Kako je bivsi ako su Hasan i Kahn izjavili da ostaje do kraja ugovora u bayernu?
FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
- HuseinKapetan9
Re: FC Bayern München
Patrice Evra is the player with the most UEFA Champions League final losses- 4.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.
Nekako mi sve ovo lici na situaciju sa Thiagom. Vjerujem da ce ga pustiti za onu cifru o kojoj se pise 35-40M i nece zadrzavati igraca protiv njegove volje.
Vjerovatno je i uprava to poprilicno isprovocirala i kockala se u nadi da ce doci Halland, sad su izgubili i jednog i drugog.
Nemam nista protiv prodaje, ipak je i Lewa na zalasku karijere, i ove jos godine se mogu fine pare uzet za njega, ali ostaje onda problem koga dovesti. Imam neki osjecaj da bi se mogli odluciti za Lukakua. Imaju neki fetis na ozivljavanje tih poluzvijezda, a i Chelsea bi ga se mogao zeliti rijesiti pa ga dati po nekom popustu.
Naravno postoji i opcija da svejedno zadrze Lewu i narednu sezonu, pa pokusaju opet ispregovarati neki kraci ugovor.
Vjerovatno je i uprava to poprilicno isprovocirala i kockala se u nadi da ce doci Halland, sad su izgubili i jednog i drugog.
Nemam nista protiv prodaje, ipak je i Lewa na zalasku karijere, i ove jos godine se mogu fine pare uzet za njega, ali ostaje onda problem koga dovesti. Imam neki osjecaj da bi se mogli odluciti za Lukakua. Imaju neki fetis na ozivljavanje tih poluzvijezda, a i Chelsea bi ga se mogao zeliti rijesiti pa ga dati po nekom popustu.
Naravno postoji i opcija da svejedno zadrze Lewu i narednu sezonu, pa pokusaju opet ispregovarati neki kraci ugovor.
- HuseinKapetan9
I sta ce nam znaciti tih 30 miliona kad ce nam glavni napadac biti Choupo Moting ili neki poluigrac poput Halera
Znaju Hasan i Kahn zasto su rekli da Lewa ostaje jos jednu sezonu, zato sto nema realnih ili dostupnih zamjena na trzistu

Znaju Hasan i Kahn zasto su rekli da Lewa ostaje jos jednu sezonu, zato sto nema realnih ili dostupnih zamjena na trzistu
Ne znam sta ce znaciti, znam samo da je Bayern uvijek bio gospodski klub, i sa svojim legendama se odnosio sa postovanjem, a Lewa spada u tu kategoriju.
Vjerujem da je zelja igraca za odlaskom (ovog ljeta) kljucna, i da ce se pokusati naci nacin u kojem ce svi biti koliko toliko zadovoljni. Ako to ne uspiju Lewa ce ostati i naredne sezone, tako je otprilike i on sam danas izjavio.
Vjerujem da je zelja igraca za odlaskom (ovog ljeta) kljucna, i da ce se pokusati naci nacin u kojem ce svi biti koliko toliko zadovoljni. Ako to ne uspiju Lewa ce ostati i naredne sezone, tako je otprilike i on sam danas izjavio.
Čupo i Saša mogu iznijeti sljedeću sezonu, ionako nema velikih očekivanja nakon zadnje 2 sezone.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nece je biti ni naredne sezone a mozda ni za deset godina.HuseinKapetan9 je napisao/la: ↑14 maj 2022, 23:12Znaju Hasan i Kahn zasto su rekli da Lewa ostaje jos jednu sezonu, zato sto nema realnih ili dostupnih zamjena na trzistu
Moramo se poceti navikavati na odlazak Lewe, isto kao sto smo se navikli na odlazak Robbena i Riberya, pa sutra Neuera, Mullera itd.
Svaki igrac ima svoju zamjenu, mozda ne dostojnu ali je ipak zamjena koja ce dati svoj doprinos.
Barca je imala Mesija, Real Ronalda, United Van Nistelrooya, Chelsea Drogbu i svi su se oni navikli na nekoga drugog.
