FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zasto se niko iz kluba jos uvijek nije oglasio nakon ove odluke saveza?! Vidim siroki objavljuje slavodobitna saopstenja
-
- Kontakt:
Kad je loša atmosfera, mjenjaš stalno trenera, teška publika, onda ne rijetko i igrači se izgube, budu debelo ispod ocekivanja. Ne kazem da je Ševelj loš al nesto sam ubjedjen da bi se i on utopio u svilo naše ekipe. Često cujemo kaze ako ne moze podnijeti pritisak ne treba ni dolaziti, ok i da je tako al zasto ne stvarati normalan amibijent u kojem ce igraci bolje funkcionisati.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- PapirnaMarka
- Kontakt:
A ko da se oglasi? Direktorica koja ne zna šta se desilo i šta znači N/FSBiH? Trbić koji gleda kako da tuži klub koji ga plaća? Potura kojoj se to ne piše jer nema love u igri pa se ne može ugradit (plus radi i u savezu)? Azra i SFK ekipa koje ne bi znale šta znači FK Sarajevo da mu se nisu pripojile?
U svakom slučaju, ako se i oglase to će biti već zakašnjela reakcija, valja silnim savjetnicima da se usaglase i smisle saopštenje sa nekoliko pravopisnih pogreški u sebi.
Sramotna je mlaka reakcija nakon incidenta, gdje uopce nije poslana nikakva osudjujuca poruka, nije naveden krivac, samo ono mlako fgr-ovski "stop nasilju". Ok, stop nasilju, ali ko je u ovoj situaciji pocinio nasilje, ima li neki odgovor, reakcija, nesto?!PapirnaMarka je napisao/la: ↑16 maj 2022, 19:31A ko da se oglasi? Direktorica koja ne zna šta se desilo i šta znači N/FSBiH? Trbić koji gleda kako da tuži klub koji ga plaća? Potura kojoj se to ne piše jer nema love u igri pa se ne može ugradit (plus radi i u savezu)? Azra i SFK ekipa koje ne bi znale šta znači FK Sarajevo da mu se nisu pripojile?
U svakom slučaju, ako se i oglase to će biti već zakašnjela reakcija, valja silnim savjetnicima da se usaglase i smisle saopštenje sa nekoliko pravopisnih pogreški u sebi.
Evo sati su vec prosli od ovog sramotnog poteza saveza, iz kluba ni da pisnu?!
Prosli put kad se ovo desilo klub je na sva zvona razglasio, slao medijima saopstenja, tuzio, bas se frka nadigla bila. Sad, kao da se nista dogodilo nije..
Ma klub je to do sad radio a i radi na neki gospodski nacin, sto je pozitivno, iako mislim da ovdje nista osim krkanluka i seljakluka ne prolazispezial je napisao/la: ↑16 maj 2022, 19:37Sramotna je mlaka reakcija nakon incidenta, gdje uopce nije poslana nikakva osudjujuca poruka, nije naveden krivac, samo ono mlako fgr-ovski "stop nasilju". Ok, stop nasilju, ali ko je u ovoj situaciji pocinio nasilje, ima li neki odgovor, reakcija, nesto?!PapirnaMarka je napisao/la: ↑16 maj 2022, 19:31A ko da se oglasi? Direktorica koja ne zna šta se desilo i šta znači N/FSBiH? Trbić koji gleda kako da tuži klub koji ga plaća? Potura kojoj se to ne piše jer nema love u igri pa se ne može ugradit (plus radi i u savezu)? Azra i SFK ekipa koje ne bi znale šta znači FK Sarajevo da mu se nisu pripojile?
Prosli put kad se ovo desilo klub je na sva zvona razglasio, slao medijima saopstenja, tuzio, bas se frka nadigla bila. Sad, kao da se nista dogodilo nije..
-
- Kontakt:
Ne branim nikog al ovdje nikakve reakcije ne pomazu, ne moze veca reakcija od izlazaka s terena, sta god da radiš ne mozes ih poremetiti, oni furaju svoje i ne mozes im nista. Kao sto sam vec pisao treba kroz kanton i sve druge mogućnosti pokusati ubaciti svoje ljude u savez, tek onda mozes nesto uraditi sve drugo je gubljenje vremena i energije.spezial je napisao/la: ↑16 maj 2022, 19:37Sramotna je mlaka reakcija nakon incidenta, gdje uopce nije poslana nikakva osudjujuca poruka, nije naveden krivac, samo ono mlako fgr-ovski "stop nasilju". Ok, stop nasilju, ali ko je u ovoj situaciji pocinio nasilje, ima li neki odgovor, reakcija, nesto?!PapirnaMarka je napisao/la: ↑16 maj 2022, 19:31A ko da se oglasi? Direktorica koja ne zna šta se desilo i šta znači N/FSBiH? Trbić koji gleda kako da tuži klub koji ga plaća? Potura kojoj se to ne piše jer nema love u igri pa se ne može ugradit (plus radi i u savezu)? Azra i SFK ekipa koje ne bi znale šta znači FK Sarajevo da mu se nisu pripojile?
