Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Koliko znam tm ne koristi optiku. Raspitaš se kod montera BH Telecoma šta i kako, ako ima mogućnost za optiku nek te spoje tako jer ćeš u najmanjem paketu imati 50/8 brzinu. Na bakru bi imao 10/1 ili 25/2 za istu cijenu.
10/1 u 2022.
Bez LP, EPL, NBA... u 2022.Justin je napisao/la: ↑15 maj 2022, 01:2210/1 u 2022.![]()
![]()
Koji si paket? Pređi na neki od novih.TonySosa je napisao/la: ↑18 maj 2022, 22:20Koji je qurac ovima u telekomu. Prvo lik jucer zove kaže moramo ti smanjiti brzinu, a ja koliko sam čuo svima povećavaju. A haj to sve nije puno smanjio, al danas cijeli **** dan ne prelazi 1Mbps, reklamu na sportsport otvara pola sata **** ga dan nebeski. Još pet sati nije nikako bilo.
Pa šta ću prelaziti kad mi je bio 50/8 četiri godine, i ne treba mi više ali ako povećavaju nek povećaju neću se buniti. Monter trebao već danas doći da vidi šta je, jes qrac došao. Već od prošle sedmice je bilo problema, dolazio lik nije znao ništa uraditi, pet minuta se zadržao. Danas modem pet sati nije se htio upaliti kako treba.Yankees je napisao/la: ↑18 maj 2022, 22:23Koji si paket? Pređi na neki od novih.TonySosa je napisao/la: ↑18 maj 2022, 22:20Koji je qurac ovima u telekomu. Prvo lik jucer zove kaže moramo ti smanjiti brzinu, a ja koliko sam čuo svima povećavaju. A haj to sve nije puno smanjio, al danas cijeli **** dan ne prelazi 1Mbps, reklamu na sportsport otvara pola sata **** ga dan nebeski. Još pet sati nije nikako bilo.
jesi siguran da su ti od tm kablovi
Cudi me mene nisu zvali jos, al ni ne moze nize od 10mbps izgleda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.