FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Vječna slava i hvala!!
Slaviti ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije!!!!
Slaviti ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije!!!!
Zadnja izmjena: Mamba21, dana/u 14 maj 2022, 14:45, ukupno mijenjano 1 put.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Boban o razgovoru sa Wengerom. Nema potrebe ništa više pričati i pisati, ova rečenica je dovoljna da pokaže šta je Ivica značio ne samo za domaći već i za svjetski fudbal i njegovu historiju.Nakon što je preminuo, razgovarao sam sa Arsenom Wengerom, pozdravio je sve i rekao je da je Osim bio briljantan i da je od njega mnogo naučio, te da će nam mnogo nedostajati.
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije!
mosa lošmi stićko tit-ula!
- MocMahale444
SVI NA GRBAVICU
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Nije bilo ljudi kao sto sam ocekivao na sahrani, s obzirom da sam mislio da ce biti vise hiljada. Na obraz svim navijacima Zeljeznicara koji nisu nasli sat slobodnog vremena za najvecu legendu kluba i naseg grada.
Pocivao u Miru!
Pocivao u Miru!
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
"Slomio" sam se k'o malo dijete na Čizmićevu izvedbu.. počivaj u miru istinska legendo grada, države i svjetskog fudbala.
Grad Sarajevo je pao na još jednom ispitu, nažalost.
Željezničar za život cijeli!
Puno bitnije je da sve proslo kako treba, te da Osim dobije ulicu i stadion da se preimenuje. Ako Osim dobije ulicu u Beogradu, a ne dobije u Sa nekog treba odrobijati.KONTRASVIH je napisao/la: ↑14 maj 2022, 15:11Nije bilo ljudi kao sto sam ocekivao na sahrani, s obzirom da sam mislio da ce biti vise hiljada. Na obraz svim navijacima Zeljeznicara koji nisu nasli sat slobodnog vremena za najvecu legendu kluba i naseg grada.
Pocivao u Miru!
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- NerminFatic
- Kontakt:
Ne pretjeruj, bilo par hiljada ljudi. Ispracaj kakav dolikuje Strausu sa Grbavice.KONTRASVIH je napisao/la: ↑14 maj 2022, 15:11Nije bilo ljudi kao sto sam ocekivao na sahrani, s obzirom da sam mislio da ce biti vise hiljada. Na obraz svim navijacima Zeljeznicara koji nisu nasli sat slobodnog vremena za najvecu legendu kluba i naseg grada.
Pocivao u Miru!
SudoHusika je napisao/la: ↑14 maj 2022, 15:23"Slomio" sam se k'o malo dijete na Čizmićevu izvedbu.. počivaj u miru istinska legendo grada, države i svjetskog fudbala.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Neka ti je vječna slava i hvala.VOLIM TE ŽELJO!
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
Ivice, hvala ti na svemu!
Laka ti zemlja tvoja bosanska!
Laka ti zemlja tvoja bosanska!
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
jeza bukvalno i knedla u grlu je bila u tom momentu bas jos onaj vjetar puše a bilo je fino raje tamanSudoHusika je napisao/la: ↑14 maj 2022, 15:23"Slomio" sam se k'o malo dijete na Čizmićevu izvedbu.. počivaj u miru istinska legendo grada, države i svjetskog fudbala.
U pravu si 100%KONTRASVIH je napisao/la: ↑14 maj 2022, 15:11Nije bilo ljudi kao sto sam ocekivao na sahrani, s obzirom da sam mislio da ce biti vise hiljada. Na obraz svim navijacima Zeljeznicara koji nisu nasli sat slobodnog vremena za najvecu legendu kluba i naseg grada.
