pa eto 6 onda , mada onaj zadni od tri suta nije isao u okvir, kako god luda utakmica u kojoj je bolji pobjedio
ma sta se vi bolji..necete ni peti zavrsitii..doci cete vi u kupu..jos malo..brojat ces komade u rimu..mi cemo bar kup osvojit.a vi nista
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
pa eto 6 onda , mada onaj zadni od tri suta nije isao u okvir, kako god luda utakmica u kojoj je bolji pobjedio
Oduzmi i taj jedan što si slagao, jer nije išao u okvir.Admir_Sa je napisao/la:cega ba 5, eto odma si slagaopazzoetoogol je napisao/la:sutevi na gol 18 - 5![]()
tu sva prica zavrsava
tri shuta kad je onaj sreco odbranio, + tri gola= 6 shuteva
da ne brojim dalje....
Inter sigurno nije bolji,samo ga je veceras usralo ono pravo do koljena...!!!!pazzoetoogol je napisao/la:pa eto 6 onda, mada onaj zadni od tri suta nije isao u okvir, kako god luda utakmica u kojoj je bolji pobjedio
Ocnom se javi hitnosuntu jeu je napisao/la:Oduzmi i taj jedan što si slagao, jer nije išao u okvir.Admir_Sa je napisao/la:cega ba 5, eto odma si slagaopazzoetoogol je napisao/la:sutevi na gol 18 - 5![]()
tu sva prica zavrsava
tri shuta kad je onaj sreco odbranio, + tri gola= 6 shuteva
da ne brojim dalje....
http://www.diretta.it/detail/soccer.php ... 3600&tab=1

Nema to veze šta ko zaslužuje tu je signorina direktorica i ona će to procjeniti,neću ulaziti da li su njih dvoje imali seksualni odnos,ali kako sam čuo ona obožava orgije!Admir_Sa je napisao/la:Mexes zasluzuje i vishe od 5mil godisnje
Chivu znatno manje prgaviji..... Pa ovo je fantazija!!! Ok, Mexes se cesto iznervira (pogotovo kad gubimo) bez razloga, ali nikad ga nisam vidio kako hinjski sledja udara protivnicke igrace ili ih gazi dok su na zemlji... Za te stvari "zingaro" Chivu je bog....melanholicar je napisao/la:Nema to veze šta ko zaslužuje tu je signorina direktorica i ona će to procjeniti,neću ulaziti da li su njih dvoje imali seksualni odnos,ali kako sam čuo ona obožava orgije!Admir_Sa je napisao/la:Mexes zasluzuje i vishe od 5mil godisnje
Sam Mexes je prosječan fudbaler kada je odbrana u pitanju u Italiji,Chivu je po mom mišljenju dosta bolji,plus znatno manje prgaviji.