Ko god da bude zamjena za Lewu, nece sigurno postici broj golova koji ovaj postize ali to vrlo moguce nece niko uraditi ni u narednih mnogo godina pa cak ni Lewa mozda naredne sezone no svaki sistem ima svoju drugu stranu pa ce u nasem slucaju dosta golova biti rasporedjeno na ostale igrace.
Danas nisam uspio odgledati posljednje kolo ali sam vidio da je Stanisic postigao svoj prvijenac sto mu moze dati ogromna krila u narednoj sezoni iako ga vjerovatno ceka posudba.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- farinelli123
- Kontakt:
Bez Lewe da imamo 2 špica B klase ili jednog B i jednog mladog (U21) sa velikim potencijalom da bude A klasa - to je ok kompenzacija, pod uslovom da se dovede vrhunski veznjak poput De Jonga (irealno); Da u nekoj ludoj razmeni Lewa - Roca (da zaboravi Espanyol) i doplata a ovamo Holanđanin.
Negde se pominjao i Gabriel Jesus (ok igrač) i neki klinac sto može 10-15 da zabije u ligi i 3-4 u Lp i puna kapa. Ali ne Saša Kalajdžić. Jovic može da bude izmena, pošto mu paše nemacki fudbal.
Lukaku nije los, on bi glat dao 30 komada u ligi, jak je, u prajmu je, ne znam kakav mu je work rate i kretnja za ovo sto bi Nagelsman možda igrao.
Nadam se da je Mane novinarska patka.
Najbitnije je dovesti pravog veznjaka.
Negde se pominjao i Gabriel Jesus (ok igrač) i neki klinac sto može 10-15 da zabije u ligi i 3-4 u Lp i puna kapa. Ali ne Saša Kalajdžić. Jovic može da bude izmena, pošto mu paše nemacki fudbal.
Lukaku nije los, on bi glat dao 30 komada u ligi, jak je, u prajmu je, ne znam kakav mu je work rate i kretnja za ovo sto bi Nagelsman možda igrao.
Nadam se da je Mane novinarska patka.
Najbitnije je dovesti pravog veznjaka.
•
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bayern ima vec jednog igraca koji je potencijalno starter u vecini ekipa a ima skoro pa dvadesetak golova i preko 10 asistencija u Belgijskoj ligi.
Mlad igrac, kapiten mlade reprezentacije, dobar tehnicar, mana je brzina ali ni Lewa nije Bog zna nesto brz...
Negdje sam pročitao da ce ga navodno ostaviti u ekipi naredne sezone iako se ranije pisalo o prodaji za 10 miliona.
Momentalno nije idealna zamjena za Lewu ali ako poredimo sa Kalajdzicem, nista nije losiji, naprotiv meni momak izgleda dosta kvalitetnije.
Slazem se sa farinelijem, dobar vezni je bas potreban a pod tim mislim na igraca koji je dobar na lopti tipa Thiago.
De Jong se stalno spominje ali mislim da je to tesko ostvariva misija.
Ne znam sta se desava sa Aouarom iz Lyona, dokle je taj momak dosao, njemu je naredna sezona ako se ne varam zadnja po starom ugovoru.
Mlad igrac, kapiten mlade reprezentacije, dobar tehnicar, mana je brzina ali ni Lewa nije Bog zna nesto brz...
Negdje sam pročitao da ce ga navodno ostaviti u ekipi naredne sezone iako se ranije pisalo o prodaji za 10 miliona.
Momentalno nije idealna zamjena za Lewu ali ako poredimo sa Kalajdzicem, nista nije losiji, naprotiv meni momak izgleda dosta kvalitetnije.
Slazem se sa farinelijem, dobar vezni je bas potreban a pod tim mislim na igraca koji je dobar na lopti tipa Thiago.
De Jong se stalno spominje ali mislim da je to tesko ostvariva misija.
Ne znam sta se desava sa Aouarom iz Lyona, dokle je taj momak dosao, njemu je naredna sezona ako se ne varam zadnja po starom ugovoru.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ovi sto pisu za veznjaka, koga bi taj potencijalni starter izbacio uz prvih 11? I Goretzka i Kimmich su produzili ugovore, i imaju premasnu platu da bi sjedili na klupi. Muller takodjer produzio, a vjerujem da je Musiala u planovima da ga zamijeni i da ce na toj poziciji dijeliti minutazu dogodine.
