FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Cinjenica je da smo kontrolisali igru i rezultat. Radnik nam nije mogao primirisati golu. Cinjenica je da ih je Edis svojim izmjenama vratio u igru i doveo do toga da nam zabiju i naprave pritisak. Da je to uradio u nekoj nebitnoj utakmici ne bi bilo toliko ni bitno.. On je to uradio u utakmici u kojoj je 10000 ljudi doslo da isprati najvecu legendu kluba..
Lik nije intelektualno sposoban da prepozna momenat, da prepozna vaznost tog momenta. 10000 ljudi je prepoznalo taj momenat, a Edis nije..
Edisov intelektualni i strucni nivo je eventualno kantonalna liga. Ne mogu shvatiti zasto ga se pokusava saprati? Uvjeren sam da bi sa nekim normalnim trenerom, ako nista, bili kvalitetna prijetnja konkurentima za evropu .
Lik nije intelektualno sposoban da prepozna momenat, da prepozna vaznost tog momenta. 10000 ljudi je prepoznalo taj momenat, a Edis nije..
Edisov intelektualni i strucni nivo je eventualno kantonalna liga. Ne mogu shvatiti zasto ga se pokusava saprati? Uvjeren sam da bi sa nekim normalnim trenerom, ako nista, bili kvalitetna prijetnja konkurentima za evropu .
Pročepit će negdje.
Valjda je svima odavno jasno da je edis teski kompleksas. Onnje ovo sinoc uradio jer se boji da ce nas Borac pobjediti pa ce neko reci da je Ivkovic bolji od njega.
Kako si dosao vrtis iste igrace i bas sinoc treba dati priliku. Treba vam glave skidati, a ne pjevati sa vama poslije utakmice pizde bezmude
Kako si dosao vrtis iste igrace i bas sinoc treba dati priliku. Treba vam glave skidati, a ne pjevati sa vama poslije utakmice pizde bezmude
Joldić je doveo Vučenovića preko nekih svojih varijanti,Hadžića je odbio,vidim u Slobodi razvaljuje,Obradovića UO odbio,skup,izgubio od Posušja,koje je ubilo Zrinjskog.SudoHusika je napisao/la: ↑17 maj 2022, 09:42@UBIPITAR Edis je, mimo svega, postao još i bezobrazan. Prvo, on je aminovo dovođenje Vučenovića bez probe i on je donio sud o Fataiju kojeg je uredno posmatrao 2 mjeseca. Nećemo se sad praviti budale, pogotovo iz razloga što je rekao da mu ne treba ni Obradović ni Nedim Hadžić. Izuzev prve utakmice protiv Veleža i prvog poluvremena na derbiju, mi smo ličili na jednu običnu seosku družinu. Brukanje tamo po onim kamenjarima i selendrama neću više ni da spominjem.
Pa još izjavi kako smo bili bliže pobjedi na derbiju neki dan, a on štopere počeo ubacivati umjesto napadača.![]()
Ja tvrdim da je gori trener nego što je bio. A najviše ljude živcira što se on, totalno neopravdano, ponaša kao da je u najmanju ruku Klopp. Ono ko fol, đe ćeš ti mene išta pitati o ekipi, znaš li ti ko sam ja i u kakvim uslovima radim? Zar tebe nije bar malo sramota kad gledaš njegovo cirkuzanje na preskonferencijama?
Ne treba kritika poštediti ni ove idiote iz Uprave. Ko se sjetio Emele i onog debila da krešte, treba mu doživotnu zabranu udariti za Grbavicu. I onaj cirkusant Lipa što nekakve statuse piše i objavljuje informacije o sahrani Ivice prije zvanične. Bruka i nas i klub. Zamislite vi kakvi su to mentalni sklopovi.
Samo Boga molim za dolazak onog čovjeka, jer ovo cirkuzanje s klubom je prevršilo svaku mjeru.
Za derbi i igrači tvrde da bi ih dobili,to što je tebi cirkuzanje,što čovjek priča iz srca i tako se izražava,tu ja ne mogu pomoći.
Ako misliš da će dolazak Diglisića promjeniti sve u sportskom smislu),varaš se.
Moja jedina zamjerka je vađenje Hodžića,odnosno ne ostavljanje u igri bar u veznom redu,jer dečko može dvije tekme za redom odigrati,koliko je jak.
