AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

forzaaaaromaaa
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la forzaaaaromaaa » 06 feb 2011, 23:03

pa eto 6 onda , mada onaj zadni od tri suta nije isao u okvir, kako god luda utakmica u kojoj je bolji pobjedio

ma sta se vi bolji..necete ni peti zavrsitii..doci cete vi u kupu..jos malo..brojat ces komade u rimu..mi cemo bar kup osvojit.a vi nista

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 06 feb 2011, 23:03

Admir_Sa je napisao/la:
pazzoetoogol je napisao/la:sutevi na gol 18 - 5 :roll:

tu sva prica zavrsava
cega ba 5, eto odma si slagao

tri shuta kad je onaj sreco odbranio, + tri gola= 6 shuteva

da ne brojim dalje....
Oduzmi i taj jedan što si slagao, jer nije išao u okvir.

http://www.diretta.it/detail/soccer.php ... 3600&tab=1

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 06 feb 2011, 23:05

pazzoetoogol je napisao/la:pa eto 6 onda :lol: , mada onaj zadni od tri suta nije isao u okvir, kako god luda utakmica u kojoj je bolji pobjedio ;)
Inter sigurno nije bolji,samo ga je veceras usralo ono pravo do koljena...!!!!

Odlicna borba,da smo se ovako zalagali i protiv ostalih sad bi sigurno bili 1-2 buda sa Milanom na prvom mjestu..ovako ako se ne varam 7 mjesto smo....!!!

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 06 feb 2011, 23:07

steta je kad se Interu zabije 3 komada u Milanu i izgubi...dobro ste igrali,al realno ste zasluzili poraz. svaka cast na igri sa igracem manje...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 06 feb 2011, 23:16

suntu jeu je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:
pazzoetoogol je napisao/la:sutevi na gol 18 - 5 :roll:

tu sva prica zavrsava
cega ba 5, eto odma si slagao

tri shuta kad je onaj sreco odbranio, + tri gola= 6 shuteva

da ne brojim dalje....
Oduzmi i taj jedan što si slagao, jer nije išao u okvir.

http://www.diretta.it/detail/soccer.php ... 3600&tab=1
Ocnom se javi hitno :roll:
nema potpisa

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 06 feb 2011, 23:25

Ti si spomenuo 6 šuteva, a ja sam ti linkao da ih je bilo svega 5. Dakle, ostaje vrlo ''dvojbeno'' ko bi trebao ići k liječniku ovdje. :lol:

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 06 feb 2011, 23:32

ovako cu probati

tri gola=tri shuta u okvir gola

ovo ti je valjda jasno?

Prvi shut Meneza, parada golmana

Odbija se lopta, Borielo glavom po sred gola, golman brani

Dolazi do Meneza sa strane, hvata poluvolej, golman na desnoj strani gola, pogadja ga po sred lijevog stopala, nije isla u gol???

Ne vjeruj tim statistikama, vjeruj sebi
nema potpisa

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 06 feb 2011, 23:35

A evo ti i dokaz

[youtube][/youtube]

Znaci sutra odma u Vrazovu ocnom, imam ja vezu pa da ne cekas red, javi se
nema potpisa

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 06 feb 2011, 23:40

Ne znaju oni da je statistika k urva slika slika

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 07 feb 2011, 07:20

nevjerovatno je kakvo razmisljanje ima burdisso (i mexes naravno), igrac sam pred golmanom - zna da ne moze uzet loptu i da je faul jedini nacin da sprijeci sut al' ako napravi faul crveni dobija i on opet uklizava :D
lud je lik nicolas.

sto se tice utakmice, nakon prespavane noci poprilicno sam smiren i odlucan da se ne nerviram jer ovu sezonu sam davno otpisao i cekam ljeto, nove vlasnike, par pojacanja, produzenja ugovora i tako te normalne stvari koje mi ocima nismo vidjeli vec par godina :mrgreen:

p.s. burdisso i mexes suspendovani za napoli, da li to znaci da . . ne mogu to ni napisat . . . loria igra :o
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 08 feb 2011, 02:31

Roma ulozila zalbu da se smanji kazna Mexesu....!!!

Jedan trac-mozda i nece biti samo trac.jer kad je upitanju City sve je moguce...Man.City,prema glasinama spreman ponuditi 20mil€ za Meneza...Kao Mancinijeva je zelja Menez....!!!

