RŠD Velež Mostar
Re: RSD Velež Mostar
Ima li informacija kako je Haskić? Što se tiče karata bit će nam više nego dovoljno. Treba neki teferič u Blagaju organizovat i otpast će pola zainteresiranih.
-
- Kontakt:
Nadam se da ce danasnji pregled utvrditi da kod Haskica nije nista ozbiljno i da moze poceti u cetvrtak, treba nam majstor u ovakvim utakmicama gdje mu je dovoljno malo prostora za gol.
IDEMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!![PRIJAVE ZA ODLAZAK NA FINALE KUPA]
Od večeras počinju prijave za odlazak u Zenicu. Prijave će se vršiti u Klubu navijača u sljedećim terminima:
- Nedjelja od 20h do 23h
- Ponedjeljak od 12h do 15h i od 20h do 23h
Cijena: 45 KM (u cijenu je uključen prevoz i karta za utakmicu)
Broj mjesta je ograničen.
Nakon rasprodaje karata za članove koji idu organizovanim prevozom, krenut će prodaja karata za one koji idu neorganizovano.
Prijaviti se mogu samo članovi Kluba navijača sa važećom članskom kartom za 2022. godinu.
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
SVI DANAS U KN OD 20:00
KUP KUP KUP JE NAS
KUP KUP KUP JE NAS

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Ima li iko info u vezi Haskica
BAGRO MOSTARSKA SVI U ZENICU !!!!!!!!!!!!!
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Zenica mora pasti, kup se MORAAAAA uzet, fk sarajevo to ove sezone ne zasluzuje, plus i trenera su promijenili, igraju lose u zadnje vrijeme
a Velezu je 100 godisnjica, igraju dobro, nikad nisu osvojili trofej poslije rata, navijci su i gladni i zedni pehara a jos vise evrope i dobrih utakmica.....HOCEMO EVROPSKO LJETO NA GRBAVICI OPET
ono crvenilo ispred stadiona i na stadionu i atmosefru hocu i ove godine da dozivim...zato trebaju da pasu travu , da preoru teren ako treba da se dodje do tog pehara i evrope.
a Velezu je 100 godisnjica, igraju dobro, nikad nisu osvojili trofej poslije rata, navijci su i gladni i zedni pehara a jos vise evrope i dobrih utakmica.....HOCEMO EVROPSKO LJETO NA GRBAVICI OPET

ono crvenilo ispred stadiona i na stadionu i atmosefru hocu i ove godine da dozivim...zato trebaju da pasu travu , da preoru teren ako treba da se dodje do tog pehara i evrope.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
-
- Kontakt:
Opusteno samo. 

Izvukao sam 8 karata za ekipu iz kombija. Ide gitara, meza, rakija, šabanica-laganica. Sve miriše na poraz 

-
- Kontakt:
E dobro ste popisali pitarcice
Poz momci, upast cu sa malo offtopica, ako smeta obrisat cu. Znam da vas ima ovdje sto imate iskustva s tim, treba mi preporuka za tattoo majstora u Mostaru?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
SVI U CRVENOM
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
- DzananMusa11
- Kontakt:
Ima li iko prodat karte pošto nisam u Mostaru i nemam hamala da bi čekao u redu za mene, 3 komada. ZNam da sam šupak al eto da pitam 

Nek si supak šta ima veze,nas si da si od go.va.naDzananMusa11 je napisao/la: ↑16 maj 2022, 15:29Ima li iko prodat karte pošto nisam u Mostaru i nemam hamala da bi čekao u redu za mene, 3 komada. ZNam da sam šupak al eto da pitam![]()

Jedino na piku brate od ovih preprodavača sumnjam da će neko od raje prodat kartu.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Za su.pke posebna cijenaDzananMusa11 je napisao/la: ↑16 maj 2022, 15:29Ima li iko prodat karte pošto nisam u Mostaru i nemam hamala da bi čekao u redu za mene, 3 komada. ZNam da sam šupak al eto da pitam![]()

Max Allegri
Danas imate do 23h[PRIJAVE ZA ODLAZAK NA FINALE KUPA]
Od večeras počinju prijave za odlazak u Zenicu. Prijave će se vršiti u Klubu navijača u sljedećim terminima:
- Nedjelja od 20h do 23h
- Ponedjeljak od 12h do 15h i od 20h do 23h
Cijena: 45 KM (u cijenu je uključen prevoz i karta za utakmicu)
Broj mjesta je ograničen.
Nakon rasprodaje karata za članove koji idu organizovanim prevozom, krenut će prodaja karata za one koji idu neorganizovano.
Prijaviti se mogu samo članovi Kluba navijača sa važećom članskom kartom za 2022. godinu.
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
- DzananMusa11
- Kontakt:
Ma nadje se uvijek neko kome otpadne plan u zadnjim satima ili ima neke vezeemil02in je napisao/la: ↑16 maj 2022, 16:52Nek si supak šta ima veze,nas si da si od go.va.naDzananMusa11 je napisao/la: ↑16 maj 2022, 15:29Ima li iko prodat karte pošto nisam u Mostaru i nemam hamala da bi čekao u redu za mene, 3 komada. ZNam da sam šupak al eto da pitam![]()
![]()
Jedino na piku brate od ovih preprodavača sumnjam da će neko od raje prodat kartu.

Pa nek stoji poruka da se kiseli
-
- Kontakt:
Musa mozda meni ispadnu 4 karte sutra ali nije 100%, tri bih prodao po istoj cijeni. Urgirao bio da mi ostave karte ali jutros u 7 otisao na stanicu i cekao u redu, sto je sigurno sigurno jeDzananMusa11 je napisao/la: ↑16 maj 2022, 20:14Ma nadje se uvijek neko kome otpadne plan u zadnjim satima ili ima neke vezeemil02in je napisao/la: ↑16 maj 2022, 16:52Nek si supak šta ima veze,nas si da si od go.va.naDzananMusa11 je napisao/la: ↑16 maj 2022, 15:29Ima li iko prodat karte pošto nisam u Mostaru i nemam hamala da bi čekao u redu za mene, 3 komada. ZNam da sam šupak al eto da pitam![]()
![]()
Jedino na piku brate od ovih preprodavača sumnjam da će neko od raje prodat kartu.![]()
Pa nek stoji poruka da se kiseli

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.