FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pustite to rekla kazala,imal Limuna na fejsu,da ga ja licno pitam,jaro dolazis li 
Ljevak,tako da je ok sto ga stavljaju na lijevo krilosamosarajvo je napisao/la:HZ_ilidzaa je napisao/la: I jos nestokoju poziciju on igra i kojom nogom ? Vidim raja ga stavlja na ljevo krilo a pixija kao poluspica
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
-
padobranac1978
- Kontakt:
16.kolotarpi do bagro 2 je napisao/la:Kad je tekma protiv Celika
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Protiv Celika igramo 26 februara.
Btw. imam jedno pitanje vezano za put u Zenicu. Koliko je zeljeznicka stanica u Zenici udaljena od stadiona(vremenski)?
Btw. imam jedno pitanje vezano za put u Zenicu. Koliko je zeljeznicka stanica u Zenici udaljena od stadiona(vremenski)?
Imas da hodas i hodas,kroz citavu Zenicu,jednom sam isao s vozom na gostovanje u Ze,sjecam se provala sa Rusom,lik je vazda bio havetinjaBegAx je napisao/la:Protiv Celika igramo 26 februara.
hahahahBegAx je napisao/la:Protiv Celika igramo 26 februara.
gdje ima da hodas??
ne treba ni 5 minuta
ne treba ni 5 minuta
Mozda brzim hodomkirba je napisao/la:gdje ima da hodas??
ne treba ni 5 minuta
-
Robovlasnik
- Kontakt:
Pa nije Zenica - new york xD xD od stanice imas tako nekih 5 minuta .... mada kao sto ti neko rece bolje da se ide organizovano ili da ides bez obiljeza ... jer se stanica nalazi na putu od ovih Zenickih kolsaraa iz blatuse koji kad vidi da pise Sarajevo Airlines na avionu pokusava prackom da ga pogodi iz neke frustracije ... Tako da ako ces sam doci ... normala izadjes na stanici imas odma preko puta Resotran Rasim Salcinovic odes na cevape i jogurt pa lagano prosetas do stadiona i sacekas svojeAldinn je napisao/la:Mozda brzim hodomkirba je napisao/la:gdje ima da hodas??
ne treba ni 5 minuta
A prema nekoj nesudjenoj tradiciji koliko mene pamcenje sluzi ... nas u februaru skoro uvijek "iznenade" vremenske nepogode ili ti ga snijeg ... pa se ono prvo kolo odgodi
p.s. Bujrum to Ze
Onaj ko je rekao da nije važna pobjeda ili poraz, važno je učestvovati, vjerovatno je sam izgubio.
Svako ko ima imalo mozga ce ici organizovano,sta se imas pravit budala i ici sam,jos sa obiljezjima,uvjek ce se naci neke budale i eto belaja,nadam se da ce nece biti snijega,mada ga opet najavljuju
,kako god opet ce biti najmanje 2000 hordi,nadam se fino popunjen jug robijasa i opet pravimo extra atmosveru ko na prosloj tekmi 
Aldinn je napisao/la:Svako ko ima imalo mozga ce ici organizovano,sta se imas pravit budala i ici sam,jos sa obiljezjima,uvjek ce se naci neke budale i eto belaja,nadam se da ce nece biti snijega,mada ga opet najavljuju,kako god opet ce biti najmanje 2000 hordi,nadam se fino popunjen jug robijasa i opet pravimo extra atmosveru ko na prosloj tekmi
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 07 feb 2011, 09:20, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Jel morate ovdje raspravljati o tome !?
ne moraju ali bas lijepo je citati kako ga je momak uputio fino pravo navijacki i s bujrumom

- Megamon
- Kontakt:
Samo nemojmo najavljvati neka pojacanja i velike brojke da nebi kasnije bilo ismijani kao i za Paragvajca.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Megamon je napisao/la:Samo nemojmo najavljvati neka pojacanja i velike brojke da nebi kasnije bilo ismijani kao i za Paragvajca.
1946
-
padobranac1978
- Kontakt:
ma prenijelo gaMourinhokilledbarca je napisao/la:Megamon je napisao/la:Samo nemojmo najavljvati neka pojacanja i velike brojke da nebi kasnije bilo ismijani kao i za Paragvajca.![]()
![]()
![]()
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
-
BRIGATE ROSSONERE
- Kontakt:
5 minutaBegAx je napisao/la:Protiv Celika igramo 26 februara.
Previse je 2000Aldinn je napisao/la:Svako ko ima imalo mozga ce ici organizovano,sta se imas pravit budala i ici sam,jos sa obiljezjima,uvjek ce se naci neke budale i eto belaja,nadam se da ce nece biti snijega,mada ga opet najavljuju,kako god opet ce biti najmanje 2000 hordi,nadam se fino popunjen jug robijasa i opet pravimo extra atmosveru ko na prosloj tekmi
-
samosarajvo
- Kontakt:
Vise,prosle godine je bilo negdje izmedju a ovdje je prvo kolo. Jes da se sad skupljaju pare za sudjenje ali mislim da ce raja izdvojit za Zenicu .Colorado je napisao/la:Previse je 2000Aldinn je napisao/la:Svako ko ima imalo mozga ce ici organizovano,sta se imas pravit budala i ici sam,jos sa obiljezjima,uvjek ce se naci neke budale i eto belaja,nadam se da ce nece biti snijega,mada ga opet najavljuju,kako god opet ce biti najmanje 2000 hordi,nadam se fino popunjen jug robijasa i opet pravimo extra atmosveru ko na prosloj tekmi
bice kao prosli put 8 stoja i to je to
![]()
![]()
Plus prosli put u Zenicu smo isli poslje dva gostujuca poraza ZAREDOM i jedne domace pobjede od 3:0 nad slabasnim Leotarom uz katastrofa igru...ako je tad bilo 800 ,ove godine bez 1000 nista