09.02.2011: Mexico - Bosna i Hercegovina

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Vasa prognoza utakmice ? (by B0SANAC)

Pobjeda BiH
113
40%
Nerijeseno
54
19%
Pobjeda Meksika
115
41%

Ukupno glasova: 282

ady91
Kontakt:

Re: 09.02.2011: Mexico - Bosna i Hercegovina

Post Postao/la ady91 » 07 feb 2011, 02:05

nek nam je bog u pomoci protiv meksika

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 07 feb 2011, 02:33

delija dobar avatar!
Osim - drugo ime za Želju !

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 07 feb 2011, 04:39

badboy je napisao/la:Sama cinjenica da se od igraca ocekuje da sami sebi vade vize nam govori sve o organizaciji ove tekme.
Još jednom da ponovim.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 07 feb 2011, 04:44

ovi otkazi su cist primjer koliko respekta ima od strane igraca prema susicu...ja mislim da se oni cak sprdaju na njegov racun pogotovo kad zamuca sam sebe zbuni ,kako onda nebi njih...prezirem ciru iz dna duse ali da je on selektor ovo se nebi desavalo...ne samo on nego bilo ko ko ima muda igracima **** svu familiju kad se ponasaju ko pickice i kad misle da boga za muda ufatili ...cuj posteda dzeki...vedo moze putovat a dzeko nemoze a u zadnjih 5 tekmi za repku nije ni 2 sprinta napravio,osim protiv slovacke...a savez je posebna prica oni su glavni krivci u svemu...zasto vize nisu izvadzene kad je tekma ugovorena a ne par dana pred put...

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 07 feb 2011, 04:52

Ćiro je održao savez u životu. Svojim šupljim pričama i ublehom. Kad su skinuli Ćiru, pomislio sam, gotovi su, sad nemaju više manevra.
Kad eto levata koji spašava svoju trenersku karijeru. Što bi mu išta smetalo kad svejedno nije par godina radio. Nema viza, nema veze. Šta fali, ima posla. Nije loše za CV a i ako bude debakl uvijek može reći da su se igrači bunili i nisu htjeli da igraju.

Da se ovaj pobuni protiv saveza, barem sada(sramota je da igrači sami sebi sređuju vize), kao što neće(ko će ga to zaposliti osim nekakvog Turkiespora pa poslije nogirati) imao bi moju podršku. Jel se pobunio, nije. Hoćel se buniti, dabogda. Zato mu Ušanović nosi kofere na sarajevskom aerodromu. Lijepo.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 07 feb 2011, 08:50

harishp je napisao/la:
SaLL/ihovic je napisao/la:
harishp je napisao/la:Salihovic i Vedo nakon tri dana igraju mozda najtezi mec ove sezone protiv Bajerna.
I opet ce biti medju prvim putnicima za Atlantu.Nije ko ''hoce-nece'',vec ko je naucio. 8-)
harishp cccc covjece jesil ti dobro ovih dana si mi nekako postao cudan
nisam navikao od tebe da citam ovakve postove ...nesto si mi se promjenio :P :P
slazem se Vedo i Sejo su po meni i jedini koji vole ovu repku
O cemu ti jarane.izgleda da si i to ne malo polupao loncice.
Ja i mjenjanje su ti dva razlicita pojma.
P.S s kojim me ti ''lavom'' zamjeni. :lol:
hehehehe nisam ja tebe nisa kim pomjesao nego sam samo
navikao da u tvojim postovima vidim uvijek poneku kritiku
o nasim igracima :D :D
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 feb 2011, 09:01

Slabo ti onda jarane citas moje postove.Ni pored ni izmedju redova.
Pa ja ''koljem''zbog igraca ako je zasluzio.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 feb 2011, 09:09

Sve ove buntovnike treba prekrižiti, Begović, Ibričić i kompanija, naravno, ako je istina ovo što Pape govori, ja mislim da jeste.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 07 feb 2011, 09:17

Virtu4l je napisao/la:Sve ove buntovnike treba prekrižiti, Begović, Ibričić i kompanija, naravno, ako je istina ovo što Pape govori, ja mislim da jeste.

