduje nešto se konacno MORA uraditi ( promijeniti ) na tom planu ...na nacin na koji je to moguce , a za to je osim Amara zaduzena i uprava kluba ( koja je cini se potanka ) -dakle ako se ima nešto para nek se klub i menadzer ( da ne bude da sam neskroman ako su sposobni i ambiciozni za nešto više ) svojim znanjem i procjenom isprse i kupe NEKOG , pa da uzivam u jesenjem dijelu EL , makar za pocetak nijednu ne pobijedili.
Ako se NEMA para za pojacanja , hajde makar nadji i plati kvalitetne trenere mladjih kategorija da bi sutra imali dvije tri vrlo dobre generacije i na njima zaradili koji dinar ...
ko zna mozda bi nam i uefina suspenzija dobro došla da mozemo da zivimo, igramo i navijamo u nekom našem svijetu ... makar bi znali da nemamo cemu da se nadamo
ako se hoce da Zeljo stalno napreduje nešto se konacno MORA uraditi ( promijeniti ) na tom planu ...na nacin na koji je to moguce , a za to je osim Amara zaduzena i uprava kluba ( koja je cini se potanka ) -dakle ako se ima nešto para nek se klub i menadzer ( da ne bude da sam neskroman ako su sposobni i ambiciozni za nešto više ) svojim znanjem i procjenom isprse i kupe NEKOG , pa da uzivam u jesenjem dijelu EL , makar za pocetak nijednu ne pobijedili.
Ako se NEMA para za pojacanja , hajde makar nadji i plati kvalitetne trenere mladjih kategorija da bi sutra imali dvije tri vrlo dobre generacije i na njima zaradili koji dinar ...
ko zna mozda bi nam i uefina suspenzija dobro došla da mozemo da zivimo, igramo i navijamo u nekom našem svijetu ... makar bi znali da nemamo cemu da se nadamo
ja ne znam prvo o kojim parama vi pricate..
mi smo sa lovom od tuceta i europe zaokruzili budzet do kraja sezone.. Znaci pripreme, plate, proslava 90 godinai ostala ****.. pare od dzeke nisu legle i Boga pitaj kada ce..
Nikog nismo prodali..
doveli smo 3 igraca..
Po meni prioritet je marketing, skauti i strukture kluba(gdje smo fkt deficitarni) igraca imamo i previse
ajmo malo pozitive

mi smo sa lovom od tuceta i europe zaokruzili budzet do kraja sezone.. Znaci pripreme, plate, proslava 90 godinai ostala ****.. pare od dzeke nisu legle i Boga pitaj kada ce..
Nikog nismo prodali..
doveli smo 3 igraca..
Po meni prioritet je marketing, skauti i strukture kluba(gdje smo fkt deficitarni) igraca imamo i previse
ajmo malo pozitive

A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
Još bi trebalo biti nekih finih vijesti, al otom-potom. Nisu klupske vijesti al su vrlo bitne.[/quote]
biće finih vijesti,znaće se za dan-dva,uglavnom vezane za marketing
biće finih vijesti,znaće se za dan-dva,uglavnom vezane za marketing

Einigkeit und Recht und Freiheit
- Ragazzidelsud87!
- Kontakt:
sreca je napisao/la:sta ste zapeli za tog jesea ko da je ferdinand pa mi nikog lakse nismo dobijali u ove dvije godine kao olimpica i lakse davali golve odbrani u kojoj je on bio komandant . i on ni u kojem slucaju nebi imao zagarantovano mjesto u nasem timu
VOLIM TE Ž E L J O!
AMAR OSIM !
; GLORY , GLORY MANCHASTER UNITED ;
CCCCHHHHICCCHHHHAARRIIIITTTTOOOO !
AMAR OSIM !
; GLORY , GLORY MANCHASTER UNITED ;
CCCCHHHHICCCHHHHAARRIIIITTTTOOOO !
hoce imat sutra trening ? dosta im jedan dan odmora, odma se po sopingu na grbavici hoda 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
u 2 sutra19TM87 je napisao/la:hoce imat sutra trening ? dosta im jedan dan odmora, odma se po sopingu na grbavici hoda
Einigkeit und Recht und Freiheit
Kakav intervju na Tv 1 sa Smajlovicem Misom legendom Zelje.Ko nije gled'o neka veceras pogleda ima snimak vrijedi pogledati.Uvodna spica Tifina Grbavica protiv Borca,a intervju je radjen na stadionu.Novi igraci bi trebali malo pogledati kako se voli klub 