Shvatate li da i taj Fatai i Vučenović pregore kad dobiju neke minute.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
-
- Kontakt:
Odličan potez nema šta. Za tužbu za nanesenu bol. Kad se sjetim da smo i njega prizivali za trenera. Sjebo je ovu djecu a i dalje **** oštri na njima. Sramota.UBIPITAR je napisao/la: ↑17 maj 2022, 10:10Joldić je doveo Vučenovića preko nekih svojih varijanti,Hadžića je odbio,vidim u Slobodi razvaljuje,Obradovića UO odbio,skup,izgubio od Posušja,koje je ubilo Zrinjskog.SudoHusika je napisao/la: ↑17 maj 2022, 09:42@UBIPITAR Edis je, mimo svega, postao još i bezobrazan. Prvo, on je aminovo dovođenje Vučenovića bez probe i on je donio sud o Fataiju kojeg je uredno posmatrao 2 mjeseca. Nećemo se sad praviti budale, pogotovo iz razloga što je rekao da mu ne treba ni Obradović ni Nedim Hadžić. Izuzev prve utakmice protiv Veleža i prvog poluvremena na derbiju, mi smo ličili na jednu običnu seosku družinu. Brukanje tamo po onim kamenjarima i selendrama neću više ni da spominjem.
Pa još izjavi kako smo bili bliže pobjedi na derbiju neki dan, a on štopere počeo ubacivati umjesto napadača.![]()
Ja tvrdim da je gori trener nego što je bio. A najviše ljude živcira što se on, totalno neopravdano, ponaša kao da je u najmanju ruku Klopp. Ono ko fol, đe ćeš ti mene išta pitati o ekipi, znaš li ti ko sam ja i u kakvim uslovima radim? Zar tebe nije bar malo sramota kad gledaš njegovo cirkuzanje na preskonferencijama?
Ne treba kritika poštediti ni ove idiote iz Uprave. Ko se sjetio Emele i onog debila da krešte, treba mu doživotnu zabranu udariti za Grbavicu. I onaj cirkusant Lipa što nekakve statuse piše i objavljuje informacije o sahrani Ivice prije zvanične. Bruka i nas i klub. Zamislite vi kakvi su to mentalni sklopovi.
Samo Boga molim za dolazak onog čovjeka, jer ovo cirkuzanje s klubom je prevršilo svaku mjeru.
Za derbi i igrači tvrde da bi ih dobili,to što je tebi cirkuzanje,što čovjek priča iz srca i tako se izražava,tu ja ne mogu pomoći.
Moja jedina zamjerka je vađenje Hodžića,odnosno ne ostavljanje u igri bar u veznom redu,jer dečko može dvije tekme za redom odigrati,koliko je jak.
Shvatate li da i taj Fatai i Vučenović pregore kad dobiju neke minute.
Ovo za Posušje i Zrinjski, kao i one cirkusante u i oko UO, najbolje je da prešutim.
Složit' ćemo se ovaj put da se ne slažemo. Srozali su klub na niske grane. I samo ovo pravdanje je ustvari pokazatelj koliko smo ubijeni u pojam. Do te mjere da ti je ovo sinoć ono, '' je'ba'ji'ga, ok je, nije loše, šta ćeš, šta fali.''
Željezničar za život cijeli!
Kakav ugovor ima ova Vucenovic. Ima ugovor na pola godine sa opcijom da produzi. Stvara se kao da je potpisao na 3 godine, i moras platiti kauzulu da ga se rijesis. Mislim da nije niko prizivao Joldica, cak su ljudi vecinom i kriticni prema njegovom radu.SudoHusika je napisao/la: ↑17 maj 2022, 10:17Odličan potez nema šta. Kad se sjetim da smo i njega prizivali za trenera. A uništio je 2 generacije juniora.UBIPITAR je napisao/la: ↑17 maj 2022, 10:10Joldić je doveo Vučenovića preko nekih svojih varijanti,Hadžića je odbio,vidim u Slobodi razvaljuje,Obradovića UO odbio,skup,izgubio od Posušja,koje je ubilo Zrinjskog.SudoHusika je napisao/la: ↑17 maj 2022, 09:42@UBIPITAR Edis je, mimo svega, postao još i bezobrazan. Prvo, on je aminovo dovođenje Vučenovića bez probe i on je donio sud o Fataiju kojeg je uredno posmatrao 2 mjeseca. Nećemo se sad praviti budale, pogotovo iz razloga što je rekao da mu ne treba ni Obradović ni Nedim Hadžić. Izuzev prve utakmice protiv Veleža i prvog poluvremena na derbiju, mi smo ličili na jednu običnu seosku družinu. Brukanje tamo po onim kamenjarima i selendrama neću više ni da spominjem.