Munibe, skontali smo te :roll:

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 07 feb 2011, 09:22

Virtu4l je napisao/la:Sve ove buntovnike treba prekrižiti, Begović, Ibričić i kompanija, naravno, ako je istina ovo što Pape govori, ja mislim da jeste.

mah sve ih ukinut ko ih j... sa njima ili bez njih daleko su nama velika takmicenja...
jbt Vedo je gospodin pravi ja ne znam jeli taj momak ikad ista slicno napravio da je 5-6 takvih gdje bi nam kraj bio
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 feb 2011, 09:29

ever je napisao/la:
Mulac... u skokovima...
Voli te tvoje Sarajevo.

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 07 feb 2011, 09:32

Virtu4l je napisao/la:
ever je napisao/la:
Mulac... u skokovima...
Mulac :lol: :roll: Jadno..Nego,stvarno treba sve one igrace koji se nisu odazvali poizbacivati,jer kako su tako bezobrazni da ne mogu sami sebi izvaditi vizu,putovati preko 10 h avionom da bi igrali neku jadnu utakmicu za koju che pare dobiti Munib,Iljo i raja,ali samo ako budu igrali bash ovi koji se nisu odazvali (najbolji),pa onda nazad 10 h i u subotu odigrati "revijalne" utakmice za svoje klubove..Stvarno su bezobrazni,sve ih treba.. :roll: :roll:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 07 feb 2011, 09:42

ma to su ti nasa TELAD i nasa seljacka politika ...
postedio jednog odmah 10 hoce istooo ...
ehh mamicu vammm vasuuu udarenuu!!!!
a da nije dzeku postedioo odmah bi se nasli mozgovi ovdje koji bi pisali kako ga je trebao postediti ,jer igra za 2 dana protiv Man Utd..
aa sto se tice senijada klasicna seljacka pricaa ,cim se malo bolje prodao repka vise nije u prvom planu ccccc a za lokomotiv zabija golovee aa sezona im jos nije ni blizu pocetka a Dzeki je u jeku ...
eee moj senijade dabogda se vratio u Podgrmec....
a ti ever protiv koga to lokomotiv koji je na pripremama igra tako vazno da "seljacic rumeni"nemoze izdvojiti 2 dana .
Mulac jedan ahahahha :lol: :lol:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 07 feb 2011, 09:45

Ma i ne treba nam bolje od ovoga sto imamo.Neka rumeni seljacic bude sada popljuvan,a kad zatreba onda moli Boga da zaigra.Mi smo ionako jadni u fudbalskom smislu,a sada kada vidim ovaj polunarod stid me sto navijam za ovu reprezentaciju..Trazili ste- gledajte ;) Munib,Iljo i raja uzivaju u ovome.Samo naprijed 8-)

Tebe mma zamisljam kao pracovjeka sa sjekirom i toljagom u ruci,kao (pra)covjeka koji je tek otkrio internet,iako je nepismen covjek i pise ne moze zajedno i tako to..Takvih kao ti puna lijepa nasa domovina,ali sta se moze..Kako je - tako je..CEMER :(

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 feb 2011, 09:49

ever je napisao/la:Mulac :lol: :roll: Jadno..Nego,stvarno treba sve one igrace koji se nisu odazvali poizbacivati,jer kako su tako bezobrazni da ne mogu sami sebi izvaditi vizu,putovati preko 10 h avionom da bi igrali neku jadnu utakmicu za koju che pare dobiti Munib,Iljo i raja,ali samo ako budu igrali bash ovi koji se nisu odazvali (najbolji),pa onda nazad 10 h i u subotu odigrati "revijalne" utakmice za svoje klubove..Stvarno su bezobrazni,sve ih treba.. :roll: :roll:
Zvanični termin za prijateljske utakmice. Nisu obavezni doći samo oni igrači koje selektor poštedi.
Voli te tvoje Sarajevo.

