To je to. Mi treba da diskutujemo o pojačanjima, odlasku na Grbavicu, mogućem protivniku itd itd a ne da pridajemo značaj onima čija je životna zelja da se ugasimo i ne postojimo.CityCity je napisao/la: ↑17 maj 2022, 23:33U pravu je "ponosnipodrinjac" Balja.Raspravljati argumentima i činjenicama sa pretežno poluobrazovanom pučinom i ostrašćenim mrziteljima našeg kluba je uzaludna rabota.Treba se okrenuti sebi i pozitivi a nebitne anonimne neprijatelje negativce u protivničkim dresovima ostaviti da se udave u svojoj zlobi i pakosti.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑17 maj 2022, 23:04Ne mozes ti to njima objasniti. Posebno ovima koji najviše "laju" na nas. Dzaba pričaš, ne razumiju. Nije bas da su članovi kruga 99 ili Bosanske akademije nauka i umjetnosti pa da razumiju.elvirbaljic je napisao/la: ↑17 maj 2022, 22:53
Necu da im dozvolim da pisu ono sto sami rade. Trose budzetske pare, prave duple ugovore pa po potrebi prikazuju za izvlacenje para. Lahko je tudjim kyrcem gloginje mlatiti, izvali 2-3 miliona godisnje pa budi frajer.
Mi treba da gledamo sebe, da se spremamo za Grbavicu i euro scenu. Dok psi laju karavani prolaze - stara narodna.
FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: FK Tuzla City
-
- Kontakt:
Bit ce pojacanja, razgovori u toku, ima nesto iz Austrije, nije jos sigurno ali odlican igrac. Grbavica ove godine ako bogda da bude nam sretna.
Tuzla City / Sloga Simin Han
Tako je.Ima tu na forumu svega i svačega a ponajmanje dobronamjernih i normalnih pojedinaca sa sportskom etikom.Tu je kamarila isfrustriranih likova nebitnih i lično neostvarenih u životu koji liječe komplekse mržnjom prema drugom i drugačijem.Ali da ne idem predaleko sa pričom samo ću reći da se trebamo fokusirati na tabelu lige, uživati u uspjehu našeg kluba i u ovim za nas dobrim vremenima te obavezno ispratiti posljednju domaću utakmicu sa Posušjem uživo.elvirbaljic je napisao/la: ↑17 maj 2022, 23:35Ybg kad je nesto jace od covjeka, ne bi njima smetala ni TC ni Azmir, da smo u donjem djelu Tabele, ali kad im poyebes Plan, tad nastaje Problem.CityCity je napisao/la: ↑17 maj 2022, 23:33U pravu je "ponosnipodrinjac" Balja.Raspravljati argumentima i činjenicama sa pretežno poluobrazovanom pučinom i ostrašćenim mrziteljima našeg kluba je uzaludna rabota.Treba se okrenuti sebi i pozitivi a nebitne anonimne neprijatelje negativce u protivničkim dresovima ostaviti da se udave u svojoj zlobi i pakosti.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑17 maj 2022, 23:04
Ne mozes ti to njima objasniti. Posebno ovima koji najviše "laju" na nas. Dzaba pričaš, ne razumiju. Nije bas da su članovi kruga 99 ili Bosanske akademije nauka i umjetnosti pa da razumiju.
Mi treba da gledamo sebe, da se spremamo za Grbavicu i euro scenu. Dok psi laju karavani prolaze - stara narodna.
Kad smo kod tih pojačanja. Šta reći za Vukusica po meni ništa posebno a najavljen kao ekstra pojačanje.elvirbaljic je napisao/la: ↑17 maj 2022, 23:46Bit ce pojacanja, razgovori u toku, ima nesto iz Austrije, nije jos sigurno ali odlican igrac. Grbavica ove godine ako bogda da bude nam sretna.
