Nemam pojma kako ću gledati ovu utakmicu i hoću li uopšte, baš nervoza level beskonačno. Pa i na sve to pratiti rezultat Intera, neću ni to gledati ni provjeravati dok ne završe.
I još valja u istoj neizvjesnosti preživjeti narednih sedam dana.
Ej, kad bi bar nekako dobili, a Inter kiksnuo, da odmah zaključimo tu priču danas.
Samo da ne bude obrnuto.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
Navodno Bennacer nije uopste u protokolu utakmice a Krunic ce igrati od prve minute.
Moguće, ja pročitah na Gazzetti ovo gore što sam napisao, a inače nisam viđao tokom sedmice predikcije za prvih 11 iako obično bude takvih informacija.
Samo sam negdje sredinom sedmice pročitao kao da bi Rebić mogao uletiti umjesto Girouda jer je Žirokopter umoran.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Barem bod, čisto da se u zadnjem kolu protiv rasterećenog Sassuola napadne titula, najgori scenarij naravno poraz i pobjeda Intera, ali ne želim ni da mislim o tome.
Najgore od svega što i Atalanti ovaj meč nešto znači, ali ipak motiv i sve ostalo na strani nas. Sretno, nadajmo se najboljem.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Ihh ja sam na odmoru u turskoj i problem za gledati tekmu je veliki, stremovi zabranjeni skoro svi, a u hotelu net nije dovoljno dobar za pokrenuti neke strimove, bice mi bas frka
yebeno pa ajde, nadam se pobjedi da malo dodjemo sebi
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Jesam brate obaveze posao,zena, djeca pa manje pisem
Nedaj se i navrati cesce