AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ko ce docekati nedjelju i da pocne, prvobitno su sve tekme trabale biti u nedjelju u 15h, a sad je sve izmjesano, neke su u subotu neke u nedjelju, nasa i interova u 18h pocinje
Rafael Leao je rame uz Rame sa Mbappeom,da je u Barceloni vec bi od njega napravili novog portugalskog Messia kao sto uzdisu Fatia,Gavija i ostalu djecu,jednostavno ljudi im znaju podici cijenu zbog par dobrih utakmica,ne pricajte gluposti kako Rafa treba bit bolji u zavrsnici pa ljudi dragi covijek u zadnjim utakmicama ili gol ili asistencija svaki put.
Razumijem ushicenost,ali porediti Leaoa sa Mbappeom
ne moze dva,tri mjeseca vrhunske forme i odmah bam,rame uz rame sa vjerovatno najboljim igracem svijeta.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Beduin
- Kontakt:
Ima li zvanicna brojka jucerasnje posjete?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
@admirrx
Upravo je ta konstantnost ono na šta sam mislio kada sam govorio o boljoj završnici. Ovo što igra u zadnjih par kola je WC nivo i sigurno bi bio bolji da ima kvalitetnije saigrače u ofanzivnom dijelu tima. Kroz sezonu nije uvijek bio na ovom nivou ali je generalno bio najbolji naš igrač ofanzivno i to daleko najbolji
@L-Train
Da je rame uz rame sa Mbappeom, nije sigurno, to sam i napisao, Kylian je mnogo konstantniji, ali ovo što kaže @admirxx da Rafa igra u nekom Premiershipu ili Realu, Barci, oko njega bi bio mnogo veći hajp.
Upravo je ta konstantnost ono na šta sam mislio kada sam govorio o boljoj završnici. Ovo što igra u zadnjih par kola je WC nivo i sigurno bi bio bolji da ima kvalitetnije saigrače u ofanzivnom dijelu tima. Kroz sezonu nije uvijek bio na ovom nivou ali je generalno bio najbolji naš igrač ofanzivno i to daleko najbolji
@L-Train
Da je rame uz rame sa Mbappeom, nije sigurno, to sam i napisao, Kylian je mnogo konstantniji, ali ovo što kaže @admirxx da Rafa igra u nekom Premiershipu ili Realu, Barci, oko njega bi bio mnogo veći hajp.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
A jbga,njegova forma je i ove sezone varirala,u zadnje vrijeme je sjajan i konstanta ovakve forme na nivou bar jedne sezone bi ga cementirala na top nivou,a tek mu je 22,budimo realni ni hajp oko Vinija nije bio tako velik do ove sezone kada je odradio 21+20 sezonu,a eto igra u Madridu.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
jedina razlika je u tome što više ne nestaje poslije 60 minute. sve ostalo je bukv isto kao i u bilo kojem drugom periodu ove sezone
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Mbappe je stariji samo pola godine od Rafaela.
Mbappe igra na najvećem nivou vec 6 godina u Ligue1, LP i reprezentaciji i jedan je od najboljih na svijetu...vjerovatno i najbolji trenutno.
Ovamo Leao tek zadnjih par mjeseci pokazao svoj pravi potencijal i tu neku konstantu.
Bilo kakvo poređenje je nemoguće.
Mbappe igra na najvećem nivou vec 6 godina u Ligue1, LP i reprezentaciji i jedan je od najboljih na svijetu...vjerovatno i najbolji trenutno.
Ovamo Leao tek zadnjih par mjeseci pokazao svoj pravi potencijal i tu neku konstantu.
Bilo kakvo poređenje je nemoguće.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Mbape je za Leaa Krunić
Treba Leao jos mnogo toga da popravi da bi se uopste i priblizio nivou francuza
Treba Leao jos mnogo toga da popravi da bi se uopste i priblizio nivou francuza
- Beduin
- Kontakt:
Bespotrebna komparacija u ovom momentu. Bice aBd vremena kad ce se imati osnove za slicna poredjenja pa ce neke nove klince porediti sa nasim Leaom.