-
- Kontakt:
Vukusic je Dobar igrac, dosao je posle povrede kod nas, kao i ne spreman. Fizicku formu je podigao, ne sumnjivo da je Dobar igrac vidi se to na treninzima, vrijedan i radan. E sad, da li ga istrpiti ili mu se zahvalite, to mora Azmir odlucili. Mislim da svima treba period adaptacije na terene, igrace i nacin rada,husrefbeg je napisao/la: ↑18 maj 2022, 06:43Kad smo kod tih pojačanja. Šta reći za Vukusica po meni ništa posebno a najavljen kao ekstra pojačanje.elvirbaljic je napisao/la: ↑17 maj 2022, 23:46Bit ce pojacanja, razgovori u toku, ima nesto iz Austrije, nije jos sigurno ali odlican igrac. Grbavica ove godine ako bogda da bude nam sretna.
Tuzla City / Sloga Simin Han
Ne znam te detalje. Ali, ako je tako možda i proradi, što bi godilo i njemu i nama.elvirbaljic je napisao/la: ↑18 maj 2022, 08:01Vukusic je Dobar igrac, dosao je posle povrede kod nas, kao i ne spreman. Fizicku formu je podigao, ne sumnjivo da je Dobar igrac vidi se to na treninzima, vrijedan i radan. E sad, da li ga istrpiti ili mu se zahvalite, to mora Azmir odlucili. Mislim da svima treba period adaptacije na terene, igrace i nacin rada,husrefbeg je napisao/la: ↑18 maj 2022, 06:43Kad smo kod tih pojačanja. Šta reći za Vukusica po meni ništa posebno a najavljen kao ekstra pojačanje.elvirbaljic je napisao/la: ↑17 maj 2022, 23:46Bit ce pojacanja, razgovori u toku, ima nesto iz Austrije, nije jos sigurno ali odlican igrac. Grbavica ove godine ako bogda da bude nam sretna.
-
- Kontakt:
Odličan rezultat naše ekipe u jednoj nevažnoj utakmici.
Ovako se gradi pobjednički duh i mentalitet.
Popravlja statistika i pokazuje da se može pobjeđivati i po Hercegovini
Ovako se gradi pobjednički duh i mentalitet.
Popravlja statistika i pokazuje da se može pobjeđivati i po Hercegovini
-
- Kontakt:
Je li neko primjetio razliku između ove ekipe koju vodi Taran i Deda i one koju je vodio Husref?
Isti su igrači. I ćoravom je jasno gdje bio problem.
Pobjeda protiv uvijek respektabilnog i korektnog protivnika Širokog Brijega.Interesantno je da je ovo naša druga pobjeda u Širokom dok smo u Tuzli slavili tek jednom.Nažalost zbog posla nisam gledao utakmicu direktno nego kasnije snimak onako na preskok.Čini mi se da nije bila loša partija.Igrali smo bez Doffa.Bilo je tu finih uigranih akcija i prilika sa obje strane.Opet smo zapucali penal a i Krpić je fulao kolosalnu priliku.
Ovom pobjedom smo napravili veliki korak ka drugom mjestu koje osim prestiža donosi i određenu finansijsku dobit.
Ovom pobjedom smo napravili veliki korak ka drugom mjestu koje osim prestiža donosi i određenu finansijsku dobit.
Dobro šta ti misliš od ovih danas koji su igrali ko je zakazao. Po meni standardno Mesinovic i veoma slabi u zadnje vrijeme Krpic. U svakom slučaju čestitke na pobjedi i drugom mjestu definitivno.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑18 maj 2022, 21:22Je li neko primjetio razliku između ove ekipe koju vodi Taran i Deda i one koju je vodio Husref?