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 07 feb 2011, 09:51

Virtu4l je napisao/la:
ever je napisao/la:Mulac :lol: :roll: Jadno..Nego,stvarno treba sve one igrace koji se nisu odazvali poizbacivati,jer kako su tako bezobrazni da ne mogu sami sebi izvaditi vizu,putovati preko 10 h avionom da bi igrali neku jadnu utakmicu za koju che pare dobiti Munib,Iljo i raja,ali samo ako budu igrali bash ovi koji se nisu odazvali (najbolji),pa onda nazad 10 h i u subotu odigrati "revijalne" utakmice za svoje klubove..Stvarno su bezobrazni,sve ih treba.. :roll: :roll:
Zvanični termin za prijateljske utakmice. Nisu obavezni doći samo oni igrači koje selektor poštedi.

Apsolutno se slazem,ali ta je utakmica na drugom kontinentu ( znam da ima jos ekipa,i to velikih,koje igraju na drugom kontinentu),i jos pored svega 80% igraca sami sebi vade vizu,noce kod jarana? To je velika profesionalnost.Hajde budi kulturan kao u ovom iznad postu,i iskreno reci da li je tebi to normalno?Tolika patnja,putovanje,vize,halabuka radi jedne prijateljske utakmice?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 feb 2011, 09:53

Begoviću je ovo već drugi put, Ibričić smišlja lažna opravdanja, navodno nije spreman za utakmicu. NIKAD mi više nebi zaigrali, pa makar prešli u Barcelonu i bili proglašeni igračima godine.
Voli te tvoje Sarajevo.

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 07 feb 2011, 09:56

Virtu4l je napisao/la:Begoviću je ovo već drugi put, Ibričić smišlja lažna opravdanja, navodno nije spreman za utakmicu. NIKAD mi više nebi zaigrali, pa makar prešli u Barcelonu i bili proglašeni igračima godine.
Dobro,to je tvoje misljenje sa kojim se ne slazem.Na selektoru je da prosudi,ali jadni mi sa ovakvim selektorom koji je u talu sa gore spomenutom kompanijom.To je bar ocigledno,ali hajde neka nam bude.Meni samo nije jasno kako je narod godinama,ali godinama,ovako naivan i nasjeda na sve "kompanijine" price,spletke,igrice itd.Pozdrav,nemam namjeru dalje ici :)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 feb 2011, 09:59

Imaš li dokaz da je selektor u talu? Ako nemaš, ne javljaj se bez veze.
Voli te tvoje Sarajevo.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 07 feb 2011, 10:00

ever je napisao/la:Ma i ne treba nam bolje od ovoga sto imamo.Neka rumeni seljacic bude sada popljuvan,a kad zatreba onda moli Boga da zaigra.Mi smo ionako jadni u fudbalskom smislu,a sada kada vidim ovaj polunarod stid me sto navijam za ovu reprezentaciju..Trazili ste- gledajte ;) Munib,Iljo i raja uzivaju u ovome.Samo naprijed 8-)

Tebe mma zamisljam kao pracovjeka sa sjekirom i toljagom u ruci,kao (pra)covjeka koji je tek otkrio internet,iako je nepismen covjek i pise ne moze zajedno i tako to..Takvih kao ti puna lijepa nasa domovina,ali sta se moze..Kako je - tako je..CEMER :(
A na prijateljsku "bilih"se stigne... cuj pa gdje ces ga moliti ode igrat za Hajduk a nece za repkuu...
A greska u pravopisu se uvijek desi kad se covjek iznervira . Nemas ti sta mene zamisljat ,nadzi sebi djevojku Bgt. :oops: :oops:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.