FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
41%
Prolazak u Play off
54
24%
Grupnu fazu
81
36%

Ukupno glasova: 228

feniksptica
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la feniksptica » 16 maj 2022, 21:24

NazorUso je napisao/la:
16 maj 2022, 21:16
Mozda se neoglasavanjem postaje najbolji na Balkanu ? Ne znate vi sta nase hanumice znaju. Vi to sve gledate povrsno, tuzi, zaganjaj, zali se...one to dublje promatraju. Nije to za vas obicne smrtnike. Vidjet cete vi kad ih na storyju naruze !

P.S. Yebem im pleme uhljebljeno !!!
Bas ti Ajla nije produzila ugovor za botovanje. Mozda ti doslo na mail al nisi provjerio. Mi ostali uredno potpisali na 2 godine..
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 16 maj 2022, 21:25

feniksptica je napisao/la:
16 maj 2022, 21:24
NazorUso je napisao/la:
16 maj 2022, 21:16
Mozda se neoglasavanjem postaje najbolji na Balkanu ? Ne znate vi sta nase hanumice znaju. Vi to sve gledate povrsno, tuzi, zaganjaj, zali se...one to dublje promatraju. Nije to za vas obicne smrtnike. Vidjet cete vi kad ih na storyju naruze !

P.S. Yebem im pleme uhljebljeno !!!
Bas ti Ajla nije produzila ugovor za botovanje. Mozda ti doslo na mail al nisi provjerio. Mi ostali uredno potpisali na 2 godine..
Sad vidim otislo u spamm :(
Jbt sad moram sve u kontru !
Bravo Mirvaa, samo tako nastavi, heroju nas !!!

P.S. Mirvic bas fino prezime
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 16 maj 2022, 21:26

Da me ne strpate u isti kos s ovima sto brane sabrinu i neke druge uprave, da ja samo kritikujem ovo trenutno sto se desava bez nekih skrivenih motiva ili za neciji interes. Zaboli me tuki za sabrinu i pete i desete, samo govorim da klub treba izaci u ovakvim situacijama i braniti svoj interes, a mirvic stititi svoju investiciju!

Ako je uvalio milione u klub, valjda se treba boriti on ili neko koga je delegirao da to zastiti.

A ovi sto lizu dupe mirvicu i klimaju glavom na sve zivo sto uradi ova garnitura polupismene gamadi sto je postavio da ga ne povrijede nisu nista bolji od ovih sto brane sabrinu. Hvala.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 16 maj 2022, 21:28

MortemHz je napisao/la:
07 mar 2022, 11:15
Ja i dalje ne vjerujem :rol: :rol:

slika
Gledam neke stare postove i vidim ovo, nije mi dobro sta mi gledamo i cemu smo svjedoci hahah
NEMA NAZAD

Yankees
Kontakt:

Post Postao/la Yankees » 16 maj 2022, 21:29

holyman je napisao/la:
16 maj 2022, 21:28
MortemHz je napisao/la:
07 mar 2022, 11:15
Ja i dalje ne vjerujem :rol: :rol:

slika
Gledam neke stare postove i vidim ovo, nije mi dobro sta mi gledamo i cemu smo svjedoci hahah
Kazlagić je 6. sudija u četvrtak :kafa:
YEBEM TE lištico!

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 16 maj 2022, 21:30

Ma nas par ima mozda na prste jedne ruke sto smo pljuvali i tjerali na +13.

Kad se uvidi da ne ide treba mijenjati.

Ova garnitura nova vec se trosi nevjerovatnom brzinom.

Fakat sve sto urade urade pogresno. Namjerno il slucajno nebitno, uvijek je na stetu kluba.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 16 maj 2022, 21:31

Handzic je licno Michael Owen za Bagarica
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 16 maj 2022, 21:33

Pa ovdje je jos od doba Husrefa takva atmosfera da, cim kritikujes jednu stvar u klubu, odmah si pripadnik druge linije. Ili si Husrefovac ili upravoljubac. Pa onda poslije da li si tim Vinko ili tim Husref/Sablic. Sad evo ili si Sabrinin ili Ajlin. Je l tesko reci da smo dobili, ako ne vecu, onda sigurno nista manju tuku nego sto smo imali? Evo nek mi neko navede samo jedan segment kluba koji je porastao od dolaska Mirvica. Samo jedan. Al ne krivim i ne prozivam Mirvica nego ljude (zene) koje je zaposlio. U kojem segmentu smo krenuli naprijed?
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 16 maj 2022, 21:35