AMAR OSIM!
kalimero je napisao/la:Kakav intervju na Tv 1 sa Smajlovicem Misom legendom Zelje.Ko nije gled'o neka veceras pogleda ima snimak vrijedi pogledati.Uvodna spica Tifina Grbavica protiv Borca,a intervju je radjen na stadionu.Novi igraci bi trebali malo pogledati kako se voli klub
u kolko' ?
FKŽ !
Obicno bude oko 1..TeaM87 je napisao/la:kalimero je napisao/la:Kakav intervju na Tv 1 sa Smajlovicem Misom legendom Zelje.Ko nije gled'o neka veceras pogleda ima snimak vrijedi pogledati.Uvodna spica Tifina Grbavica protiv Borca,a intervju je radjen na stadionu.Novi igraci bi trebali malo pogledati kako se voli klub
u kolko' ?
AMAR OSIM!
sutra 13:10 TREĆE POLUVRIJEME ®TeaM87 je napisao/la:kalimero je napisao/la:Kakav intervju na Tv 1 sa Smajlovicem Misom legendom Zelje.Ko nije gled'o neka veceras pogleda ima snimak vrijedi pogledati.Uvodna spica Tifina Grbavica protiv Borca,a intervju je radjen na stadionu.Novi igraci bi trebali malo pogledati kako se voli klub
u kolko' ?
ali nema para,sve se rastalilo....
hvala na infu...domorocki je napisao/la:u 2 sutra19TM87 je napisao/la:hoce imat sutra trening ? dosta im jedan dan odmora, odma se po sopingu na grbavici hoda
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Raja prica li se ista oko rekonstrukcije Grbavice?
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
-
- Kontakt:
hehe ljubomoru pitara najbolje je opisao dino merlin,a dole onda nije to stvar jala ni ljubomorezeljocity je napisao/la:Raja prica li se ista oko rekonstrukcije Grbavice?

I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Da li se to meni cini ili je Stanceski vec poceo sa vrdanjem na pripremama???
Tako to inace ide kod njega..

Mahir Karić odlazi na probu u Fulham
Piše: A. Kerić
Ponedjeljak, 07.02.11. 09:09.
Mladi veznjak, Mahir Karić u narednim danima će otputovati u London, gdje će boraviti određeno vrijeme na probi u redovima Fulhama.
Karić je bio na probnom radu u Hamburgu sa kojim je igrao jedan turnir na kojem su ga zapazili iz londonskog tima, te mu uputili poziv.
Veznjaku kojem je ugovor sa Željezničarom istekao 15. januara, nisu se svidjeli uslovi koje mu je ponudio njemački klub, te se odlučio zaputiti u London na probu.
Danas bi se trebalo znati više kada će se 18-godišnji Karić otputovati na Otok i koliko će tamo vremena provesti. Za njega je interesovanje pokazao i još jedan bundesligaš, Freiburg.
zar ovaj malac nije potpiso sa nama prosle godine
Piše: A. Kerić
Ponedjeljak, 07.02.11. 09:09.
Mladi veznjak, Mahir Karić u narednim danima će otputovati u London, gdje će boraviti određeno vrijeme na probi u redovima Fulhama.
Karić je bio na probnom radu u Hamburgu sa kojim je igrao jedan turnir na kojem su ga zapazili iz londonskog tima, te mu uputili poziv.
Veznjaku kojem je ugovor sa Željezničarom istekao 15. januara, nisu se svidjeli uslovi koje mu je ponudio njemački klub, te se odlučio zaputiti u London na probu.
Danas bi se trebalo znati više kada će se 18-godišnji Karić otputovati na Otok i koliko će tamo vremena provesti. Za njega je interesovanje pokazao i još jedan bundesligaš, Freiburg.
zar ovaj malac nije potpiso sa nama prosle godine
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
-
- Kontakt:
Doce im Stanceski glave na krajuSrdjanBL je napisao/la:Da li se to meni cini ili je Stanceski vec poceo sa vrdanjem na pripremama???![]()
![]()
Tako to inace ide kod njega..

Melburnski Lesinar
Jeste potpisao ,ali kratak ugovor,koji je istekao...gledao sam ga na treninzima,nista posebno,veznjak,koji sto posto ne moze igrati za nas tim...ako prodje u Londonu,onda imamo veznjake u timu boli glava
,jer ovaj mali nije nista posebno,ali fakat

http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 19 gostiju.