Shvatate li da i taj Fatai i Vučenović pregore kad dobiju neke minute.![]()
![]()
![]()
![]()
Ovo za Posušje i Zrinjski, kao i one cirkusante u i oko UO, najbolje je da prešutim.
Složit' ćemo se ovaj put da se ne slažemo. Srozali su klub na niske grane. I samo ovo pravdanje je ustvari pokazatelj koliko smo ubijeni u pojam. Do te mjere da ti je ovo sinoć ono, ****, ok je nije loše.
-
- Kontakt:
Da mu je plata 100 km, puno je s obzirom kakav je invalid i neznalica.Tristan10 je napisao/la: ↑17 maj 2022, 10:23Kakav ugovor ima ova Vucenovic. Ima ugovor na pola godine sa opcijom da produzi. Stvara se kao da je potpisao na 3 godine, i moras platiti kauzulu da ga se rijesis. Mislim da nije niko prizivao Joldica, cak su ljudi vecinom i kriticni prema njegovom radu.SudoHusika je napisao/la: ↑17 maj 2022, 10:17Odličan potez nema šta. Kad se sjetim da smo i njega prizivali za trenera. A uništio je 2 generacije juniora.UBIPITAR je napisao/la: ↑17 maj 2022, 10:10
Joldić je doveo Vučenovića preko nekih svojih varijanti,Hadžića je odbio,vidim u Slobodi razvaljuje,Obradovića UO odbio,skup,izgubio od Posušja,koje je ubilo Zrinjskog.
Shvatate li da i taj Fatai i Vučenović pregore kad dobiju neke minute.![]()
![]()
![]()
![]()
Složit' ćemo se ovaj put da se ne slažemo. Srozali su klub na niske grane. I samo ovo pravdanje je ustvari pokazatelj koliko smo ubijeni u pojam. Do te mjere da ti je ovo sinoć ono, ****, ok je nije loše.
Željezničar za život cijeli!
Posljednji tim na tabeli apsolutno uvijek moraš pobijediti, kakav god da si, ali traženje simbolike da se "pobijedi zbog Ivice Osima" je jedna od najvećih retardacija kojima smo inače skloni.
Ova sezona je prošla tako kako je prošla, očekivali smo malo, a dobili smo nešto više, ipak nedovoljno. Gostovanja su nas koštala plasmana u Evropu. Malo mi je nevjerovatno da ćemo sezonu završiti bez pobjede u gostima, ali to je najbolji pokazatelj karaktera ekipe sa kojom smo ušli u sezonu.
Edis mora ostati, jer on je najbolje što možemo u ovim kokuznim vremenima. Pare se nekako moraju naći i treba mu se dovesti nekoliko igrača po njegovom izboru. Plasman u Evropu mora biti imperativ naredne sezone, kako god znaju i umiju, a vjerovatno će nam prelazni rok u Evropi biti najbolja šansa da dođemo do nekih para, od Amira ili nekog drugog igrača.
Sve u svemu, mislim da su teška vremena iza nas, pandemija nas je unakazila kao i većinu klubova, sad se valja čupati iz blata. Nije nam prvi put.
Ova sezona je prošla tako kako je prošla, očekivali smo malo, a dobili smo nešto više, ipak nedovoljno. Gostovanja su nas koštala plasmana u Evropu. Malo mi je nevjerovatno da ćemo sezonu završiti bez pobjede u gostima, ali to je najbolji pokazatelj karaktera ekipe sa kojom smo ušli u sezonu.
