FC Barcelona
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
gledam ovog u sredini (mislio sam da je to lewa, tek sad sam ga skontao desno) i kontam o cemu se radi lol
https://****.com - [url=https://****.com/girl/marie-26.html]Marie[/url] [url=https://****.com/girl/luminatria-29.html]Luminatria[/url] [url=https://****.com/girl/alt-barbie-22.html]Alt Barbie[/url] [url=https://****.com/girl/dovia-129.html]Dovia[/url] [url=https://****.com/girl/ali-cruz-32.html]Ali Cruz[/url] - No Selfie - Anonymous Casual Dating - [url=https://****.com] Local Live Chat Dating [/url]
- HuseinKapetan9
Patrice Evra is the player with the most UEFA Champions League final losses- 4.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.
P covjek je zadnjih 15 sezona u TOP 3 igraca svijeta - mislis li ti da to moze neko ko nije profesionalac i ko ne vodi racuna o sebi???MoodyHank je napisao/la: ↑15 maj 2022, 09:46Messi kao primjer profesionalca koji vodi računa o sebi, koje li droge Xavi koristi?Felixians4 je napisao/la: ↑14 maj 2022, 18:33Barça manager Xavi on Lewandowski deal: “When it comes to signing, age doesn't concern me… we signed Dani Alves when he was 38!”.#FCB
“Players take care of themselves, they're more professional. Alves, Ibrahimović, Modrić, Cristiano or Messi are examples”.
Dovođenjem Robija,vi ste se vratili kamo ste u futsalu,rukometu,košarici,ženama... sam vrh svijeta![]()
Kada su Messi i Suarez odlazili, bila je prica "dobro ide se u podmlađivanje ekipe, okrece se nova stranica, krece nova era sa mladim snagama, drž nedaj.
Koje crno podmlađivanje ekipe sa Lewandowskim, Azpilicuetom, Alonsom, likovima sa po 33 godine, veterani kao i Messi, Suarez, Pique, Busquets.
Koje crno podmlađivanje ekipe sa Lewandowskim, Azpilicuetom, Alonsom, likovima sa po 33 godine, veterani kao i Messi, Suarez, Pique, Busquets.
Slazem se.let3 je napisao/la: ↑15 maj 2022, 17:50Kada su Messi i Suarez odlazili, bila je prica "dobro ide se u podmlađivanje ekipe, okrece se nova stranica, krece nova era sa mladim snagama, drž nedaj.
Mogao bi halaliti Lewu jer je bas prespreman i jos uvijek klasa ipo.Ali dolazak ovih ostalih nema logike.Igrat ce ti Azpi a Balde i ko vec nece sanse dobiti.Da je neka klasa ikad bio , pa hajde.Da je u naponu , pa hajde.
Neshvatljivo sta rade , nema logike.Bolje nikoga nego praviti neku fejk repku Spanije.Xavi izgleda bas pretjeruje sa okupljanjem Spanaca .
Bojim se da se Xavi slabo šta pita oko transfera. Npr. znamo svi da je javno hvalio Frenkija, govorio da ga želi vidjeti u Barci duži niz godina i slicne price.
Ali šta ako uprava (Laporta, Alemany, Krojf i ostali) odluce se za prodaju FDJ ? šta tu Xavi može ? može samo negodovati, gunđati, ali nema pravo veta
Jao zadnjeg reda: Balde Lenglet Mingueza Dani
Sreća pa nam ne trebaju bodovi.
Sreća pa nam ne trebaju bodovi.
