Mali omaž tvom legendarnom bratu.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Ne znam kakav je licno, vjerovatno po prirodi otresit. Ali ovaj gimmick je za mene previse. Ne volim politicke kreveljce i galamdzije, to naravno kod nas pali ali intelektualno je Zahiragic previse limitiran da ovo bude neka dugotrajnija politicka karijera.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Kao da je intelekt bitan za te političke funkcijeDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑16 maj 2022, 09:03Ne znam kakav je licno, vjerovatno po prirodi otresit. Ali ovaj gimmick je za mene previse. Ne volim politicke kreveljce i galamdzije, to naravno kod nas pali ali intelektualno je Zahiragic previse limitiran da ovo bude neka dugotrajnija politicka karijera.
To vise govori o ovom krezubom i glupom narodu. Bilo bi sokantno ako Zahiragic ne bude top 3 politicar u iducih 20 godina.
Hvala
Zadnja izmjena: Lumis, dana/u 16 maj 2022, 12:17, ukupno mijenjano 2 puta.
I am Lumis, EC3s younger brother
Sušta suprotnost od ovog što pokazuje ovako javno. Dosta pametan momak, koliko god to bilo možda kontroverzno za napisati.
A moja ljubav prema SDA je poznata
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
- ASD
- Kontakt:
Nije problem što vršiš linč na Jasmilu. Poblem je što tjeraš faktički sve uspješne režisere. I ostali su prije bili na udaru.
Najvećih pisaca kao što su Ivo Andrić i Meša Selimović se odričeš. Veoma bolesno društvo se stvara.
Najvećih pisaca kao što su Ivo Andrić i Meša Selimović se odričeš. Veoma bolesno društvo se stvara.
Zadnji korak u propadanju naseg drustva. Neizbjezan slijed dogadjaja.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Naravno da je majstor , na mrtvoj djeci uzima političke poene SDA škola neprevaziđenaTheChief je napisao/la: ↑16 maj 2022, 00:46To je sve pocelo kada su krenuli nazivati ljude SDA botovima. A smeta im kada se njima nesto slicno radi. Sami su trazili.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑15 maj 2022, 23:08Upravu je Drape, jednostavno se stvorio cancel culture, mentalitet rulje kod nas u drustvu i na internetu.
Ovo je jako opasan smijer u kojem smo krenuli, gdje se drugačija mišljenja ili neki politicki spin dočekuje na bijes raznoraznih krezubaša.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
hoce ko vise banovat ovu sda botinu chiefa
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Upravo to sada rade oni koji su protiv SDA. Paradoks.bombaysaphire je napisao/la: ↑16 maj 2022, 11:31Naravno da je majstor , na mrtvoj djeci uzima političke poene SDA škola neprevaziđenaTheChief je napisao/la: ↑16 maj 2022, 00:46To je sve pocelo kada su krenuli nazivati ljude SDA botovima. A smeta im kada se njima nesto slicno radi. Sami su trazili.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑15 maj 2022, 23:08Upravu je Drape, jednostavno se stvorio cancel culture, mentalitet rulje kod nas u drustvu i na internetu.
Ovo je jako opasan smijer u kojem smo krenuli, gdje se drugačija mišljenja ili neki politicki spin dočekuje na bijes raznoraznih krezubaša.
Nego ne odgovori mi ti , je li napadnut novinar ili kamera ?![]()
Ne znam na sta mislis.
Rijetko kad dajem priznanje SDA, ali način na koji su nakon lokalnih izbora u pozadini i tišini preuzeli klix.ba je vrijedno divljenja.
- akisarajevo92
- Kontakt:
cuj "klix", koliko glupo i nemastovito ime za jedan news portal, ubjedljivo najgore u regionu, a mozda i u Europi
i dalje zvuci glupo kao i prvi dan kad su promijenili, inace s vremenom bi te stvari trebale da zvuce bolje ali ovaj put ne
i dalje zvuci glupo kao i prvi dan kad su promijenili, inace s vremenom bi te stvari trebale da zvuce bolje ali ovaj put ne
Don't believe the hype.
- AshburtonG
- Kontakt:
Ovaj Zahiragic je tipicni primjer balije. Bukvalno bosnjacka verzija Milorada Dodika. Debeo kao krme, ekstrem i obicni stranacki uhljup, koji ima taj brdjanski avaz dok prica. Izgleda mi kao lik koji divani o islamu, dok smrce bijelo i slusa Cecu.