Prvo mi idemo rijesiti Sasuolo, a onda nista manje bitna produsenja ugovora Leaoa, Benacera...
Prvo mi idemo rijesiti Sasuolo, a onda nista manje bitna produsenja ugovora Leaoa, Benacera...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Mbappe , Sterling, Traore bodybilder, Grliš, Rašford, Dembele, Sane, Mane, Leao...kvalitetni, ali po meni sve prehajpovani igraci.
- OldFashioned
- Kontakt:
Ljudi nećemo pretjerivati, Leao mora još mnogoooo drobe pojesti..
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- muha milanez
- Kontakt:
Kakva se ovo invazija sprema, pa da Mapei stadion prima 150.000 ljudi, vjerujem da bi bio popunjen navijačima Milana u nedelju

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Sto se tice Leao, Viniciusa i Mbappe-a i njihovi kvaliteta tu nema mnogo razlike, ali sto se tice postignuca. Mbappe, Vinicius pa Leao. Mbappe jeste talentovan i odlican igrac ali opet francuski mediji i javnost su ga gurali od pocetka dok isto ne mozemo reci za Viniciusa i Leaoa.
- nextterrain
- Kontakt:
Bespotrebno se raspravlja, zna se ko je bolji
Budimo realni Mbappe i Vini su na puno većem nivou nego Leao, istih su godina, ali Leao tek ove godine dobro igra. Ne kažem da nije vrhunski igrač, ali malo realnosti nije odmet
Budimo realni Mbappe i Vini su na puno većem nivou nego Leao, istih su godina, ali Leao tek ove godine dobro igra. Ne kažem da nije vrhunski igrač, ali malo realnosti nije odmet
- muha milanez
- Kontakt:
I nemaju taj osmjeh na licu kojeg ima Rafa, istovremeno šuta loptu i smije se kao da unaprijed zna da će zabit 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Ma slažem se ja, mora on imati još konstantnosti da bi se poredio sa nekim drugim igračima poput Mbappea ili Vinija, ali momak faktički sam nosi Milan ove sezone u napadu.L-Train je napisao/la: ↑16 maj 2022, 17:24A jbga,njegova forma je i ove sezone varirala,u zadnje vrijeme je sjajan i konstanta ovakve forme na nivou bar jedne sezone bi ga cementirala na top nivou,a tek mu je 22,budimo realni ni hajp oko Vinija nije bio tako velik do ove sezone kada je odradio 21+20 sezonu,a eto igra u Madridu.
14 golova i 9 asistencija sa ovako sterilnim saigračima u ofanzivi je zaista ogroman uspjeh i mi se nadamo da će tako nastaviti.
A ja sam ga sa Mbappeom uporedio samo u kontekstu stila igra, odnosno da i Rafa ima dug korak, dobar dribling i strašnu brzinu poput Kyliana
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Sami brojevi u ligi znaju prevariti. Zbog toga je i talijanska repka fasovala. Oslanjajuci se na mediokritete poput Berardija i Ćire su sad ovdje gdje jesu, tačnije nigdje. Završna faza UCLa je najbolji pokazatelj, bila i ostala. Ko taj test položi, on i zasluži biti besmrtnik. Rafa nije imao tu priliku, a nadamo se da hoće. Pored toga, igrač može i ekspodirati i realizirati pun potencijal prije nego što je očekivano a Leao toga ima podjednako mnogo kao i trenutne zvijezde sporta.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Za Ciru i Berardija se donekle slazem, ali ne treba zaboraviti da je reprezentacija Italije prije godinu dana uzela EURO. Sto se tice WC kostali su ih promasaji Jorginha i nista drugo. Liga ce rasti narednih par godina i kroz max 4-5 godina gledat cemo italijanske klubove u samoj zavrsnici LP.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.