NajvecaRadosti je napisao/la:
16 maj 2022, 21:31
Handzic je licno Michael Owen za Bagarica
Nemoj Allaha ti poredit, obojica su mrtvaci i obojici se serem na fudbal što igraju.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 16 maj 2022, 21:39

napoleon72 je napisao/la:
16 maj 2022, 21:33
Pa ovdje je jos od doba Husrefa takva atmosfera da, cim kritikujes jednu stvar u klubu, odmah si pripadnik druge linije. Ili si Husrefovac ili upravoljubac. Pa onda poslije da li si tim Vinko ili tim Husref/Sablic. Sad evo ili si Sabrinin ili Ajlin. Je l tesko reci da smo dobili, ako ne vecu, onda sigurno nista manju tuku nego sto smo imali? Evo nek mi neko navede samo jedan segment kluba koji je porastao od dolaska Mirvica. Samo jedan. Al ne krivim i ne prozivam Mirvica nego ljude (zene) koje je zaposlio. U kojem segmentu smo krenuli naprijed?
Ni jedan jedini nažalost

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 16 maj 2022, 21:40

visokohz je napisao/la:
16 maj 2022, 21:39
Ni jedan jedini nažalost
Aktivnost na drustvenim mrezama :mrgreen:
You are someone else I am still right here

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 16 maj 2022, 21:42

Ma ja samo kažem da su ovdje potrebe korjenite promjene i to je moj stav. Vidim opet se krenulo s tim nekim debilnim furanjima i dijeljenjima po taborima i klanovima. Boli me qurac za Ajlu, katastrofa živa je što je uopšte i dovedena. Isto tako me bolio qurac za Sabrinom, iako sam bio označen kao njena pudlica. :rol:

Neki dan sam baš pisao post, gdje sam rekao da mi niti u jednom segmentu nismo napredovali, jedino je razlika da nemamo dugovanja i da smo po tom pitanju mirni. Sve ostalo je za sjesti i Bogu plakati. Sve i nekako zaboravim, ali kad mi naumpadne činjenica da mi za devet godina od dolaska Tana, preko Nama, sad do Mirvića nismo maknuli značajnije i izdigli se iz blata ove lige, to ti je dovoljno.

To vrijedi i sad. Vjerujem i dalje u Mirvića, ali čovjek se slomi, a nikakvih rezultata. Dobro, treba vremena za probijanje na strana tržišta, za igračku križaljku i sve to, ali barem si mogao naći normalne i stručne ljude za pozicije u Klubu. Mogao si unajmiti marketinšku agenciju, a ne da se kalja ugled Kluba svaki ebeni dan.
To i meni smeta, ali izgleda i dalje ide guzlanje po našem stranom. Nikad profesionalnog nivoa i organizacije, sve nešto ni tamo ni vamo, mahalaški, prosječno, ma fuj.

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 16 maj 2022, 21:42

spezial je napisao/la:
16 maj 2022, 20:41
Hajdeee je napisao/la:
16 maj 2022, 20:39
vedinjo98 je napisao/la:
16 maj 2022, 20:37

Radovac ima hematom na nozi. On im realno drzi citavu veznu liniju. Haskic je tu da iz nicega daje golove. Peco nam je takodjer znao dati gol. Kad bi bili bez Radovca i Haskica, sanse bi nam se znacajno povecale.
Dudiceva suplja i zavaravanje, kao fol. Svi ce im igrati od nabrojanih.
Upravo, svaki put koristi te papanske fazone
Naravno, uvijek to radi, ali eto nikad se zna. Sto se tice naseg sastava, ja ako vidim Bagarica i/ili Hebu u prvoj znam da gubimo.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 16 maj 2022, 21:44

Svi mi vjerujemo Mirviću ali ljudi oko njega....

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 16 maj 2022, 21:45

Aduka87 je napisao/la:
16 maj 2022, 20:25
Negdje sam procitao da su Radovac, Peco i Haskic upitni za utakmicu.
Dudićeva fora, nije mu prvi puta.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 16 maj 2022, 21:46

feniksptica je napisao/la:
16 maj 2022, 21:30
Ma nas par ima mozda na prste jedne ruke sto smo pljuvali i tjerali na +13.

