FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Direktno s istoka samo da javim da nema Kane s menadžerima,baca bombe ...
Edit: Mekic nije dao dva tacna pasa za 30 min. Uz to da igramo bez napadaca mi me možemo nikoga pobjediti ..
Edit: Mekic nije dao dva tacna pasa za 30 min. Uz to da igramo bez napadaca mi me možemo nikoga pobjediti ..
-
- Kontakt:
Ma ovo je smijesno majke mi.
-
- Kontakt:
Šehić i više nego korektan.
-
- Kontakt:
Penal čist kao suza, samo smo mi zaboravili pravilo da se protiv Borca ne smije svirati penal...
U SRCU NOISIM TE JA
Treba Musi javiti da je Borac osigurao Europu, nema potrebe za navlačenjem 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Koliko treba Mulalicu da shvati da Hodzic s napadom nema blage veze? Imaš napadača u omladinskom pogonu,imas na klupi i opet sve isto.
e moj Zec, treba imati 15 kg manje i to bi onda eksplozivno bilo u mreži
I čim ubaciš napadača bude šanse Al ovaj tokmak pa tokmak..
Al ovaj dvojac Mulalić-Joldić je smiješan par pored klupe. K'o dva skakavca ..fuj ! Posebno ovaj Joldić, trebalo bi da on zna ili da mu kažu da je on pomoćni trener, ponavljam POMOĆNI trener i ako ima kakve sugestije treba da to kaže prvom treneru a ne onako njih dvojica galame u isto vrijeme na nekolicinu igrača u igri. Fuuuj smiješno za gledati !!!!!
Cestitke trenercinama na osvojenom bitnom bodu u mozda najvažnijoj utakmici u istoriji.
Jos 20tak dana i mars obojica.
Jos 20tak dana i mars obojica.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ovakvo skandiranje je nepotrebno i narusava se sve ono dobro sto se radilo..ovako se nista ne razlikujes od njih jbg..al nek se ne cude sto se ne moze napuniti jug cak ni za velikog Ivicu Osima.
Danas smo ko i bolji bili, al sve je to nekako tanko, jalovo..Bekric i Stila na krilima
jos 2 tekme Edise i adio..
Danas smo ko i bolji bili, al sve je to nekako tanko, jalovo..Bekric i Stila na krilima

- KONTRASVIH
- Kontakt:
Koje skandiranje?Azzuri je napisao/la: ↑18 maj 2022, 19:55Ovakvo skandiranje je nepotrebno i narusava se sve ono dobro sto se radilo..ovako se nista ne razlikujes od njih jbg..al nek se ne cude sto se ne moze napuniti jug cak ni za velikog Ivicu Osima.
Danas smo ko i bolji bili, al sve je to nekako tanko, jalovo..Bekric i Stila na krilima![]()
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Sta su skandirali?Azzuri je napisao/la: ↑18 maj 2022, 19:55Ovakvo skandiranje je nepotrebno i narusava se sve ono dobro sto se radilo..ovako se nista ne razlikujes od njih jbg..al nek se ne cude sto se ne moze napuniti jug cak ni za velikog Ivicu Osima.
Danas smo ko i bolji bili, al sve je to nekako tanko, jalovo..Bekric i Stila na krilima![]()
Četn*ičke pi*čke, možda na to skandiranje misli.
Što se tiče tekme trte mrte k'o i svaka sa ove sezone, nekad budeš nagrađen nekada ne i to je to.
Što se tiče tekme trte mrte k'o i svaka sa ove sezone, nekad budeš nagrađen nekada ne i to je to.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ne znam, oni se svakako diče tim pokretom tako da suštinski Manijaci ništa nisu fulali sa skandiranjem.
Misljenja sam da takve stvari nisu za stadiona i tekmi, i bas sto ih oni forsiraju mi ne trebamo ni slicni biti..ali svako ima svoje misljenje, brojka na jugu u pon je najbolji pokazatelj.
Sto se tice tekme, jedino kontam da je blazevic nas najprodorniji igrac, trebalo ga je na krilo

Slažem se, i meni je mnogo ljepše kada se navija za Želju a ne kada na tribini budu neke pjesme koje uopšte nemaju veze sa sportom, a pogotovo ne sa našim klubom.Azzuri je napisao/la: ↑18 maj 2022, 20:23Misljenja sam da takve stvari nisu za stadiona i tekmi, i bas sto ih oni forsiraju mi ne trebamo ni slicni biti..ali svako ima svoje misljenje, brojka na jugu u pon je najbolji pokazatelj.
Sto se tice tekme, jedino kontam da je blazevic nas najprodorniji igrac, trebalo ga je na krilo![]()
Ali dobro, opet kažem, nekada treba vidjeti i protiv koga igraš pa u tome tražiti neke razloge.
PS: Mi i nismo slični, ovo skandiranje Manijaka je kamilica za ono što oni skandiraju u Banjoj Luci, i to ne samo Lešinari nego dobar dio stadiona.
Oduze nam Bog nafaku, dzaba propustimo pobjedu protiv Radnika. Ovako ne pobjedismo ni bitnu ni nebitnu. "Predivno"!
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Sve vidjeno, raja nema sta ni komentarisat.
Dobro je, opstali smo u ligi, izborili licencu. Na hajr i na dobro.
Vazno ljeto nas ceka, treba nam bruku igraca a odkud ih nac. Hajde Boze da nas krene.
Dobro je, opstali smo u ligi, izborili licencu. Na hajr i na dobro.
Vazno ljeto nas ceka, treba nam bruku igraca a odkud ih nac. Hajde Boze da nas krene.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.