Nevjerovatno koliko je voditelj iritantan i koliko mi izvuce zivce svaki put, pusti covjeka nek zavrsi misao taman kad treba da poentira on postavlja drugo pitanje jbt
Ruska invazija na Ukrajinu
Moderator/ica: insider
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ne sviđa mi se sto kreiraju program svojim emisijama a ne daju ovdje prostor da traje koliko god gost ima sta reci o pitanju.
Nisi ograničen programom i obavezama
Nisi ograničen programom i obavezama
Ma i sa onom kartom je lik iritantan. Covjek pokazuje, on uvecava, smanjuje, pomjera 
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Dok se malo ukri obuce na ovom novom oruziju,dok jedinice koje se obucavaju u Njemackoj dodju na teritorij Ukraine ima da bude vatromet
Moćna ruska vojska moš misliti 
Zaharova ismijava nastuo ukrajine zbog babaroga a iste te babaroge su dio slavenskog identiteta i slavenske mitologije

Ide do kraja Juna 1/4. Skoro milion ljudi pod oružjem
18+
18+
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Šta kaže ruska kurwa, ulazak Finske i Švedske u NATO nije prijetnja
Predali se vojnici azova
I ovaj sultan mi se više na qrac popeo, kud ga ne smaknuše onda 2013te
- LegendKiller
- Kontakt:
nisu se predali, već je izgleda konačno dogovorena razmjena, ruski zarobljeni vojnici za branioce Azovstala. Prvo su izašli ranjenici, koje su prebacili u neku bolnicu pod ruskom kontrolom, pa nakon toga su ih vratili ukrajincima. Ranjenici su vjerovatno test kako će sve proći. Vjerovatno uskoro idu i preostali vojnici.
Branioci Maripolja su zaslužili sve počasti koje se mogu dobiti. Nadam se da će sve proći kako je zamišljeno, pa da ih Zelenski u Kijevu postroji onako kako dolikuje ovim ljudima.
i opet smijesno naspram onoga sto su prosli nasi borci, od krajine, sarajeva, istocne bosne... kad pogledas realno slikuLegendKiller je napisao/la: ↑17 maj 2022, 00:57nisu se predali, već je izgleda konačno dogovorena razmjena, ruski zarobljeni vojnici za branioce Azovstala. Prvo su izašli ranjenici, koje su prebacili u neku bolnicu pod ruskom kontrolom, pa nakon toga su ih vratili ukrajincima. Ranjenici su vjerovatno test kako će sve proći. Vjerovatno uskoro idu i preostali vojnici.
Branioci Maripolja su zaslužili sve počasti koje se mogu dobiti. Nadam se da će sve proći kako je zamišljeno, pa da ih Zelenski u Kijevu postroji onako kako dolikuje ovim ljudima.
sarajevo 3.5 godine bio u potpunoj okupaciji, granate, snajperi, zima, hrana, voda, odjeca, obuca...
sretno im i da se vrate porodici a vjerujem da ce svi koji su zdravi vec za 10ak dana uzeti opet puske u ruke
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Sretno im i jos jedna stvar,covjek se mijenja dok je ziv,mozda im ovo sve otvori oci.Nacisticke ideje nikome dobro nisu donjele,ovo protiv cega su se mjesec i po dana borili je ono sto su i oni kao puk propagirali.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
a ne kontam kako jedna drzava fola nije usla u neku firmu grad ,kao ovi se branili 2 mjeseca,kakav je to ratPantelija je napisao/la: ↑17 maj 2022, 01:42i opet smijesno naspram onoga sto su prosli nasi borci, od krajine, sarajeva, istocne bosne... kad pogledas realno slikuLegendKiller je napisao/la: ↑17 maj 2022, 00:57nisu se predali, već je izgleda konačno dogovorena razmjena, ruski zarobljeni vojnici za branioce Azovstala. Prvo su izašli ranjenici, koje su prebacili u neku bolnicu pod ruskom kontrolom, pa nakon toga su ih vratili ukrajincima. Ranjenici su vjerovatno test kako će sve proći. Vjerovatno uskoro idu i preostali vojnici.