Kad se uvidi da ne ide treba mijenjati.

Ova garnitura nova vec se trosi nevjerovatnom brzinom.

Fakat sve sto urade urade pogresno. Namjerno il slucajno nebitno, uvijek je na stetu kluba.
:think:
NEMA NAZAD

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 16 maj 2022, 21:47

Hvala bogu pa ima jos ljudi da to vide. Treba realno sagledati i reci da ni u jednom segmentu klub nije znacajno napredovao od dolaska Mirvica, osim sto je malo para doslo pa su plate redovne. Mahalstina je jos uvijek tu, igraci igraju preko neke stvari, milion nesposobnih ljudi, mahom zena, zaposleno...

Briga me za sve garniture, kad nesto ne valja, treba realno priznati!

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 16 maj 2022, 21:49

Ovaj Pantelic ( Radnik) ima 8 asistencija i ima 22 godina.desno krilo.... da vidimo koji klub ce ga dovesti.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 16 maj 2022, 21:51

Aduka87 je napisao/la:
16 maj 2022, 20:25
Negdje sam procitao da su Radovac, Peco i Haskic upitni za utakmicu.
Fedja ko Fedja,ni prvi ni zadnji put da unaprijed trazi alibi.Racunaj da su sva trojica starteri u cetvrtak pa ako izgube ide izjava

"Igrali smo sa 3-4 vrlo rovita igraca u timu,sudjenje ne bi stvarno da komentarisem"
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 16 maj 2022, 21:55

GalileoGalilei je napisao/la:
16 maj 2022, 21:03
Pantelija je napisao/la:
16 maj 2022, 20:50
GalileoGalilei je napisao/la:
16 maj 2022, 20:35
Možeš ti imati ljudi koliko hoćeš u Savezu, sve dok odlučuje Vico, ovako će nam biti. Ustvari, nije to samo stvar Vice, bili su prije i "naši", pa je bilo raznoraznih apsurda. Također, od nekakvih saopštenja i izjava nema ništa, tako da prestanite srrati. Evo da su izašli odmah s saopštenjem i naslovom "osuđujemo ponašanje navijača Širokog Brijega na Pecari", šta bi se desilo? Ništa, to je samo gubljenje vremena.

Ovdje nema spasa. Jedini spas je da se uleti u zgradu Saveza, rasturi sve i dobro najuri Vico. Mislim da ni to ne bi donijelo nešto aman zaman, niti je realno da se desi, jer niko nema muda za to. Druga stvar i bit svega je da sve dok je ovakva država, ni sport ne može biti kako treba.
Po meni, bezizlazna situacija. Bio je Begić, sad je Vico, sutra će biti neko treći i tako u krug. Narod dok ne skupi hrabrost, dok se ne dohaviza i uključi mozak, neće nam biti bolje ni u čemu.
LAŽ!

Za ovu odluku glasa 6 ljudi i od toga je pola "nasih"
ne glasa vico
a ako glasaju kako vico kaze onda se ima ime i za to :)
dakle, nepobitno je to da se radilo na popunjavanju kantonalnog saveza iz FKS imali bi i ljude u FSBIH
Ovako gledaj kako kafanske pijanice ti odlucuju

a sto se tice sutnje iz kluba i price "pa sta id a se obrate" pa neka se obrate, neka napisu da je sramno da sudije i delegat odluce da iigrac pogodjen u glavu koji zavrsi u bolnici je mogao nastaviti utakmicu!
neka idu do uefe, neka gannjaju kako znaju i umiju valjda su za to PLAĆENI??
Ovdje su stvari dosta dublje prirode, da bi se riješili nekim žaljenjem. Neka oni to rade, svaki put i svaki dan, samo kažem da će sve ostati isto i nakon toga. Koga boli qurac što je neko izašao s saopštenjem, evo baš će se nasekirati.

Dok se ne naprave ozbiljni koraci i ne utjerah strah u kosti svakom to kriminalcu koji sjedi u fotelji Saveza, neće biti boljitka. Ako neko misli da će se to desiti nekim finim putem, grdno se vara.
Apsolutni prvo polimit ove nase iz saveza debile to barem nije tesko

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Bordo10, N3R3D, Pantelija, Posejdon, Serha i 48 gostiju.