Pocivao u Miru!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Sramota, max 1000 ljudi..bitno je da su guzonje zauzeli prve redove i drzali govore, da je neki politicar u pitanju bilo bi 10 000 ljudi. Ovo je najveca sramota u historiji kluba i grada, gdje su danas bili svi zeljovci, gdje grupa da organizuje nesto. Sahrana je puno bitnija stvar od utakmice..nazalost pokazatelj u kojem smjeru ide sve, naravno da najmanje cijenimo svoje, zamislite u Grazu da je bila sahrana..KONTRASVIH je napisao/la: ↑14 maj 2022, 15:11Nije bilo ljudi kao sto sam ocekivao na sahrani, s obzirom da sam mislio da ce biti vise hiljada. Na obraz svim navijacima Zeljeznicara koji nisu nasli sat slobodnog vremena za najvecu legendu kluba i naseg grada.
Pocivao u Miru!
Dragi Ivice, pocivaj u miru! Volimo te..
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Editovao sam post gdje sam napisao i ja da na obraz ide i grupi zasto nisu organzivali dolazak navijaca grupno pa bar ispred groblja do mjesta sahrane sa nekom porukom ili mozda govorom ali sam obrisao post s obzirom da u ponedjeljak organizuju vec nesto.Azzuri je napisao/la: ↑14 maj 2022, 16:15Sramota, max 1000 ljudi..bitno je da su guzonje zauzeli prve redove i drzali govore, da je neki politicar u pitanju bilo bi 10 000 ljudi. Ovo je najveca sramota u historiji kluba i grada, gdje su danas bili svi zeljovci, gdje grupa da organizuje nesto. Sahrana je puno bitnija stvar od utakmice..nazalost pokazatelj u kojem smjeru ide sve, naravno da najmanje cijenimo svoje, zamislite u Grazu da je bila sahrana..KONTRASVIH je napisao/la: ↑14 maj 2022, 15:11Nije bilo ljudi kao sto sam ocekivao na sahrani, s obzirom da sam mislio da ce biti vise hiljada. Na obraz svim navijacima Zeljeznicara koji nisu nasli sat slobodnog vremena za najvecu legendu kluba i naseg grada.
Pocivao u Miru!
Dragi Ivice, pocivaj u miru! Volimo te..
Ali nevjerovatno da na dan pokopa najvece nase legende niko nije dolazio u ime grupe koliko sam mogao bar ja primjetiti. Pa to je strasno, jezivo, nedopustivo. Pored mene ljudi iz Beograda, Austrije, Japana a nasih ljudi bilo kao prosjecno popunjen sjever na Grbavici. Da ne crnjacimo i ne kritikujemo previse, sve je proslo i zavrseno nema smisla puno pricati o ovome.
IVICA OSIM!
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ovo je samo dokaz mentalnog sklopa našeg naroda.
Ko ode na jug u Pon neka ga je stid zbog ove sramote,pa neka urlaju sami.
Ko ode na jug u Pon neka ga je stid zbog ove sramote,pa neka urlaju sami.
U cast naseg Ivice Osima mislim da bi trebalo razmisliti o turniru nazvanom po njemu, turnir u pripremnom periodu dobro bi dosle te utakmice kao priprema, a i da se obiljezi njegovo veliko ime. Ekipe u kojima je ostavio trag pozvati kao ucesnike, napravio bi se lijep dogadjaj.
Ali prije svega treba dobiti ulicu u Sarajevu.
Pocivaj u miru Ivice.
Jednom Zeljeznicar, uvijek Zeljeznicar.
Ali prije svega treba dobiti ulicu u Sarajevu.
Pocivaj u miru Ivice.
Jednom Zeljeznicar, uvijek Zeljeznicar.
Došao je ko je trebao doći. Ko nije i ne mora...
Ne pamtim da se na jednom mjestu skupilo više veličina, autoriteta iz svake oblasti.
Krajnje dostojanstven ispraćaj.
Baš kako je to i naš Babo zaslužio.
Ne pamtim da se na jednom mjestu skupilo više veličina, autoriteta iz svake oblasti.
Krajnje dostojanstven ispraćaj.
Baš kako je to i naš Babo zaslužio.