A eto bas imamo jaku okosnicu ekipe pa cemo žaliti neke od njih
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Kad i ako odu Sabanovic,Pidro,Dal,Djokanovic to je samo bonus bez da cemo osjetiti,sretan im put i sve najboljeElCartel11 je napisao/la: ↑15 maj 2022, 15:14A eto bas imamo jaku okosnicu ekipe pa cemo žaliti neke od njih![]()
Odlazak pidre,Šabanovića i Andreja je malo previše. Ako mislimo da ćemo se riješiti Ahme , Hebibovica,bagarica,Krstea
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Za nas klub bez veze igraci zato idu u puno bolje lige.
jeb.. Djokanovic ima Sercerovic i Palic 
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Pidro je dugo vremena bio na radaru neki klubova,Amerika se ne odbija.Sabanovic za 3 mjeseca puni 23 godine.Krajnje mu je vrijeme da ide,a da mi mozemo nesto zaraditi.Djokanovic sto vise ostane ovdje manje ce napredovati.Mozemo uzeti bas finu cifru za Andreja,21 godina,2 poziva u repku(+ nastupao za sve mladje selekcija od u15 do u21),10 nastupa u Evropi,i 100 nastupa za prvi tim za nepune 3 godine.Uz to vec dugo dugo vremena je najskuplji igrac lige.Ispod 700k€ uopste ne treba pricati
Dalu je jos rano za nesto vise od nase lige.Hvala ovoj trojici i sretno im.Ima novi koji nadolaze.
Dalu je jos rano za nesto vise od nase lige.Hvala ovoj trojici i sretno im.Ima novi koji nadolaze.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Pa Pidro ce ostati jos pola godine vjerovatno,u Americi liga pocinje tek u martu iduce godine ,nece toliku pauzu praviti
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
On ce tamo igrati za drugi tim koji igra u 3 ligi. tamo ce igrati i ona 3 igraca koja dolaze iz Bundeslige.
Samo ne znam u koju ligu moze varesanovic jer fizicki ne moze parirati ni u nasoj ligi (tehnicki je galaksijama ispred nase lige)
Do smrti odani!
-
Ahmoveliki
- Kontakt:
NajvecaRadosti je napisao/la: ↑15 maj 2022, 15:44Pidro je dugo vremena bio na radaru neki klubova,Amerika se ne odbija.Sabanovic za 3 mjeseca puni 23 godine.Krajnje mu je vrijeme da ide,a da mi mozemo nesto zaraditi.Djokanovic sto vise ostane ovdje manje ce napredovati.Mozemo uzeti bas finu cifru za Andreja,21 godina,2 poziva u repku(+ nastupao za sve mladje selekcija od u15 do u21),10 nastupa u Evropi,i 100 nastupa za prvi tim za nepune 3 godine.Uz to vec dugo dugo vremena je najskuplji igrac lige.Ispod 700k€ uopste ne treba pricati
Ja mislim da Saban ide u Francusku ili nesto tako.Bar imam neku tako infoNajvecaRadosti je napisao/la: ↑15 maj 2022, 15:44Pidro je dugo vremena bio na radaru neki klubova,Amerika se ne odbija.Sabanovic za 3 mjeseca puni 23 godine.Krajnje mu je vrijeme da ide,a da mi mozemo nesto zaraditi.Djokanovic sto vise ostane ovdje manje ce napredovati.Mozemo uzeti bas finu cifru za Andreja,21 godina,2 poziva u repku(+ nastupao za sve mladje selekcija od u15 do u21),10 nastupa u Evropi,i 100 nastupa za prvi tim za nepune 3 godine.Uz to vec dugo dugo vremena je najskuplji igrac lige.Ispod 700k€ uopste ne treba pricati
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Ko je uspio utrpati ove amatere za bilo kakve novce, taj je genije...
Gledamo mi fudbal godinama.
Gledamo mi fudbal godinama.
Kazu da nas sudija dosta jeb. na u19 utakmicu protiv Zvijezde 09. proslo kolo izgubili 7-1 i sada igraju za Borac da bude oni sampion.
Hadžiosmanović Ismar je danas nas trener.
Hadžiosmanović Ismar je danas nas trener.
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
A šta ti ovi boldirani nude? Sve i jednog igraca se treba rijesiti ako to znaci da cemo nesto konkretno uraditi sljedece sezone a ne ove cetvorice koji apsolutno nista ne nude.
Borac dobio Zrinjski 3-1 ako mi ne dobijemo Zvijedzu onda je kraj za nas.
-
obrijanopile
- Kontakt:
Ako Šabanović ide u Anger može i Hebibović barem u Monaco
Nema smisla da rezervni bek ostvari bolji transfer..
Nema smisla da rezervni bek ostvari bolji transfer..
- f0rest1946
- Kontakt:
0-0 za kraj to je to u vezi titule.
onaj koje odlucio da ovaj lik bude trener a ne Admir treba da dobije odkaz.
onaj koje odlucio da ovaj lik bude trener a ne Admir treba da dobije odkaz.
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Kako je kraj za nas, ako teoretski pobjedom nad Borcem u direktnom duelu u posljednjem kolu možemo uzeti prvo mjesto?
Drugo, Borac je svakako sve naštimao, zaklali su Zrinjski na istom ovom gostovanju, apsolutno nije iznenađujuće da su zaklali i nas.
I još jedna stvar, dragi Zukanoviću, ne lupaj o stvarima o kojima nemaš pojma živ bio.
Drugo, Borac je svakako sve naštimao, zaklali su Zrinjski na istom ovom gostovanju, apsolutno nije iznenađujuće da su zaklali i nas.
I još jedna stvar, dragi Zukanoviću, ne lupaj o stvarima o kojima nemaš pojma živ bio.
Trenutno korisnika/ca: aezakmi, boki86, nedimmmm1337, Oerde i 21 gost.