Ma ne moze se klub voditi sa pretpostavkom da se nista ne moze uraditi ni promijeniti. Mora se bombardovati saopstenjima, zalbama, a to nista ne kosta, sta to pametnijeg posla ima press sluzba i direktorica?! Svaki medij ce jedva docekati da se oglasi klub pogotovo ako malo zesce napadnes.
Eto sve cemo rijesiti plakanjem u medijima
Jel sta pomoglo kad je direktorica plakala za onaj ponisten go Ahmetovica protiv Bresta slala dopise uefi platiniju cefrenu kome sve ne
Jel sta pomoglo kad je direktorica plakala za onaj ponisten go Ahmetovica protiv Bresta slala dopise uefi platiniju cefrenu kome sve ne
Do smrti odani!
- FKS -
- napoleon72
- Kontakt:
Neka neka, sad ce objavit da Ismir ima let sutra pa da glasamo zelimo li da dodje u Zenicu ili da odmah fura za Ameriku, zalbe mogu sacekat.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
U pravu je PM, ko da se oglasi, mutava Potura ili Azra Numanović, rumeni Trbić kojem je krajnji domet blokirati nekog ko na fb stranici kluba postavi za njih neugodno pitanje.
Kad budemo imali nekog mangupa u upravi, nekog jakog i autoritativnog poput Zvezdana Terzića, možeš očekivati da se oglasimo.
A uhljebljenom ljigavcu i gnjidi Fuadu Čolpi iz IO NSBiH, je stalo do
nas i Želje, te naše žalbe kao do lanjskog snijega.
Kad budemo imali nekog mangupa u upravi, nekog jakog i autoritativnog poput Zvezdana Terzića, možeš očekivati da se oglasimo.
A uhljebljenom ljigavcu i gnjidi Fuadu Čolpi iz IO NSBiH, je stalo do
nas i Želje, te naše žalbe kao do lanjskog snijega.
Zadnja izmjena: Lucas, dana/u 16 maj 2022, 20:20, ukupno mijenjano 1 put.
Optimista sam za finale, ali sad vidjoh da smo po formi u zadnjih 5 utakmica na pretposljednjoj poziciji a Velež na drugoj poziciji 

Kad’ jednom prodje sve...
-
- Kontakt:
Ma kakve zalbe,ne pije to vode.Kome da se zalimo,Vici?Yebe se njima sto mi placemo.O Uefi i da ne govorim.
Jednostavno ovako ce nam biti sve dok ne budemo imali nekoga svog u savezu.Ja vjerujem da smo mi jedini klub koji bas nijednog svog covjeka nema u savezu i zato nas deru kako hoce na svim frontovima.
Dobro neko napisa,bolji status i lobi u savezu trenutno ima Stupcanica od nas.Ja ne znam od kad pratim da smo ikada imali gore sudjenje i bili vise osteceni nego u periodu mart 2021-do sada.Sta su nam sve uradili za godinu dana pa to je strasno,covjek ne moze da vjeruje...I drugi klubovi su osteceni ali ovo sto nama rade iz kola u kolo nema bas nigdje
Gledaj Bogte,zadnji penal nam sviran u augustu.Sad ce godina dana jos malo...
Jednostavno ovako ce nam biti sve dok ne budemo imali nekoga svog u savezu.Ja vjerujem da smo mi jedini klub koji bas nijednog svog covjeka nema u savezu i zato nas deru kako hoce na svim frontovima.
Dobro neko napisa,bolji status i lobi u savezu trenutno ima Stupcanica od nas.Ja ne znam od kad pratim da smo ikada imali gore sudjenje i bili vise osteceni nego u periodu mart 2021-do sada.Sta su nam sve uradili za godinu dana pa to je strasno,covjek ne moze da vjeruje...I drugi klubovi su osteceni ali ovo sto nama rade iz kola u kolo nema bas nigdje
Gledaj Bogte,zadnji penal nam sviran u augustu.Sad ce godina dana jos malo...
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ma nista nek nam stavljaju onda na instagram da odlucujemo hoce li mirvic kad dodje na cevape ili na burek, da se zabavlja narod, yebo vodjenje kluba..
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, ajdohordas, boki86, Dave, ErosViverosViv, gh0stHZ, makron, mire971, napoleon72, nedimmmm1337, plisek, Tatamata1946 i 102 gosta.