Messi je dominirao na suhi kvalitet, ovdje se govori o fizičkoj spremi i smiješno je u tom smislu porediti ga sa Ronaldom kao što to Xavi radi.Sport90 je napisao/la: ↑15 maj 2022, 17:24P covjek je zadnjih 15 sezona u TOP 3 igraca svijeta - mislis li ti da to moze neko ko nije profesionalac i ko ne vodi racuna o sebi???MoodyHank je napisao/la: ↑15 maj 2022, 09:46Messi kao primjer profesionalca koji vodi računa o sebi, koje li droge Xavi koristi?Felixians4 je napisao/la: ↑14 maj 2022, 18:33Barça manager Xavi on Lewandowski deal: “When it comes to signing, age doesn't concern me… we signed Dani Alves when he was 38!”.#FCB
“Players take care of themselves, they're more professional. Alves, Ibrahimović, Modrić, Cristiano or Messi are examples”.
Dovođenjem Robija,vi ste se vratili kamo ste u futsalu,rukometu,košarici,ženama... sam vrh svijeta![]()
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
- ElCartel11
- Kontakt:
Lewa na jednu stranu ovi ostali na drugu. Lik ce jos harati barem 2,3 sezone. Ima motivaciju da klepi zlatnu loptu siguran sam i to ce ga goniti do granica mogucnosti. Ova dvojica ostala su u svojim najboljim godinama bili prosjek igraci, pa stvarno ne znam koji ce nam krac uopste.let3 je napisao/la: ↑15 maj 2022, 17:50Kada su Messi i Suarez odlazili, bila je prica "dobro ide se u podmlađivanje ekipe, okrece se nova stranica, krece nova era sa mladim snagama, drž nedaj.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
To je klasična šuplja (kao da Ronaldinho, Ronaldo debeli i ostali slični) nisu imali suhi kvalitet, pa su ispijali nakon 3-4 sezone na vrhunskom nivou jer se nisu pazili i održavali. Igrač u modernom nogometu da bi ostao konkurentan (a ne da bi bio 10+ godina medju 3 na svijetu) mora da vodi računa o svemu i maksimalno profesionalan da bude.MoodyHank je napisao/la: ↑15 maj 2022, 19:07Messi je dominirao na suhi kvalitet, ovdje se govori o fizičkoj spremi i smiješno je u tom smislu porediti ga sa Ronaldom kao što to Xavi radi.
Apsolutno se slažem kolega, mudonja mlati.Sport90 je napisao/la: ↑15 maj 2022, 19:31To je klasična šuplja (kao da Ronaldinho, Ronaldo debeli i ostali slični) nisu imali suhi kvalitet, pa su ispijali nakon 3-4 sezone na vrhunskom nivou jer se nisu pazili i održavali. Igrač u modernom nogometu da bi ostao konkurentan (a ne da bi bio 10+ godina medju 3 na svijetu) mora da vodi računa o svemu i maksimalno profesionalan da bude.
Tako što ga je Johan Crujff prozivao da je u sezoni pod Tatom Martinom jeo previše pizzu i burgere i pio kolu. Tek kad je Luis Enrique došao, stesao se i bio fantastično spreman te dvije sezone (14/15 i 15/16). Te stvari možeš pričati nekom ko ne prati ovaj klub i ne zna neke stvari, mene poštedi.Sport90 je napisao/la: ↑15 maj 2022, 19:31To je klasična šuplja (kao da Ronaldinho, Ronaldo debeli i ostali slični) nisu imali suhi kvalitet, pa su ispijali nakon 3-4 sezone na vrhunskom nivou jer se nisu pazili i održavali. Igrač u modernom nogometu da bi ostao konkurentan (a ne da bi bio 10+ godina medju 3 na svijetu) mora da vodi računa o svemu i maksimalno profesionalan da bude.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Depay i tranzicija
Ter Stegena poslat psihologu preko ljeta, ili pronaci zamjenu
Haman penal napravi jer ne zna uhvatit čistu loptu
Haman penal napravi jer ne zna uhvatit čistu loptu
Cuo sam da je prvo poluvrijeme bilo gubljenje vremena.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
na što izgubih 2 sata ..
Top. Superkup, vise novca, znacit ce.
A nema ni onih ludih Bartinih bonusa jer su osvojili kurchinu.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.