sarajevo 3.5 godine bio u potpunoj okupaciji, granate, snajperi, zima, hrana, voda, odjeca, obuca...
sretno im i da se vrate porodici a vjerujem da ce svi koji su zdravi vec za 10ak dana uzeti opet puske u ruke
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Zato brate sto je to jako tesko koliko god na igricama to lagano izgledalo. Pogledaj film ako vec nisi vanzemsljci iznad sarajeva, i onda ces otprilike skontati. Jednostavno,, neko ukopan u defanzivi iza kojeg su zene i djeca i zna da nema nazad da ga savladaš treba ti omjer 5:1 ako ne i više u zavisnosti od konfiguracije terenan, drugo, rusi nisu ni htjeli da se previše zalijecu vec su bombardovali samo i čekali da izgladne (sto se moglo obiti o glavu sa je krenula kontra sa sjevera ili zapada). Ova čeličana je mali grad u gradu, imas kilometre tunela, tu je borba horor za napadače
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
- Marsal
- Kontakt:
Mariupolj je pao, nema se tu šta više pričat.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ministrica Ann Linde potpisala zahtjev za prijem Švedske u NATO
Švedska ministrica vanjskih poslova Ann Linde potpisala je danas zahtjev za pridruživanje NATO-u. Kako ruska invazija na Ukrajinu izaziva radikalni razvoj evropske sigurnosti i geopolitike, ova akcija označava formalni korak Stockholma prema pridruživanju vojnom savezu predvođenom SAD-om, čime se završavaju decenije vojne neutralnosti.
Švedska ministrica vanjskih poslova Ann Linde rekla je da je "osjećaj vrlo dobar i vrlo ozbiljan".
"Čini se da smo došli do zaključka koji je najbolji za Švedsku. Ne znamo koliko će to trajati, ali računamo da bi moglo potrajati i do godinu dana. Sada, ove sedmice, ova će prijava biti predana, zajedno s Finskom, a zatim će je obraditi NATO", kazala je.
Ruski predsjednik Vladimir Putin sigurno će biti iritiran historijskim potezom koji dolazi nakon vojne nesvrstanosti nordijske zemlje više od 200 godina.
Podsjetimo da je ranije švedska premijerka Magdalena Andersson najavila da će se Švedska pridružiti Finskoj u traženju članstva u NATO-u.
Nadalje, Andersson je upozorila da će zemlja biti u "opasnoj poziciji" tokom procesa prijave i savjetovala je svojim sunarodnjacima da se pripreme za ruski odgovor.
Švedska ministrica vanjskih poslova Ann Linde potpisala je danas zahtjev za pridruživanje NATO-u. Kako ruska invazija na Ukrajinu izaziva radikalni razvoj evropske sigurnosti i geopolitike, ova akcija označava formalni korak Stockholma prema pridruživanju vojnom savezu predvođenom SAD-om, čime se završavaju decenije vojne neutralnosti.
Švedska ministrica vanjskih poslova Ann Linde rekla je da je "osjećaj vrlo dobar i vrlo ozbiljan".
"Čini se da smo došli do zaključka koji je najbolji za Švedsku. Ne znamo koliko će to trajati, ali računamo da bi moglo potrajati i do godinu dana. Sada, ove sedmice, ova će prijava biti predana, zajedno s Finskom, a zatim će je obraditi NATO", kazala je.
Ruski predsjednik Vladimir Putin sigurno će biti iritiran historijskim potezom koji dolazi nakon vojne nesvrstanosti nordijske zemlje više od 200 godina.
Podsjetimo da je ranije švedska premijerka Magdalena Andersson najavila da će se Švedska pridružiti Finskoj u traženju članstva u NATO-u.
Nadalje, Andersson je upozorila da će zemlja biti u "opasnoj poziciji" tokom procesa prijave i savjetovala je svojim sunarodnjacima da se pripreme za ruski odgovor.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: CHR, eldo, Marsal, RacioEmocionalan, RajvoSA03, Wilshere10 i 16 gostiju.