Po imenima koja se povezuju, oni vise pokusavaju da popune roster veznjaka za klupe, nego sto planiraju traziti zamjene ovoj trojici.
Za Zirkzea se slazem, bolje njega vratiti s posudbe nego ganjati nekog zamjenskog napadaca.
Po imenima koja se povezuju, oni vise pokusavaju da popune roster veznjaka za klupe, nego sto planiraju traziti zamjene ovoj trojici.
Za Zirkzea se slazem, bolje njega vratiti s posudbe nego ganjati nekog zamjenskog napadaca.
- Omerbavarac
- Kontakt:
A tu su i suzne oci.
- farinelli123
- Kontakt:
Da se ne ponavljam, to i jeste problem, dzabe jak ugovor ako igraš kao baba. Ne pružaš ništa. Mislim ceo tim igra na silu. Ponudiću predlog - Goretzka da bude (polu)špic. Kad je Švajnštajger postao pivot sa 25-6 godina (čamio na boku dok van Gaal nije skontao); onda i Goretzka moze. Ojačao je, može da sa izvlači i odlaže lopte, skače. Postaće i finišer dobar vremenom. Lewa do pre par godina bio očajan konverter šansi, svaki 4 zicer šut bio gol, pa vidi ga sad. Poređenja radi Fabinho iz Liverpula nije Bog zna kakav na lopti, ali tamo se zna struktura, ljudi igraju bez gledanja, zna se kad, na koju stranu i koliko brzo ko treba da potrči. Možda sam prestrog prema Leonu, ali on nikad nije bio materijal za Bajern.
•
-
- Kontakt:
Oni i dalje razglabaju o igračima
. Taman da sastaviš dream team, Nagelsmann će od njega napraviti prosjek. Kao što je napravio i od 90% igrača.

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
O treneru se u ovom trenutku ne pise jer je jasno da ostaje tu i dogodine a mozda i duze. Tu se nema sta pisati sta god mi zeljeli. A ne mislim prestat pratit Bayerna samo zato sto je Nagelsmann trener, cak bih rekao da mu treba dati sansu jos jednu sezonu.
Tako ce i uprava uraditi ako su pametni, pruziti mu podrsku i stati iza njega, znali su i oni da ce ovaj biti drugaciji profil trenera od prethodnika, pa ako ni onda ne ide, vidjeti sta i kako dalje.
Goretzka poluspic, ne kazem da ne moze bit, ali je meni Musiala puno vise stvoren za te pozicije. Zna zabit, zna s loptom, nema brzine za krila, a nema fizikalije za klasicnog veznjaka.
Ne bismo trebali izmisljat pozicije igracima naustrb nekih drugih, dobijes na mostu izgubis na cupriji.
Tako ce i uprava uraditi ako su pametni, pruziti mu podrsku i stati iza njega, znali su i oni da ce ovaj biti drugaciji profil trenera od prethodnika, pa ako ni onda ne ide, vidjeti sta i kako dalje.
Goretzka poluspic, ne kazem da ne moze bit, ali je meni Musiala puno vise stvoren za te pozicije. Zna zabit, zna s loptom, nema brzine za krila, a nema fizikalije za klasicnog veznjaka.
Ne bismo trebali izmisljat pozicije igracima naustrb nekih drugih, dobijes na mostu izgubis na cupriji.
-
- Kontakt:
Ma sve 5. Samo ne očekujte puno i ako se dovedu igrači. Situacija je složenija od toga.
I am not yet born; O hear me.
Ja mislim da je neupitno da Đulijan ostaje trener i iduće sezone, a isto tako i Lewat prvi napadač. Kao što se zna da će Müller i Neuer igrati još dvije sezone i da ih niko neće izbacit sa njihovih pozicija. To su okviri unutar kojih se mogu slagat kombinacije, kakve već god one bile.
Ono što je upitno je dokle će Brazzo ostat manager, odnosno hoće li on još odradit ovaj ljetni prijelazni rok. Možda odradi samo tehnički dio, po uputama rukovodstva kluba.