Edis mora ostati, jer on je najbolje što možemo u ovim kokuznim vremenima. Pare se nekako moraju naći i treba mu se dovesti nekoliko igrača po njegovom izboru. Plasman u Evropu mora biti imperativ naredne sezone, kako god znaju i umiju, a vjerovatno će nam prelazni rok u Evropi biti najbolja šansa da dođemo do nekih para, od Amira ili nekog drugog igrača.
Sve u svemu, mislim da su teška vremena iza nas, pandemija nas je unakazila kao i većinu klubova, sad se valja čupati iz blata. Nije nam prvi put.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.

Otprilike tako i dodje zato se nadam da ce pokazati bar malo obraza i sutra ukoliko ne pobijedimo na press konf. odmah na startu reci da daje ostavku i da ce otici.MrkiMedo je napisao/la: ↑17 maj 2022, 10:08Valjda je svima odavno jasno da je edis teski kompleksas. Onnje ovo sinoc uradio jer se boji da ce nas Borac pobjediti pa ce neko reci da je Ivkovic bolji od njega.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
A ako pobijedimo, onda treba ostati?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Covjek je pred punim stadionom rizikovao pobjedu zbog utakmice sutra koja ne vjerujem da ce odigrati pred znacajnijim brojem navijaca, koja pri tome je nebitna apsolutno i sa emotivne i sa bodovne strane. S obzirom da je nesto bitno uyebao radi neceg nebitnog red je da ode ako uyebe i to nebitno pa ispadne da sve unistio, a nista nismo dobili.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Nisam te to pitao. Pokušavam shvatiti tvoju analogiju po kojoj bi trebao dati ostavku ako ne pobijedi u nebitnoj utakmici, što automatski znači da treba ostati ako pobijedi!? Malo mi je čudno da ti se sve svelo u jednu utakmicu, ono, ili ili situacija. To što on nalazi smiješna opravdanja je sasvim normalno, svi znamo kakav je i to je jasno kao dan.LjoZee je napisao/la: ↑17 maj 2022, 10:42Covjek je pred punim stadionom rizikovao pobjedu zbog utakmice sutra koja ne vjerujem da ce odigrati pred znacajnijim brojem navijaca, koja pri tome je nebitna apsolutno i sa emotivne i sa bodovne strane. S obzirom da je nesto bitno uyebao radi neceg nebitnog red je da ode ako uyebe i to nebitno pa ispadne da sve unistio, a nista nismo dobili.
Zbog milion razloga, prvo jer je u klubu haos i boljeg ne možemo naći jer nismo u situaciji da biramo? Drugo, iza nas je takva sezona da nikako ne možemo davati neke ocjene treneru, igrači igraju za kikiriki, sve je u totalnom haosu i ne možemo svu krivicu svaliti na njega. U ovakvim situacijama se jednostavno moramo osloniti na svoje ljude, a Edis je naš, sa svim vrlinama i manama koje posjeduje. Niko nas neće voditi za sto maraka, a Edis bi to radio džaba, ni ta stoja mu ne treba, a nije baš toliko loš trener da ga otpišemo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- lijevapolutka
- Kontakt:
Pa eto dođi ti u firmu negdje,i kaži ne trebaju mi tri(januar,februar,mart)plate,ostalo kad bude.lijevapolutka je napisao/la: ↑17 maj 2022, 10:56On bi radio za 100 km al mu uredno lijeze 4000. Baš iz srca vodi
MIGRANTI iz METROPOLE!
- lijevapolutka
- Kontakt:
Onda ne bi pricao ja ovo vodim od srca. Pare necuUBIPITAR je napisao/la: ↑17 maj 2022, 11:13Pa eto dođi ti u firmu negdje,i kaži ne trebaju mi tri(januar,februar,mart)plate,ostalo kad bude.lijevapolutka je napisao/la: ↑17 maj 2022, 10:56On bi radio za 100 km al mu uredno lijeze 4000. Baš iz srca vodi
moSa ljoŽe
Šta treba džaba da radi?lijevapolutka je napisao/la: ↑17 maj 2022, 11:34Onda ne bi pricao ja ovo vodim od srca. Pare necuUBIPITAR je napisao/la: ↑17 maj 2022, 11:13Pa eto dođi ti u firmu negdje,i kaži ne trebaju mi tri(januar,februar,mart)plate,ostalo kad bude.lijevapolutka je napisao/la: ↑17 maj 2022, 10:56On bi radio za 100 km al mu uredno lijeze 4000. Baš iz srca vodi
Jel realno ovo šta pišete.
