Nisi jedini, i ja sam se deraocelikmilan je napisao/la: ↑16 maj 2022, 00:36Nisam mogao gledati utakmicu jer sam zaglavio na poslu, pogledao snimak čitave utakmice (bez znanja rezultata), gledao čitavo drugo poluvrijeme sa mutnom slikom ali sve sam to izdržao. Kad sam završio u 22:40 pogledam Interov rezultat ali nije se dalo. Ništa sad, idemo gledati Sassuolo i tad slaviti.
Veoma teška pobjeda protiv čvrste Atalante. Utakmicu su prelomile izmjene 2 minute prije prvog gola. Druga asistencija Messiasa u zadnje dvije utakmice. Uz lošu sezonu kako ima čovjek ima 5 golova i 2 asistencije što i nije tako loše ali bi ipak trebalo dovesti jedno pravo pojačanje na toj desnoj stani napada. Krunić opet daje sve od sebe što nije puno ali bude dovoljno. Čovjek upisa asistenciju iz ili ispred svog 16-ca ne znam sad ni ja a ja još kao budala vičem na Thea da preda nekome loptu ali na sreću nije me čuo jer sam bio daleko ali sam i kasnio neka 3 sata.
Idemo dalje. Još jedna utakmica, još jedna pobjeda protiv rasterećenog Sassuola ali sa najvećom mogućom koncentracijom kao i do sad. Još niko nije zaradio suspenziju a neki su odavno sa 4 žuta. Koliko ja znam zadnjih 5 utakmica smo tamo pobijedili pa idemo to i sad napraviti.
AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- OldFashioned
- Kontakt:
Šteta da ne igra na desnoj strani pa da ga Pioli na krilo gurne.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Da napravimo Balea od njega 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- OldFashioned
- Kontakt:
Taman tako, ne bi imao ništa protiv.
Ja sam siguran da bi bio još i bolji kao krilo ili wingback u 3-5-2.
Ja sam siguran da bi bio još i bolji kao krilo ili wingback u 3-5-2.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Sigurno bi bio još ubojitiji, ali dobro ni ovako nije loše imati odličnog ofanzivnog beka + krilo.
Pioli fura 4231 već 2,5 godine odnosno od kada je sjeo na klupu Milana, tako da to vjerovatno neće mijenjati osim u nekim baš baš "kriznim" situacijama.
A nisam ni ja za to da se mijenja formacija samo da bi, možda, profitirao jedan igrač. Ide im dobro ovako, faktički je ekipa prodisala kada su sa 433 prešli na 4231 pa neka tako i nastave dok dobro funkcioniše.
Pioli fura 4231 već 2,5 godine odnosno od kada je sjeo na klupu Milana, tako da to vjerovatno neće mijenjati osim u nekim baš baš "kriznim" situacijama.
A nisam ni ja za to da se mijenja formacija samo da bi, možda, profitirao jedan igrač. Ide im dobro ovako, faktički je ekipa prodisala kada su sa 433 prešli na 4231 pa neka tako i nastave dok dobro funkcioniše.
- OldFashioned
- Kontakt:
Ma nipošto mijenjati ono što ide dobro već dugo vremena.
Koliko god čekam taj dugo očekivani scudetto, isto tako jedva čekam ljetni mercato pa da vidimo koliko ova ekipa zaista može sa nekim ciljanim pojačanjima na pozicijama o kojima smo već roman napisali
Koliko god čekam taj dugo očekivani scudetto, isto tako jedva čekam ljetni mercato pa da vidimo koliko ova ekipa zaista može sa nekim ciljanim pojačanjima na pozicijama o kojima smo već roman napisali
I am Lumis, EC3s younger brother
Gdje je to izjavio?
- OldFashioned
- Kontakt:

Ovo za Krunića.
On his characteristics: “I also think that I have important characteristics, maybe I lack a little confidence, a few goals and assists, with a little confidence it’s much easier to play. Then it depends on the game, today I played the mid-winger and I think that is the role in which I find myself better because I can make runs without the ball and that is what the coach asked me. Then I played full-back, on the left or in the trident, it doesn’t matter to me, I’m always focused on what the coach is asking.”
On trust: “Maybe I trust when we are low, when we defend, when we have possession. I lack a little confidence in front of goal, the last 20 metres to make important plays: but today you saw that we have other players capable of doing these things. Today the fans pushed us even when we made mistakes, it is something that helps us a lot.”