-
- Kontakt:
Svi znamo da Belmina moramo da trpimo zbog godišta. Nadao sam se a i dalje se nadam da će ove minute koje dobija napraviti solidnog igrača od njeg.husrefbeg je napisao/la: ↑18 maj 2022, 21:31Dobro šta ti misliš od ovih danas koji su igrali ko je zakazao. Po meni standardno Mesinovic i veoma slabi u zadnje vrijeme Krpic. U svakom slučaju čestitke na pobjedi i drugom mjestu definitivno.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑18 maj 2022, 21:22Je li neko primjetio razliku između ove ekipe koju vodi Taran i Deda i one koju je vodio Husref?
Krpiću mislim ističe ugovor na kraju sezone i ja ga ne bih produžavao. Postao je lijen i nezainteresovan u zadnje vrijeme. Za njegovu platu vjerujem da se može naći isti pa čak i bolji napadač.
Nekako je Krpic spor, trom, nezainteresovan, višak kilograma i u svakom slučaju upitnom je dal ili ne produžiti ugovor. Po meni Dzafa iako je fulao penal je pravi profesionalac.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑18 maj 2022, 21:37Svi znamo da Belmina moramo da trpimo zbog godišta. Nadao sam se a i dalje se nadam da će ove minute koje dobija napraviti solidnog igrača od njeg.husrefbeg je napisao/la: ↑18 maj 2022, 21:31Dobro šta ti misliš od ovih danas koji su igrali ko je zakazao. Po meni standardno Mesinovic i veoma slabi u zadnje vrijeme Krpic. U svakom slučaju čestitke na pobjedi i drugom mjestu definitivno.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑18 maj 2022, 21:22Je li neko primjetio razliku između ove ekipe koju vodi Taran i Deda i one koju je vodio Husref?
Krpiću mislim ističe ugovor na kraju sezone i ja ga ne bih produžavao. Postao je lijen i nezainteresovan u zadnje vrijeme. Za njegovu platu vjerujem da se može naći isti pa čak i bolji napadač.
Pozitivna razlika je u tome što se kod Tarana-Dede vidi da su prvenstveno manje tvrdoglavi,te da su fleksibilniji i tolerantniji.Takođe sad imamo i neke uigrane akcije i određenu pas igru i kombinatoriku dok je kod Husrefa bio ho-ruk fudbal bez neke jasne koncepcije.Također čini mi se da je tandem skontao da je odbrana mnogo stabilnija bez Morrisa pa ga stavljaju i na klupu što tvrdoglavi Husref nije radio.Moja zamjerka za dvojac donekle ide da i oni nastavljaju praksu prethodnika da Nukića guraju na beka dok solidni Ferreira sjedi na klupi. Ali sve u svemu guraju oni dosta dobro.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑18 maj 2022, 21:22Je li neko primjetio razliku između ove ekipe koju vodi Taran i Deda i one koju je vodio Husref?
Ne bih se ja olahko odrekao Krpića jer mi se čini da je kod njega problem samo loša forma a da kvalitet nije upitan.Ipak je on prvi strijelac ekipe.E sad jeste da su mu primanja prevelika i tu se možda treba nešto korigovati ako je moguće.husrefbeg je napisao/la: ↑18 maj 2022, 21:40Nekako je Krpic spor, trom, nezainteresovan, višak kilograma i u svakom slučaju upitnom je dal ili ne produžiti ugovor. Po meni Dzafa iako je fulao penal je pravi profesionalac.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑18 maj 2022, 21:37Svi znamo da Belmina moramo da trpimo zbog godišta. Nadao sam se a i dalje se nadam da će ove minute koje dobija napraviti solidnog igrača od njeg.
-
- Kontakt:
Desi se i mnogo većim igračima da promaše penal. Ne zamjerim Džafiću pogotvo u ovako rezultatski manje bitnoj utakmici.husrefbeg je napisao/la: ↑18 maj 2022, 21:40Nekako je Krpic spor, trom, nezainteresovan, višak kilograma i u svakom slučaju upitnom je dal ili ne produžiti ugovor. Po meni Dzafa iako je fulao penal je pravi profesionalac.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑18 maj 2022, 21:37Svi znamo da Belmina moramo da trpimo zbog godišta. Nadao sam se a i dalje se nadam da će ove minute koje dobija napraviti solidnog igrača od njeg.
