Navijacki izvjestaji (PL BIH)
Re: Navijacki izvjestaji (PL BIH)
Internet masinerija huligana samo iskacu jedan po jedan evo ovaj Baza1921 sve zna.
Molim navijace Sarajeva da sa ovom balavurdijom prestane sa raspravama!
Molim navijace Sarajeva da sa ovom balavurdijom prestane sa raspravama!
Uzalud ti molba i poruke vam na sjeveru da se ne pise al i dalje ste glavni ovde sta ces kada volite forum jace je od vas jedino se osma smirio
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
ostavljate ljude kitari
Zadnja izmjena: tikTak1, dana/u 04 okt 2022, 03:21, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Mislim da ce se polako Fukare vracati i da dolaze bolji dani. Vracaju se u kop ljudi koji 4-5 godina nisu bili tu. Nadam se da ce se podici na neku solidnu brojku i odmah ce biti puno zanimljivije utakmice i grupama koje gostuju na Tusnju
Volim tebe, više od sebe

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Pa eto nismo furali fair play koristili smo macole i sjekire sto placete onda,furamo vas kodeks? U moje vrijeme ste otimali ljude kad po trebe odu uz prijetnje utokama i gepekovali iste,gasili cikove na njima i klipove snimali i vi o kodeksima pricate. Vasi navijaci ginu od metka,bacate bombe i nikad pameti necete doci. Tribinu vam vodi covjek koji onako iz hira upuca nekog u glavuBaza1921 je napisao/la: ↑15 maj 2022, 21:48Te price idite poljacima furajte kad ste ferplej dokazani fajteri a nama ovde moralisite i gazite ultrase autima po mostaru kad vas sacekaju alo kodeksasi zasto vam parole mucaju ma DA LI VAS JE VAS JE STRAH ?zagor1987 je napisao/la: ↑15 maj 2022, 20:39Koja ironija zivota kad vi o bilo kakv8m kodeksima pricate. Na sred tekme ste vadili nozeve i boli na derbiju tako da price o kodeksima sa vama padaju u vodu. Jel vi to pricate o sjekirama i nozevima a na ovim slucajevima X vidimo nozeve,teleskope itdPestkop je napisao/la: ↑12 maj 2022, 13:35
Opet šmekerska priča pitara i njihovo donošenje zaključaka kako i šta treba. Istina je da su srednjoškolci inače Manijaci (očigledno ne mogu imati više od 18,19g) sjedili na kafi sa profesorima u Ritualu jer je u Sarajevu taj dan bio zadnji dan škole. Par njih je imalo obilježja što je isto istina, dan derbija... Stisnuti muda pa doći u blizinu Grbavice i upasti u lokal kako bi se obračunali sa pripadnicima druge grupe (iskreno se nadam da su i napadači bili mladja grupa Horde jer da nisu fakat bruka) to je za pohvaliti. Ali napasti nekog pred profesorom (p.s mogao je biti otac nečiji) i uz to koristiti nož i sjekire kao oružje fuj. Dno dna navijačke osvještenosti.
ŠMEKERSKE ****!![]()
antisisoja1919 je napisao/la: ↑15 maj 2022, 23:12Mislim da ce se polako Fukare vracati i da dolaze bolji dani. Vracaju se u kop ljudi koji 4-5 godina nisu bili tu. Nadam se da ce se podici na neku solidnu brojku i odmah ce biti puno zanimljivije utakmice i grupama koje gostuju na Tusnju

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Poceo pratiti i navijati za pravi klubMiljacka je napisao/la: ↑16 maj 2022, 00:38antisisoja1919 je napisao/la: ↑15 maj 2022, 23:12Mislim da ce se polako Fukare vracati i da dolaze bolji dani. Vracaju se u kop ljudi koji 4-5 godina nisu bili tu. Nadam se da ce se podici na neku solidnu brojku i odmah ce biti puno zanimljivije utakmice i grupama koje gostuju na Tusnju![]()

Volim tebe, više od sebe
Ma jok to bolan

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Nebitan faktor na BiH navijačkoj sceni

-
- Kontakt:
U zivotu je vazno biti BORAC!!!
-
- Kontakt:
Odlican lutko. Neka je ostao. Evo ima predstavnika Hordi pa neka komentarisu. Dosta od mene za ovu temu. Previse djetinjasto, a realnost totalno drugacija. Ziv mi bio @dejavu.dejavu je napisao/la: ↑14 maj 2022, 21:22osma kako si, ovdje ti je ostao postRepresija je napisao/la: ↑14 maj 2022, 18:13OsmaDolazi, al' Horde jokOsmaDolazi je napisao/la: ↑14 maj 2022, 17:42
Ne brini se lutko. Pokvario se jedan bus, zbog toga niko nike otisao, 3 puna i spremna bila. Loše krečite.![]()
![]()
Neki shvataju previse licno forum, nazalost. Pa se tako pravi 10 novoletećih profila koji služe samo za ovu temu i namjerno pisanje laži.

Ziv mi bio @dejavu. Previše je glupo postalo kad čitam postove novoletača.
Jel bio Joge?antisisoja1919 je napisao/la: ↑15 maj 2022, 23:12Mislim da ce se polako Fukare vracati i da dolaze bolji dani. Vracaju se u kop ljudi koji 4-5 godina nisu bili tu. Nadam se da ce se podici na neku solidnu brojku i odmah ce biti puno zanimljivije utakmice i grupama koje gostuju na Tusnju
Lesinari prepisali od Dine, pa ispravili, a Fukare doslovno od slova do slova od HordiFighter1926 je napisao/la: ↑16 maj 2022, 03:49
![]()

Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Paša samo ste u svojim sopstvenim glavama vi bitan faktor, slike sa gostovanja iz pripizdina u okolici Sarajeva i Zenice nisu dokazivanje da ste ozbiljni. Za ovu ligu u kojoj jeste najjači ste nema šta. Ali kako klub tako i vi niste ni u TOP 5 u BiH...
71000!
Joj fukara jel realno ovo haha ljudi bukvalno nasu pjesmu pjevaju od a do z sad ce nam objasniti kako to nije nasa pjesma a znam i kad i gdje je nastala
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Protiv Zelje ocekujem jos vecu brojku. A uz to, postepeno dizanje. A dolazimo i na Kosevo

Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Koliko samo losa sezona iza Slobode, a opet fina brojka. Fukara a i raje na zapadu, koja je jucer u dobro mjeri nosila do pobjede.
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Ulaz besplatan, utakmica sezone za opstanak. Prvo izdanje da liči na nešto nakon bruku vremena. Jedna utakmica ne znači mnogo ako će opet sve po starom. Sretno kako god.antisisoja1919 je napisao/la: ↑16 maj 2022, 16:39Koliko samo losa sezona iza Slobode, a opet fina brojka. Fukara a i raje na zapadu, koja je jucer u dobro mjeri nosila do pobjede.