Ono što je upitno je dokle će Brazzo ostat manager, odnosno hoće li on još odradit ovaj ljetni prijelazni rok. Možda odradi samo tehnički dio, po uputama rukovodstva kluba.
- HuseinKapetan9
I to sve ne znaci da trebamo pustiti najboljeg igraca ekipe za mizernih 30-35 milionaOmerbavarac je napisao/la: ↑15 maj 2022, 00:10Nece je biti ni naredne sezone a mozda ni za deset godina.HuseinKapetan9 je napisao/la: ↑14 maj 2022, 23:12Znaju Hasan i Kahn zasto su rekli da Lewa ostaje jos jednu sezonu, zato sto nema realnih ili dostupnih zamjena na trzistu
Moramo se poceti navikavati na odlazak Lewe, isto kao sto smo se navikli na odlazak Robbena i Riberya, pa sutra Neuera, Mullera itd.
Svaki igrac ima svoju zamjenu, mozda ne dostojnu ali je ipak zamjena koja ce dati svoj doprinos.
Barca je imala Mesija, Real Ronalda, United Van Nistelrooya, Chelsea Drogbu i svi su se oni navikli na nekoga drugog.
Ko god da bude zamjena za Lewu, nece sigurno postici broj golova koji ovaj postize ali to vrlo moguce nece niko uraditi ni u narednih mnogo godina pa cak ni Lewa mozda naredne sezone no svaki sistem ima svoju drugu stranu pa ce u nasem slucaju dosta golova biti rasporedjeno na ostale igrace.
Danas nisam uspio odgledati posljednje kolo ali sam vidio da je Stanisic postigao svoj prvijenac sto mu moze dati ogromna krila u narednoj sezoni iako ga vjerovatno ceka posudba.
Gospodin Al Khellaifi je pokazao kako se stvari rade kad je odbio 200 miliona za mbapea proslo ljeto,pokazao da se najbolji igrac ekipe ne prodaje ni za kakvu cijenu
To se naravno pokazalo kao odlicna odluka,40 golova 20 asistencija mbapea ove sezone
- HuseinKapetan9
Sigurno jos duze,opcije su slabe na trzistu
A Nagelsman ima ugovor do 2026
Razumijem o cemu pises, ali ce ocekivanja biti ista kao i prethodnih godina. BL i kup ce biti imperativ, tu cemo i narednih xy godina biti favoriti.Bundesliga je napisao/la: ↑15 maj 2022, 12:09Ma sve 5. Samo ne očekujte puno i ako se dovedu igrači. Situacija je složenija od toga.
Liga prvaka je ono gdje zelimo biti kompetitivni, i mislim da cemo koliko toliko i biti. Nikad mi necemo izdvajati novce kao englezi, niti biti privlacni igracima kao Real ili Barca, ali evo i takvi smo uzeli 2 LP u 10 god. Za osvajanje naredne godine/a se mora puno toga poklopiti, ali nas proslost uci da smo i sa slabijim rosterom igrali finala, tako da....Bitno je da je hemija prava, a to je ono sto nam trenutno nedostaje.
Nagelsmann ima jos tacno 1 godinu da ovo popravi ali zasad mirise na obicnu prevaru koja previse prica.
Nece mu Bayern oprostiti jos jednu ovakvu sezonu, nema sanse.
Jos uvijek ne mogu da vjerujem da nisu doveli Tuchela kad je bio slobodan. To je jedan od najvecih promasaja u istoriji FCBa.
Nece mu Bayern oprostiti jos jednu ovakvu sezonu, nema sanse.
Jos uvijek ne mogu da vjerujem da nisu doveli Tuchela kad je bio slobodan. To je jedan od najvecih promasaja u istoriji FCBa.
Lewu su trebali prodati za 40 mil i toliko doplatiti za onog iz benfice, s znatno nizom platom od Lewe bi opet bolje prosli. Sledece sezone cwmo izgubiti i Lewata i tih 40 mil. I opet ostaje pitanje novog napadaca. Za Nagelsmana se slazem, svakog igraca je ucinio losijim sem Lewata.
Nur der FCB
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.