Burdiso kaznjen jednom utakmicom ne igranja...!!!!

vecchie maniere
Kontakt:

Post Postao/la vecchie maniere » 09 feb 2011, 10:16

A u Francuskoj se prica kako ce Mexes renovirati ugovor samo ako mu se dadnu 5mil godisnje....
FORTIS CADERE CEDERE NON POTEST
NO ALLA TESSERA DEL TIFOSO

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 09 feb 2011, 14:48

Adriano otisao u Brazil, kako se pise, zbog privatnih problema

nikad necu prezaliti Adriana, najdrazi moj igrac ikada, sta je sve mogao napraviti u karijeri i kakav je potencijal bio

L'Imperatore !!
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 09 feb 2011, 17:38

jedan od onih o kojima ce se pricat sa 'sta je mogao a nije uradio', bok uz bok sa recobom i slicnima (nazalost).
evo ovih dana je otisao u brazil da lijeci povredu i ostao bez vozacke jer su ga zaustavili pijanog za volanom :D mislim da je on svoje odsluzio u romi i da se na ljeto, gotovo pa sigurno, vraca u brazil.

sto se tice mexesa i te sapunice oko ugovora mislim da je tu sve manje-vise poznato jer klub sebi nece dozvolit da takav igrac ode besplatno a da su ga thjeli prodat vec bi to uradili tako da je potpis neminovnost. naravno, agent sada pokusava izvuc sto vise novca a kad imamo na umu baptistu, adriana i njihove plate onda je ova suma i vise nego logicna :roll:
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 09 feb 2011, 17:43

Mexes zasluzuje i vishe od 5mil godisnje
nema potpisa

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 09 feb 2011, 17:45

Admir_Sa je napisao/la:Mexes zasluzuje i vishe od 5mil godisnje
Nema to veze šta ko zaslužuje tu je signorina direktorica i ona će to procjeniti,neću ulaziti da li su njih dvoje imali seksualni odnos,ali kako sam čuo ona obožava orgije!
Sam Mexes je prosječan fudbaler kada je odbrana u pitanju u Italiji,Chivu je po mom mišljenju dosta bolji,plus znatno manje prgaviji.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 09 feb 2011, 17:47

bojao sam se ovog trenutka kad ce melanholija doc do ove teme :lol:

vecchie maniere
Kontakt:

Post Postao/la vecchie maniere » 10 feb 2011, 11:00

melanholicar je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:Mexes zasluzuje i vishe od 5mil godisnje
Nema to veze šta ko zaslužuje tu je signorina direktorica i ona će to procjeniti,neću ulaziti da li su njih dvoje imali seksualni odnos,ali kako sam čuo ona obožava orgije!
Sam Mexes je prosječan fudbaler kada je odbrana u pitanju u Italiji,Chivu je po mom mišljenju dosta bolji,plus znatno manje prgaviji.
Chivu znatno manje prgaviji..... Pa ovo je fantazija!!! Ok, Mexes se cesto iznervira (pogotovo kad gubimo) bez razloga, ali nikad ga nisam vidio kako hinjski sledja udara protivnicke igrace ili ih gazi dok su na zemlji... Za te stvari "zingaro" Chivu je bog....
FORTIS CADERE CEDERE NON POTEST
NO ALLA TESSERA DEL TIFOSO

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 10 feb 2011, 11:36

Ok vidio si Chivuov seljački potez nedavno i na osnovu toga eto on ispade veći prgavac od navedenog Mexesa,al činjenica je da je Mexes zaradio daleko veći broj crvenih kartona u karijeri i što je još bitnije ako već negdje postoji ta statistika Serie A u prethodnih 7-8 godina po broju načinjenih prekršaja.....
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 10 feb 2011, 12:18

sinoc menez demonstrirao malu skolu fudbala protiv brazila i asistirao za jedini gol a mexes ustopao pata i zapravo cijeli napad brazila - dovoljno za novi ugovor! de rossi je protiv njemacke uz buffona i rossija bio najbolje ocjenjen talijanski igrac te statisticki najkorisniji veznjak na terenu sa najvecim brojem tacnih pasova (segment igre sa kojim se mucio u zadnje vrijeme) a borriello je sasvim pristojnu ulogu odigrao iako je promasio odlicnu priliku tj ona zivotinja od neuera mu odbranila :D evo citam i da je burdisso bio najbolje ocjenjen igrac u argentinskoj odbrani (7) i odradio je golem dio posla protiv uvijek nezgodnog portugalskog napada . . . aferim.

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Biscione, Google Adsense [Bot], Proximic, Riziko i 16 gostiju.