Kad se sjetim onih gluposti oko obustave predavanja za vrijeme dzume ili tako nesto...
I to u gradu u kojem na istu ne ide ni 20% studenata, sto zbog religijske pripadnosti, sto zbog spola, sto zbog nekih drugih razloga.
To je ekvivalent da se u Njemackoj zaustavi nastava tokom Ramazana, pa se pohadja samo izmedju iftara i teravije.
Kad se sjetim onih gluposti oko obustave predavanja za vrijeme dzume ili tako nesto...
To je ekvivalent da se u Njemackoj zaustavi nastava tokom Ramazana, pa se pohadja samo izmedju iftara i teravije.
Zaha je odličan populista, i razumije svoju publiku. Mi smo poslije rata bili bliži nekoj ozbiljnoj političkoj diskusiji i javnom mnijenju nego sad, nažalost.
Ljudi koji mu predviđaju nestanak s političke scene uskoro su neozbiljni. Lik može samo ići ka gore
Moj prvi susret s njim je na gimnazijadi kad je uletio na teren psovajući boga, i učeći ezan na megafon, dok u ruci drži sarajevsku dvolitru.
Ljudi koji mu predviđaju nestanak s političke scene uskoro su neozbiljni. Lik može samo ići ka gore
Pisao sam već ovdje, ali da ponovim. Zaha i ja smo završili istu srednju.AshburtonG je napisao/la: ↑16 maj 2022, 13:03Izgleda mi kao lik koji divani o islamu, dok smrce bijelo i slusa Cecu.
Moj prvi susret s njim je na gimnazijadi kad je uletio na teren psovajući boga, i učeći ezan na megafon, dok u ruci drži sarajevsku dvolitru.
Ko je jaci, Konakovic ili on ?Blejzer10 je napisao/la: ↑16 maj 2022, 13:11Zaha je odličan populista, i razumije svoju publiku. Mi smo poslije rata bili bliži nekoj ozbiljnoj političkoj diskusiji i javnom mnijenju nego sad, nažalost.
Trenutno Dino ali Zahir - aga je buducnost nase politicke scene.TheChief je napisao/la: ↑16 maj 2022, 13:19Ko je jaci, Konakovic ili on ?Blejzer10 je napisao/la: ↑16 maj 2022, 13:11Zaha je odličan populista, i razumije svoju publiku. Mi smo poslije rata bili bliži nekoj ozbiljnoj političkoj diskusiji i javnom mnijenju nego sad, nažalost.
Ljudi koji mu predviđaju nestanak s političke scene uskoro su neozbiljni. Lik može samo ići ka gore![]()

I am Lumis, EC3s younger brother
Pa eto, on je shvatio da dvolitra i psovanje Boga ne donosi ništa dobro i ostavio se toga. Za razliku od njega, ti si i dalje na dvolitri, koliko sam upratio. Sam procijeni ko je od vas dvojice dobacio dalje u mentalnom smislu
Petkom za vrijeme džume treba sve obustaviti, slažem se sa tim prijedlogom.
Petkom za vrijeme džume treba sve obustaviti, slažem se sa tim prijedlogom.
41:34
Konaković trenutno, čisto jer duže radi što radi.TheChief je napisao/la: ↑16 maj 2022, 13:19Ko je jaci, Konakovic ili on ?Blejzer10 je napisao/la: ↑16 maj 2022, 13:11Zaha je odličan populista, i razumije svoju publiku. Mi smo poslije rata bili bliži nekoj ozbiljnoj političkoj diskusiji i javnom mnijenju nego sad, nažalost.
Ljudi koji mu predviđaju nestanak s političke scene uskoro su neozbiljni. Lik može samo ići ka gore![]()
Mislim da će Zaha do 47. godine daleko više dogurati nego Konaković.
Samo nemoj mi ovdje dolaziti i pričati protiv Zahe ako kojim slučajem promijeni stranku, kao što si za Dinu i Semira
Hoćeš prvo da ti ismijem tezu da to što piješ alkohol te ne čini ni manjim ni većim mentalnim kapacitetom, ili da enormni dio ljudi kad pije ne razmišlja baš o Bogu, i nema potrebu ni da ga psuje, ni da vjeru omalovažava.
To što ljudi poput tebe znaju samo za ekstreme, pa je ili igla ili vehabizam, to se pomirite sami sa sobom, pa možda budete manje smarali druge kad pređete s jedne na drugu stranu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.