Rade je primjer kako igrac "otupi"kada igre striktno ono sto trener trazi. Zna on igrati lopte, ali momak pazi da ispostuje sve sto Pioli trazi od njega,.
Kako se Pjajnic podredio Alegriju i sistemu slicno je i sa Radetom u Milanu
Uvijek sam Leao kritikovao zbog nonsalancije i pristupa. Juce je cak pratio stopere do naseg 16erca. Svaka cast!
Kako se Pjajnic podredio Alegriju i sistemu slicno je i sa Radetom u Milanu
Uvijek sam Leao kritikovao zbog nonsalancije i pristupa. Juce je cak pratio stopere do naseg 16erca. Svaka cast!
HvalaOldFashioned je napisao/la: ↑16 maj 2022, 01:06
Ovo za Krunića.
On his characteristics: “I also think that I have important characteristics, maybe I lack a little confidence, a few goals and assists, with a little confidence it’s much easier to play. Then it depends on the game, today I played the mid-winger and I think that is the role in which I find myself better because I can make runs without the ball and that is what the coach asked me. Then I played full-back, on the left or in the trident, it doesn’t matter to me, I’m always focused on what the coach is asking.”
On trust: “Maybe I trust when we are low, when we defend, when we have possession. I lack a little confidence in front of goal, the last 20 metres to make important plays: but today you saw that we have other players capable of doing these things. Today the fans pushed us even when we made mistakes, it is something that helps us a lot.”
Ovo sam i ja sinoć htio napisati, koliko vec dugo momci igraju sa po 4 kartona i to kakve utakmice i uspjeli su izbjeći suspenzijuOldFashioned je napisao/la: ↑16 maj 2022, 00:35Ali kakv yebeni stoperski dvojac imamo, likovi kao sa druge planete plus igraju sa pritiskom kartona ali svejedno odrade vanserijski posao, čak sa jako malo prekršaja. Kjaerova povreda nam na kraju mnogo toga dobrog donijela.
Il Club più titolato al mondo!
Na slican nacin je komentator s Arene sinoc prokomentarisao. Odlicni su zasad.OldFashioned je napisao/la: ↑16 maj 2022, 00:35Ali kakv yebeni stoperski dvojac imamo, likovi kao sa druge planete plus igraju sa pritiskom kartona ali svejedno odrade vanserijski posao, čak sa jako malo prekršaja. Kjaerova povreda nam na kraju mnogo toga dobrog donijela.
- OldFashioned
- Kontakt:
Nevjerovatno zaista. Meni od početka Kalulu djeluje kao bolji stoper već bek, ali i na toj je poziciji znao odigrati strašnih partija, puno bolje nego što Calabria igra trenutno.
- OldFashioned
- Kontakt:
N.PRaonffa je napisao/la: ↑16 maj 2022, 11:40HvalaOldFashioned je napisao/la: ↑16 maj 2022, 01:06
Ovo za Krunića.
On trust: “Maybe I trust when we are low, when we defend, when we have possession. I lack a little confidence in front of goal, the last 20 metres to make important plays: but today you saw that we have other players capable of doing these things. Today the fans pushed us even when we made mistakes, it is something that helps us a lot.”![]()
- OldFashioned
- Kontakt:
Plus na to dodati da su oba mlada i da tek trebaju sazriti kao stoperi, znaci ni blizu nisu svog plafona, onda samim tim se zapitam da li nam je neko drugi potreban na toj poziciji, tacno bi grijeh bio ovaj dvojac razbiti i na dati im da i dalje igraju skupa iduce sezone.muxa je napisao/la: ↑16 maj 2022, 11:49Ovo sam i ja sinoć htio napisati, koliko vec dugo momci igraju sa po 4 kartona i to kakve utakmice i uspjeli su izbjeći suspenzijuOldFashioned je napisao/la: ↑16 maj 2022, 00:35Ali kakv yebeni stoperski dvojac imamo, likovi kao sa druge planete plus igraju sa pritiskom kartona ali svejedno odrade vanserijski posao, čak sa jako malo prekršaja. Kjaerova povreda nam na kraju mnogo toga dobrog donijela.
- muha milanez
- Kontakt:
Kakav video, trnci
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- OldFashioned
- Kontakt:
Svi silni trofeji i pobjede u jednoj slici odjednom u glavi
- OldFashioned
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.