Bojim se da je Krpić izgubio želju, ne grize ko prije a to nam ne treba u narednoj sezoni kada postavljamo veće ciljeve. Mi naredne godine moramo biti još bolji i ubojitiji a mislim da nam to ovakav Krpić neće moći priuštiti.
-
- Kontakt:
Mnogo bolji fubal igramo. Ima smisla gledati utakmicu sada. Igrače rotiraju dok nam se ranije sastav znao dva kola unaprijed.CityCity je napisao/la: ↑18 maj 2022, 21:42Pozitivna razlika je u tome što se kod Tarana-Dede vidi da su prvenstveno manje tvrdoglavi,te da su fleksibilniji i tolerantniji.Takođe sad imamo i neke uigrane akcije i određenu pas igru i kombinatoriku dok je kod Husrefa bio ho-ruk fudbal bez neke jasne koncepcije.Također čini mi se da je tandem skontao da je odbrana mnogo stabilnija bez Morrisa pa ga stavljaju i na klupu što tvrdoglavi Husref nije radio.Moja zamjerka za dvojac donekle ide da i oni nastavljaju praksu prethodnika da Nukića guraju na beka dok solidni Ferreira sjedi na klupi. Ali sve u svemu guraju oni dosta dobro.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑18 maj 2022, 21:22Je li neko primjetio razliku između ove ekipe koju vodi Taran i Deda i one koju je vodio Husref?
A tu ljepšu igru za sada prate i rezultati. Svaka im čast obojici.
- AshburtonG
- Kontakt:
Zasto Azmir ne zaganja na ljeto Haskica? Momak je klasa za sve ostale napadace PL, a tu vam je iz komsiluka. Pisao sam ovdje vec prosle godine, da bi to bilo idealno rjesenje, jer momak ne zeli vise daleko od kuce(zaradio i vise nego dovoljno da sad uziva do kraja karijere i igra se fudbala).
Danas je bio jako spor. Dok se okrene neko dijete mu pritrca sa leda i uze loptu. Ostaje da vidimo al mislim da nije on više taj novo koji nam treba.CityCity je napisao/la: ↑18 maj 2022, 21:48Ne bih se ja olahko odrekao Krpića jer mi se čini da je kod njega problem samo loša forma a da kvalitet nije upitan.Ipak je on prvi strijelac ekipe.E sad jeste da su mu primanja prevelika i tu se možda treba nešto korigovati ako je moguće.husrefbeg je napisao/la: ↑18 maj 2022, 21:40Nekako je Krpic spor, trom, nezainteresovan, višak kilograma i u svakom slučaju upitnom je dal ili ne produžiti ugovor. Po meni Dzafa iako je fulao penal je pravi profesionalac.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑18 maj 2022, 21:37
Svi znamo da Belmina moramo da trpimo zbog godišta. Nadao sam se a i dalje se nadam da će ove minute koje dobija napraviti solidnog igrača od njeg.
Ugovor sa Velezom ima još godinu. A za godinu pitaj Boga šta će se desiti.AshburtonG je napisao/la: ↑18 maj 2022, 22:04Zasto Azmir ne zaganja na ljeto Haskica? Momak je klasa za sve ostale napadace PL, a tu vam je iz komsiluka. Pisao sam ovdje vec prosle godine, da bi to bilo idealno rjesenje, jer momak ne zeli vise daleko od kuce(zaradio i vise nego dovoljno da sad uziva do kraja karijere i igra se fudbala).
Dobro prvo loše drugo poluvrijeme. Kod Husrefa od10-og kola počinje patnja kao danas u drugom.Nadam se da Jović nauči igrače da igraju čitav meč da im pasobi ne smiju biti presječeni a penali da se ne izvode poluvisoko jer to brane i prosječni golmani.Čestitke svima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.