MIGRANTI iz METROPOLE!
-
- Kontakt:
Volio bih mu majstore vidjeti ugovor,rekao je na prvim presicama,da je potpisao a nije ni pogledao,da li bas ima toliko ljubavi,ja ne mogu svariti da neko na ovoj zemaljskoj kugli potpisuje nesto a istodobno okrene glavu,da ne kazem zmiri,pri tom zna, da sta je god pitpisao,neko ce platiti kad tad,slagao nas je,jos nesto vrlo bitno,na pocetku mandata on je bio veliki sef,ko hoce,hoce,svi ostali su nebitni,danas dobar dio njih Ž klasa,kompletnu sekekciju i kreaciju igrackog kadra uradio on,bar sto se tice minuta igranja i oni koji su nametali svoje pulene morali su njega vuci za rukav,on je takva tipa,svoj mali rejting znanja pokazuje svim ovim budalastinjama koje svi slusate,nije mu sveto ni ono sto je on odabrao i uredio.Virtu4l je napisao/la: ↑17 maj 2022, 10:51Nisam te to pitao. Pokušavam shvatiti tvoju analogiju po kojoj bi trebao dati ostavku ako ne pobijedi u nebitnoj utakmici, što automatski znači da treba ostati ako pobijedi!? Malo mi je čudno da ti se sve svelo u jednu utakmicu, ono, ili ili situacija. To što on nalazi smiješna opravdanja je sasvim normalno, svi znamo kakav je i to je jasno kao dan.LjoZee je napisao/la: ↑17 maj 2022, 10:42Covjek je pred punim stadionom rizikovao pobjedu zbog utakmice sutra koja ne vjerujem da ce odigrati pred znacajnijim brojem navijaca, koja pri tome je nebitna apsolutno i sa emotivne i sa bodovne strane. S obzirom da je nesto bitno uyebao radi neceg nebitnog red je da ode ako uyebe i to nebitno pa ispadne da sve unistio, a nista nismo dobili.
Zbog milion razloga, prvo jer je u klubu haos i boljeg ne možemo naći jer nismo u situaciji da biramo? Drugo, iza nas je takva sezona da nikako ne možemo davati neke ocjene treneru, igrači igraju za kikiriki, sve je u totalnom haosu i ne možemo svu krivicu svaliti na njega. U ovakvim situacijama se jednostavno moramo osloniti na svoje ljude, a Edis je naš, sa svim vrlinama i manama koje posjeduje. Niko nas neće voditi za sto maraka, a Edis bi to radio džaba, ni ta stoja mu ne treba, a nije baš toliko loš trener da ga otpišemo.
- lijevapolutka
- Kontakt:
ko je gdje spomenuo da radi đaba? jel mu svaka presica ja bi đaba radio, ja bi radio za 100 km? radi ako znas da radis i nemoj nekakve kurtoazne price. npr neki igraci su halali dosta plata i nema ih u medijima da poslije svake utakmice pricaju "šta hocete mi smo halalili plate, igramo đaba"UBIPITAR je napisao/la: ↑17 maj 2022, 12:00Šta treba džaba da radi?
Jel realno ovo šta pišete.
moSa ljoŽe
Stvarno se pitam ko je moderator ovog foruma. Okacio sliku Ivice Osima, a samo ponasenje je sve ono kako se Ivica Osim ne bi ponasao. I to neki moderator, on zna sta je Zeljo i prica o nekom obrazu.LjoZee je napisao/la: ↑17 maj 2022, 10:34![]()
Otprilike tako i dodje zato se nadam da ce pokazati bar malo obraza i sutra ukoliko ne pobijedimo na press konf. odmah na startu reci da daje ostavku i da ce otici.MrkiMedo je napisao/la: ↑17 maj 2022, 10:08Valjda je svima odavno jasno da je edis teski kompleksas. Onnje ovo sinoc uradio jer se boji da ce nas Borac pobjediti pa ce neko reci da je Ivkovic bolji od njega.
Trenutno korisnika/ca: Mana, mavi, Meshko91, zeljovolimte i 36 gostiju.