Čudna izmjena s obzirom da na klupi ima Calabriu pa i Tourea.
Bas ga je čudno vidjeti na beku.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Pisaće mu se kao asistencija, iako je sve samo ne asistencija. Danas je odigrao jako dobru utakmicu, bar ono što sam ja gledao.
Kolegavedranbadjun je napisao/la: ↑15 maj 2022, 23:20Ni kriv ni dužan će postati šampion Italije. Ovaj Milan u situaciji da je Serie A ona od prije 10+ godina bi završio ispod 6. mjesta. U svakom slučaju čestitke, iako je u reprezentaciji nevidljiv, ali ne svojom krivicom, već prosto izmišlja mu se pozicija, a i reprezentacija je dno dna.
Nemam dovoljno vremena da redovno pratim šta se piše, neki ljudi prosto imaju mnogo obaveza oko posla i drugih životnih aktivnosti, pa nemaju dovoljno vremena da redovno pišu. Ja sam jedan od njih.Lumis je napisao/la: ↑16 maj 2022, 00:33Kolegavedranbadjun je napisao/la: ↑15 maj 2022, 23:20Ni kriv ni dužan će postati šampion Italije. Ovaj Milan u situaciji da je Serie A ona od prije 10+ godina bi završio ispod 6. mjesta. U svakom slučaju čestitke, iako je u reprezentaciji nevidljiv, ali ne svojom krivicom, već prosto izmišlja mu se pozicija, a i reprezentacija je dno dna.ne moras pisati na svakoj temi
![]()
Ma znam salim se, sve najboljevedranbadjun je napisao/la: ↑16 maj 2022, 00:46Nemam dovoljno vremena da redovno pratim šta se piše, neki ljudi prosto imaju mnogo obaveza oko posla i drugih životnih aktivnosti, pa nemaju dovoljno vremena da redovno pišu. Ja sam jedan od njih.Lumis je napisao/la: ↑16 maj 2022, 00:33Kolegavedranbadjun je napisao/la: ↑15 maj 2022, 23:20Ni kriv ni dužan će postati šampion Italije. Ovaj Milan u situaciji da je Serie A ona od prije 10+ godina bi završio ispod 6. mjesta. U svakom slučaju čestitke, iako je u reprezentaciji nevidljiv, ali ne svojom krivicom, već prosto izmišlja mu se pozicija, a i reprezentacija je dno dna.ne moras pisati na svakoj temi
![]()
Svakih mjesec, dva prokomentarišem šta je aktuelno i nestanem. Pozdrav.
Selektor koji ne zna da napravi tim i koncipira igru oko onoga sto ima je kriv. Ovako se svaku utakmicu krpimo i improviziramo jer je trener nesposoban da odstupi od formacije/plana koji je sebi zacrtao. Dosta igraca smo izgubili radi toga
Ako si mislio ovim postom okriviti Peteva onda si u mnogome pogriješio, a ako si mislio na neke njegove prethodnike onda ta priča mozda moze stojati.
Jednostavno u repki nema kvaliteta i sto prije prihvatite to lakse ce biti. Nije ni Petev neki aman strucnjak ali opet nije ni sve do njega.
Trenutno korisnika/ca: Derleiprime, MostarNeretva, Principatus, torbica i 32 gosta.